sap00 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:23 μμ 2 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Και γιατί δεν το βάζεις; είναι απλά συλλέκτης .. Χωράει και ένα aseg δίπλα . 1
GiannisSol Δημοσ. Παρασκευή στις 08:26 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:26 μμ Ποια πρέπει να είναι η θερμοκρασία εξόδου από τις περσίδες του κλιματιστικού σε φουλ φορτίο ; Με θερμοκρασία χώρου 30 βαθμούς.
liakjim Δημοσ. Παρασκευή στις 08:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:29 μμ 3 λεπτά πριν, sap00 είπε είναι απλά συλλέκτης .. Χωράει και ένα aseg δίπλα . Προσωπικά βλέπω έναν wannabe θάλαμο eurovent 😅 Τώρα δε που έβαλε και homeassistant; Θα μπορεί να εκδίδει και πιστοποιητικά. 😎🤣 3
Klausx Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:47 μμ 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ενας μηνας μολις περασε μετα απο βιολογικο ( ξανα, οπως και περυσι ) καθαρισμο, παλι φουλ σκονη και ισως μουχλα;; Τι στο καλο συμβαινει ρε παιδια;; Μονο εγω το παθαινω αυτο; Κάθε μήνα έπιανε το Midea που είχα σε υπνοδωμάτιο με κήπο έξω χωρίς καυσαέριο, πολύ σκόνη κτλ... τώρα με το Fujitsu δεν βλέπω να έχει θέμα. Θα το αναλύσουμε σύντομα... 1
MARIOSNURSE Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 μμ 26 λεπτά πριν, sap00 είπε είναι απλά συλλέκτης .. Χωράει και ένα aseg δίπλα . Βάλτο μπρος
sap00 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ 7 λεπτά πριν, Klausx είπε Κάθε μήνα έπιανε το Midea που είχα σε υπνοδωμάτιο με κήπο έξω χωρίς καυσαέριο, πολύ σκόνη κτλ... τώρα με το Fujitsu δεν βλέπω να έχει θέμα. Είναι άραγε θέμα ποιότητας/πυκνότητας των φίλτρων? ή ίσως του υλικού των πτερυγίων σε συνδυασμό με στατικό ηλεκτρισμό? (πέραν της ποιότητας του αέρα).
Pan_K Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 μμ 1 ώρα πριν, Lofarek είπε Εχω και διπλα του στα 30 cm το δικο σου αλλα δεν το βαζω..... Μπροστά στο πρώτο σοκ προσπέρασα και το άλλο που πέταξες: Αφού έχεις μετανιώσει για το Daisekai γιατί δεν βάζεις να να δουλέψει το Ururu Sarara; Βάλτο και αυτό στο Home Assistant. Με ένα τέτοιο μαραφέτι (Shelly pm mini Gen 3) που σηκώνει μέχρι 16Α μέσα στην πρίζα γίνεται. 1 ώρα πριν, jimsomebody είπε Πιστεύετε θα με συμφερε να βάλω ενα κλιματιστικό στο δωμάτιο αυτό ώστε το χειμώνα αντί να δίνω ένα 50αρικο το μήνα στη θέρμανση του νερού να το δίνω στο ρεύμα που θα καίει το κλιματιστικό? να μένει και λίγη παραπάνω θερμότητα στο σπίτι? (το να ανάβω περισσότερο το καλοριφέρ ας το αποκλείσουμε για χάρη της συζήτησης) Κανονικά θα πρέπει να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο αγοράς κλιματιστικού και να μας πεις πού θέλεις να το εγκαταστήσεις στον χώρο σου και αν πράγματι μπορείς να το εγκαταστήσεις στο χωλ. Θεωρητικά γίνεται, αλλά θα πρέπει να δουλεύει διαρκώς για να παραμένει ζεστό το νερό.
Lofarek Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:32 μμ 1 ώρα πριν, sap00 είπε είναι απλά συλλέκτης .. Χωράει και ένα aseg δίπλα . Ακριβως😂😂😂
Grim Ripper Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 μμ 32 λεπτά πριν, Pan_K είπε Με ένα τέτοιο μαραφέτι (Shelly pm mini Gen 3) που σηκώνει μέχρι 16Α μέσα στην πρίζα γίνεται. Αυτό δεν μπαίνει σε 24ρι; Μιας και έχω δει 24ρια να θέλουν 16A ασφάλεια.
Lofarek Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:34 μμ 33 λεπτά πριν, Pan_K είπε Μπροστά στο πρώτο σοκ προσπέρασα και το άλλο που πέταξες: Αφού έχεις μετανιώσει για το Daisekai γιατί δεν βάζεις να να δουλέψει το Ururu Sarara; Βάλτο και αυτό στο Home Assistant. Με ένα τέτοιο μαραφέτι (Shelly pm mini Gen 3) που σηκώνει μέχρι 16Α μέσα στην πρίζα γίνεται. Κανονικά θα πρέπει να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο αγοράς κλιματιστικού και να μας πεις πού θέλεις να το εγκαταστήσεις στον χώρο σου και αν πράγματι μπορείς να το εγκαταστήσεις στο χωλ. Θεωρητικά γίνεται, αλλά θα πρέπει να δουλεύει διαρκώς για να παραμένει ζεστό το νερό. Κανω εποχιακο benchmarking στο toshiba για καταλαβω τι ψαρια πιανει χειμωνα καλοκαιρι
Clair_gat Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:55 μμ 12 ώρες πριν, Pan_K είπε Γενική συμβουλή στον καύσωνα: Όταν η εξωτερική θερμοκρασία ανεβαίνει πολύ, η θερμοκρασία που διαβάζει το κλιματιστικό στην μονάδα, ειδικά αν είναι τοποθετημένη ψηλά και σε εξωτερικό τοίχο μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη και μη αντιπροσωπευτική. Αυτό κάνει το μηχάνημα να πιστεύει ότι χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ισχύ με αποτέλεσμα στις πολύ ζεστές ώρες το μηχάνημα αντί να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία να την ρίχνει, ενώ δεν ζητήσαμε κάτι τέτοιο. Αν έχετε κινέζικο μηχάνημα βάλτε το σε ρύθμιση να λαμβάνει τιμές θερμοκρασίας από το τηλεχειριστήριο (πχ follow me). Αν δεν έχετε τέτοια ρύθμιση, τότε προτείνω κατά το μεσημέρι και απόγευμα να ανεβάζετε την ζητούμενη θερμοκρασία κατά έναν βαθμό για να διατηρηθεί η εσωτερική θερμοκρασία και η κατανάλωση σχετικά σταθερή. Καλημέρα. Γενικά, τα Midea δεν τα προτείνουμε για θέρμανση, εκτός και αν η 10-ετής εγγύηση είναι το πιο σημαντικό κριτήριο. Στην ίδια τιμή βρίσκεις πολύ καλύτερα κλιματιστικά. Για ψύξη το All easy pro είναι ΟΚ. Για το Breezeless δεν θυμάμαι να έχουμε feedback, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι. Πιθανώς να είναι ελαφρώς πιο αποδοτικό, βάσει χαρακτηριστικών, αλλά MIdea και αξιοπιστία στις τιμές απόδοσης που δίνει είναι ένα σύντομο ανέκδοτο. Αν θες πιο λεπτομερείς συμβουλές ή ενδιαφέρεσαι και για εναλλακτικά μοντέλα, κάνε τον κόπο να συμπληρώσεις αυτό το ερωτηματολόγιο, που συμπληρώνουν οι περισσότεροι εδώ για να λάβουν εξατομικευμένες και λεπτομερείς συμβουλές. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το ερωτηματολόγιο δεν το συμπλήρωσα γιατί ήμουν καθαρά ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα που ανέφερα. Πάντως παραξενευομαι και απογοήτευομαι κάπως σχετικά με τη αντιμετώπιση της midea καθως είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες που δίνουν κλιματιστικά σε πολλές αλλες εταιρίες. Οι τιμές δλδ που δίνουν στις αποδόσεις δεν βγαίνουν?Εαν θέλεις να μου προτείνεις κάποιο κάποιο άλλο 18αρι αποκλειστικά σε αυτά τα χρήματα περίπου στείλε μου και θα τα μελετήσω εγώ μόνη μου. Ευχαριστώ
cmaniac Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ 3 ώρες πριν, Lofarek είπε Μαγκες μετα πολλων κοπων και βασανων πηρα το πρωτο μου γραφημα Ουτε ξερω αν το εχω σωσει το dashboard αυτο . Εφτυσα αιμα με το chat gtp αλλα η αρχη ειναι το ημισυ του παντος .. Καλή αρχή! Έτοιμος είσαι! 3 ώρες πριν, costas_ είπε Τελικά προχωρώ σε αγορά 24ρι Mitsubishi Heavy ZR SRK/SRC-71ZR-W/B Όπως σου είπε και ο φίλος που το πλήρωσε +130 Ευρώ, ό,τι πάρεις καλό είναι να έχει WiFi ενσωματωμένο (κατάληξη WF). Οι επίσημοι μεταπωλητές του τουρνικιωτικη ξέρουν περι τίνος πρόκειται.
kokkinihani Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Γειά σας, αν μπορείτε να δείτε και για τη δική μου περίπτωση...ευχαριστώ εκ των προτέρων.
tolispolo Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Για οσους χρησιμοποιουν εφαρμογη AC Freedom (AUX, Nuvelle και αλλοι κλωνοι) στο Home Assistant υπαρχει το AUX Cloud https://github.com/maeek/ha-aux-cloud Αν και δεν δουλευει τοπικα (θελει internet) ειναι αρκετα σταθερο και ευχρηστο . 2
Pan_K Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ 58 λεπτά πριν, Lofarek είπε Κανω εποχιακο benchmarking στο toshiba για καταλαβω τι ψαρια πιανει χειμωνα καλοκαιρι Τώρα που έχεις το Home Assistant δεν χρειάζεσαι εποχιακό benchmarking. Βάζεις την μία μέρα το ένα, την άλλη το άλλο και καταλαβαίνεις αμέσως τι γίνεται. Επίσης μια συμβουλή για να δούμε αν βελτιώνεται η συμπεριφορά και η απόδοση του Daisekai με Home Assistant: Spoiler Κατέβασε το HACS και εγκατέστησέ το. Μέσα από αυτό μπορείς να βρεις πάρα πολλές επιπλέον ενσωματώσεις, μεταξύ των οποίων και της Toshiba. Βρες και κατέβασε την ενσωμάτωση από το HACS, κάνε επανεκκίνηση και μετά εγκατέστησέ την κανονικά όπως κάνεις συνήθως. Σύνδεσε το κλιματιστικό και ξεκίνα τα πειράματα με την αφύγρανση και την ταχύτητα ανεμιστήρα. Δοκίμασε αφύγρανση με μέγιστη ταχύτητα ανεμιστήρα και δες τι κάνει. Ίσως χρειαστεί να μειώσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα στην αφύγρανση για να έχεις ίσως πιο στρωτή λειτουργία, αλλά να μην την έχεις και στο minimum, όπως το έχει κανονικά ο κατασκευαστής, γιατί η κατανάλωση εκτοξεύεται έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα