Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, χάλασε στο υπνοδωμάτιο δεύτερη φορά ένα παλιό LG art cool που είχε το σπίτι  και λέω να το αλλάξω άμεσα. Δουλεύει μόνο ανεμιστήρα ούτε ζεσταίνει ούτε παγώνει. Την πρώτη φορά ήρθε ο τεχνικός έβγαλε από την εξωτερική μονάδα ένα πράγμα σαν κύλινδρο που όπως μου είπε είχε καεί και το αντικατέστησε με νέο.
Φθηνή επισκευή του εικοσάρικου νομίζω ήταν αλλά δούλεψε μόλις  ένα μήνα και κάνει το ίδιο. 
Είδα προτείνετε αρκετά το tcl miracle III, έχω μια δωροεπιταγή στο πλαίσιο και δίνουν στο miracle plus δωρεάν εγκατάσταση 520€.
Miracle  Plus και III φαίνεται να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Το υπνοδωμάτιο είναι περίπου 15 τετραγωνικά, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ή να πάρω το plus να τελειώνω; 

Επεξ/σία από venomawakens7
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έχουν προτείνει κάποιο Μανιο Γιώργο από μουδανια για Χαλκιδική. Αν έχεις κάνει κάποια εμπειρία ασ μου στείλει ιδιωτικά μυνημα. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aflo είπε

Βρήκα αυτό το διαμάντι σε έναν μικρό επαγγελματικό χώρο. 

20250804_093159.jpg

Δεν γνωρίζω πόσο στοίχισαν αλλά χαίρομαι που ενας επαγγελματίας δεν πήρε sendo. Όπου παω τα βλέπω με το κιλό τα sendo 

20250804_093725.jpg

Μπράβο του, επενδύει μακροπρόθεσμα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, venomawakens7 είπε

Καλημέρα, χάλασε στο υπνοδωμάτιο δεύτερη φορά ένα παλιό LG art cool που είχε το σπίτι  και λέω να το αλλάξω άμεσα. Δουλεύει μόνο ανεμιστήρα ούτε ζεσταίνει ούτε παγώνει. Την πρώτη φορά ήρθε ο τεχνικός έβγαλε από την εξωτερική μονάδα ένα πράγμα σαν κύλινδρο που όπως μου είπε είχε καεί και το αντικατέστησε με νέο.
Φθηνή επισκευή του εικοσάρικου νομίζω ήταν αλλά δούλεψε μόλις  ένα μήνα και κάνει το ίδιο. 
Είδα προτείνετε αρκετά το tcl miracle III, έχω μια δωροεπιταγή στο πλαίσιο και δίνουν στο miracle plus δωρεάν εγκατάσταση 520€.
Miracle  Plus και III φαίνεται να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Το υπνοδωμάτιο είναι περίπου 15 τετραγωνικά, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ή να πάρω το plus να τελειώνω; 

Κοίτα. Η λογική λέει ότι το plus θα πρέπει να είναι ολόιδιο από άποψη hardware με το miracle III , με ίσως κάποια βελτίωση είτε ουσιαστική είτε όχι στο κομμάτι της πλακέτας (λέει κάτι για ΑΙ που δεν ξέρουμε αν είναι κάτι μόνο μάρκετινγκ ή και ουσίας). Δεν έχουμε feedback αλλά και να είχαμε δεν νομίζω ότι θα έβγαζε κάποιο αποτέλεσμα εκτός αν βρισκόταν κάποιος που είχε το miracle III και πήρε το plus και να έχει μετρητές και να έχει μια εικόνα (σιγά μη βρεθεί). 

Οπότε ή χτυπάς το plus και μας λες τι είδες ή πας στο miracle III που το ξέρουμε αλλά χάνοντας την πιθανή ευκαιρία να πας σε κάτι όντως (????) καλύτερο ή ρωτάς την αντιπροσωπία για πιο σίγουρα (αλλά σιγά μη ξέρουν να σου πουν , υποθέτω δλδ).  Δεν ξέρουμε κάτι άλλο, ή δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος που θα ξέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κοίτα. Η λογική λέει ότι το plus θα πρέπει να είναι ολόιδιο από άποψη hardware με το miracle III , με ίσως κάποια βελτίωση είτε ουσιαστική είτε όχι στο κομμάτι της πλακέτας (λέει κάτι για ΑΙ που δεν ξέρουμε αν είναι κάτι μόνο μάρκετινγκ ή και ουσίας). Δεν έχουμε feedback αλλά και να είχαμε δεν νομίζω ότι θα έβγαζε κάποιο αποτέλεσμα εκτός αν βρισκόταν κάποιος που είχε το miracle III και πήρε το plus και να έχει μετρητές και να έχει μια εικόνα (σιγά μη βρεθεί). 

Οπότε ή χτυπάς το plus και μας λες τι είδες ή πας στο miracle III που το ξέρουμε αλλά χάνοντας την πιθανή ευκαιρία να πας σε κάτι όντως (????) καλύτερο ή ρωτάς την αντιπροσωπία για πιο σίγουρα (αλλά σιγά μη ξέρουν να σου πουν , υποθέτω δλδ).  Δεν ξέρουμε κάτι άλλο, ή δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος που θα ξέρει. 

Jim, ποιά πιστευέις είναι η καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε Morris WFIN-26180 9000 btu και TCL Miracle III 9000 btu;

Επεξ/σία από XghosT7
Δημοσ.
Στις 3/8/2025 στις 10:05 ΠΜ, Georpap1987 είπε

Αν μπει σε πάτωμα με αντικραδασμικα δεν θα ακούγεται τπτ..και ειδικά αν είσαι σε ορεινή περιοχή  θα σε καλύψει άριστα.όσο για τα defrost απλά ξέχασε τα..

προς το παρόν, πήρα 4 αντικραδασμικά και κάτι μπλιμπλίκια που θα χρειαστούν και αναμένω αύριο τον τοποθέτη 

image.png.bfdb1ee20a6bfdf6e49673174dfd5fce.png

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μπορώ να συνδυάσω δύο διαφορετικές μονάδες (εσωτερική και εξωτερική,εννιά χιλιάδες) της ίδιας εταιρείας ΑΡΙΕΛΛΙ.

Τα πουλάει το γνωστό ε-σοπ ως στοκ κομμάτια.

Εάν λάβω θετική απάντηση,θα τα τοποθετήσει συνεργείο κλιματισμού.

Ευχαριστώ πολύ!

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hugo2000 είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Μπορώ να συνδυάσω δύο διαφορετικές μονάδες (εσωτερική και εξωτερική,εννιά χιλιάδες) της ίδιας εταιρείας ΑΡΙΕΛΛΙ.

Τα πουλάει το γνωστό ε-σοπ ως στοκ κομμάτια.

Εάν λάβω θετική απάντηση,θα τα τοποθετήσει συνεργείο κλιματισμού.

Ευχαριστώ πολύ!

Τα αριέλλι είναι φασόν, είτε aux, είτε midea, είτε tcl κτλ. Σίγουρα θα πρέπει να είναι ίδιο φασόν. Αλλά γιατί να μπλέξεις;

Δημοσ.
Στις 27/7/2025 στις 4:14 ΜΜ, GiannisSol είπε

Με έπιασε βλάβη τη χειρότερη εποχη στο 18αρι GREE , 1 έτος τοποθετημένο. Δεν αποδίδει , βγάζει μέτρια ψύξη και ο συμπιεστής δουλεύει πριονωτά ανάμεσα στα 900 και 1500 watt. Επίσης η μέσα μονάδα κάνει ένα συνεχόμενο ξεφυσημα.

Μάλλον απώλεια υγρών. Θα δούμε μέσα στη βδομάδα να έρθει ο ψυκτικός. 

Τελικά ήρθε ο ψυκτικός που το εγκατεστησε , μετρήσαμε πιέσεις και από φρεον είναι σωστό , μέτρησε τάση στην έξω μονάδα σωστή, με αμπεροτσιμπιδα φορτία που συμφωνούσαν με την αυξημένα watt που έβλεπα από την tapo , δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο καθώς δεν είναι εξουσιοδοτημένος της Gree και δεν έχει διαγνωστικό για τοπικούς ελέγχους του μηχανήματος . Μου είπε να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία αφού έχω και την εγγύηση.

Κάποια εμπειρία από σέρβις toyotomi / gree έχει κανείς; Είναι η εταιρία Γ.Ε Δημητρίου ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστης.

Δημοσ.

παιδια επειδή το κλιματιστρικό το έχουν συνδέσει στην παροχή απευθείας, υπάρχει κάποιος μετρητής ρεύματος να τον συνδέσω στον πίνακα  για να έχω λίγο τον έλεγχο ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skel13 είπε

παιδια επειδή το κλιματιστρικό το έχουν συνδέσει στην παροχή απευθείας, υπάρχει κάποιος μετρητής ρεύματος να τον συνδέσω στον πίνακα  για να έχω λίγο τον έλεγχο ? 

sonoff pow elite r3. Βγαίνει σε 16Α και 20Α

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμο και το Toshiba Daisekai 10 των 13000Btus του @Lofarek !

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προστεθεί έρχεται και το ururu!

image.png.af7fea93ae199e2bf23f31c3d1b930c5.png

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 9
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GiannisSol είπε

Τελικά ήρθε ο ψυκτικός που το εγκατεστησε , μετρήσαμε πιέσεις και από φρεον είναι σωστό , μέτρησε τάση στην έξω μονάδα σωστή, με αμπεροτσιμπιδα φορτία που συμφωνούσαν με την αυξημένα watt που έβλεπα από την tapo , δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο καθώς δεν είναι εξουσιοδοτημένος της Gree και δεν έχει διαγνωστικό για τοπικούς ελέγχους του μηχανήματος . Μου είπε να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία αφού έχω και την εγγύηση.

Κάποια εμπειρία από σέρβις toyotomi / gree έχει κανείς; Είναι η εταιρία Γ.Ε Δημητρίου ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστης.

1 έτος μηχάνημα...

Η εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη ήταν κακή. 

Στις 3/8/2025 στις 7:57 ΜΜ, Specs είπε

Δεν ξερω αν οι φημες αυτες αφορουν μονο την παραγωγη ururu Sarara για χωρες εκτος Ιαπωνιας, αλλα οσον αφορα την τοπικη αγορα καθε χρονο εχει κ face lift η εστω μικροβελτιωσεις χαρακτηριστικων κ μεγαλυτερη γκαμα ισχυος πλεον ακομη και νεα χαρακτηριστικα https://www.ac.daikin.co.jp/kabekake/products/rx_series/kinou/kasitsu

Μου απάντησε η Daikin Europe στο email σήμερα.

Είπαν ότι η παραγωγή του Ururu συνεχίζεται κανονικά στην Ιαπωνία και εξάγεται στην ΕΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Κυρίες και κύριοι, σημειώστε την ημερομηνία. 

Ευχαριστούμε τον @cmaniac και @Lofarek

Πλέον έχουμε και ένα "ταπεινό" Daikin ururu sarara 12άρι στο grafana :wub:

image.png.1426b1059b7c33cb792ffdb10b07def4.png

• Like 8
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...