Specs Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 minutes ago, liakjim said: Πλέον έχουμε και ένα "ταπεινό" Daikin ururu sarara 12άρι στο grafana Πολυ χλιδη στο νημα...εξω φτωχειααααα, ζητω τα Dubai κλιματιστικα! 1
Lofarek Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Κυρίες και κύριοι, σημειώστε την ημερομηνία. Ευχαριστούμε τον @cmaniac και @Lofarek. Πλέον έχουμε και ένα "ταπεινό" Daikin ururu sarara 12άρι στο grafana 9ρι Μόλις τώρα, Lofarek είπε 9ρι Αν και η διαφορα τους το εχουμε πει ειναι μονο ο "κοφτης" της daikin. Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις ψηλα στα btu και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...😝😝😝
liakjim Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Lofarek είπε 9ρι Αν και η διαφορα τους το εχουμε πει ειναι μονο ο "κοφτης" της daikin. Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις ψηλα στα btu και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα...😝😝😝 9αρι το ururu; Και το daisekai 13αρι; Και είναι όντως το 10 μοντέλο έτσι;
Lofarek Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, Specs είπε Πολυ χλιδη στο νημα...εξω φτωχειααααα, ζητω τα Dubai κλιματιστικα! Ηταν δικαιο και εγινε πραξη 😝😝😝 1
GiannisSol Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε 1 έτος μηχάνημα... Η εμπειρία μου με τη συγκεκριμένη ήταν κακή. Πες μου αν θες τι συνεβει περιληπτικα.
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 43 λεπτά πριν, liakjim είπε 9αρι το ururu; Και το daisekai 13αρι; Και είναι όντως το 10 μοντέλο έτσι; Επειδη οι συνθηκες εξω ειναι πολυ ηπιες με 27 ζητουμενη ηδη 80ρισε σε watt. Να δουμε ποσο θα καρεβει το βραδυ... Το toshiba θα ειχε αρχισει τα on off. απο ωρα. Βλακεια μου επρεπε να ειχα παρει το 10ρι daisekai...υπερδιαστασιολογησα...
cmaniac Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Lofarek είπε Βλακεια μου επρεπε να ειχα παρει το 10ρι daisekai Είπαμε, έχουν διαφορετικό συμπιεστή και αυτό αλλάζει αρκετά την συμπεριφορά. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από cmaniac
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, GiannisSol είπε Πες μου αν θες τι συνεβει περιληπτικα. Κλιματιστικό Toyotomi. Όταν το άναβα, λειτουργούσε κανονικά και μετά όποτε ήθελε έπεφτε η δύναμη του αέρα, έως και σταματούσε. Τους καλώ, έρχονται μετά από πολλές ημέρες και πολλά μπρος πίσω "θα σας πάρει ο τεχνικός". Αλλάζει πλακέτα μέσα. Σε 2 μέρες πάλι τα ίδια. Του καλώ, "θα σας πάρουμε". Τελικά μετά από 3 εβδομάδες ήρθαν και άλλαξαν το μοτέρ του ανεμιστήρα. Δεν δέχτηκαν ποτέ επιστροφή χρημάτων ή έστω έκπτωση για τη λάθος διάγνωση. Η νέα πλακέτα είχε κάποιο θέμα και ο θερμοστάτης δεν έκοβε πάντα σωστά. Π.χ. το έβαζες 25ο και έκοβε στο 22ο. Δεν ασχολήθηκα άλλο, το κράτησα 1 χρόνο περίπου ακόμη, μέχρι που ράγισε η λεκάνη και το πέταξα. Όταν το έδωσα για ανακύκλωση, ένιωσα ανακούφιση. Από τότε είπα: ποτέ ξανά Toyotomi. ΥΓ: Έχω άλλο ένα 12αρι στο εξοχικό και κάνει τα ίδια ο θερμοστάτης. Δεν ασχολούμαι όμως. 1 ώρα πριν, Lofarek είπε Ηταν δικαιο και εγινε πραξη 😝😝😝 Βλέπω πέφτει 80W! Τι ρύθμιση το έχεις; 1
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Κλιματιστικό Toyotomi. Όταν το άναβα, λειτουργούσε κανονικά και μετά όποτε ήθελε έπεφτε η δύναμη του αέρα, έως και σταματούσε. Τους καλώ, έρχονται μετά από πολλές ημέρες και πολλά μπρος πίσω "θα σας πάρει ο τεχνικός". Αλλάζει πλακέτα μέσα. Σε 2 μέρες πάλι τα ίδια. Του καλώ, "θα σας πάρουμε". Τελικά μετά από 3 εβδομάδες ήρθαν και άλλαξαν το μοτέρ του ανεμιστήρα. Δεν δέχτηκαν ποτέ επιστροφή χρημάτων ή έστω έκπτωση για τη λάθος διάγνωση. Η νέα πλακέτα είχε κάποιο θέμα και ο θερμοστάτης δεν έκοβε πάντα σωστά. Π.χ. το έβαζες 25ο και έκοβε στο 22ο. Δεν ασχολήθηκα άλλο, το κράτησα 1 χρόνο περίπου ακόμη, μέχρι που ράγισε η λεκάνη και το πέταξα. Όταν το έδωσα για ανακύκλωση, ένιωσα ανακούφιση. Από τότε είπα: ποτέ ξανά Toyotomi. ΥΓ: Έχω άλλο ένα 12αρι στο εξοχικό και κάνει τα ίδια ο θερμοστάτης. Δεν ασχολούμαι όμως. Βλέπω πέφτει 80W! Τι ρύθμιση το έχεις; 27 μην ξεπαγιασω βραδιατικαΤο πολυ να το παω 26. Αλλα εχω και ανεμιστηρα οροφης 9 λεπτά πριν, Lofarek είπε 27 μην ξεπαγιασω βραδιατικαΤο πολυ να το παω 26. Αλλα εχω και ανεμιστηρα οροφης Κοιτα τι μικροδιορθωσεις κανει , τι λεπτομερεια ωστε να κρατα την καταναλωση σταθερη και χαμηλα Υποψιν η λεζαντα ειναι λαθος λεει για το toshiba Ξεμεινε απο παλιοτερη ρυθμιση .Θα την φτιαξω
hugo2000 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 6 ώρες πριν, liakjim είπε Τα αριέλλι είναι φασόν, είτε aux, είτε midea, είτε tcl κτλ. Σίγουρα θα πρέπει να είναι ίδιο φασόν. Αλλά γιατί να μπλέξεις; H θεία μου (μεγάλης ηλικίας) που μένει τρία σπίτια παραδίπλα απο εμάς,ζήτησε να της βρω ένα πολύ φθηνό ερκοντίσιο (έτσι ακριβώς το προφέρει!) για της μέρες που η "ζέστα βαράει" (!) οπότε από τα ψαξήματα που έκανα στο γκουγκλ βρήκα τις παρακάτω λύσεις α) μεταχειρισμένο από το Καλογρίδη (οδός Αχαρνών) β) συνδυασμό από τα στοκ κομμάτια του γνωστού ε-σοπ γ) κάποια ευκαιρία,δηλαδή τιμή στα διακόσια δέκα - διακόσια είκοσι ευρώ από τον Μπάκη που είναι στην Μεταμόρφωση... Η δεύτερη λύση είναι και η πιο γρήγορη...
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, hugo2000 είπε H θεία μου (μεγάλης ηλικίας) που μένει τρία σπίτια παραδίπλα απο εμάς,ζήτησε να της βρω ένα πολύ φθηνό ερκοντίσιο (έτσι ακριβώς το προφέρει!) για της μέρες που η "ζέστα βαράει" (!) οπότε από τα ψαξήματα που έκανα στο γκουγκλ βρήκα τις παρακάτω λύσεις α) μεταχειρισμένο από το Καλογρίδη (οδός Αχαρνών) β) συνδυασμό από τα στοκ κομμάτια του γνωστού ε-σοπ γ) κάποια ευκαιρία,δηλαδή τιμή στα διακόσια δέκα - διακόσια είκοσι ευρώ από τον Μπάκη που είναι στην Μεταμόρφωση... Η δεύτερη λύση είναι και η πιο γρήγορη... Πάρε κανά Σανγκ από Σκρουτζ. 1 ώρα πριν, Lofarek είπε 27 μην ξεπαγιασω βραδιατικαΤο πολυ να το παω 26. Αλλα εχω και ανεμιστηρα οροφης Κοιτα τι μικροδιορθωσεις κανει , τι λεπτομερεια ωστε να κρατα την καταναλωση σταθερη και χαμηλα Υποψιν η λεζαντα ειναι λαθος λεει για το toshiba Ξεμεινε απο παλιοτερη ρυθμιση .Θα την φτιαξω Πωπωωωω
Pan_K Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Lofarek είπε Επειδη οι συνθηκες εξω ειναι πολυ ηπιες με 27 ζητουμενη ηδη 80ρισε σε watt. Να δουμε ποσο θα καρεβει το βραδυ.. Επιτέλους το βλέπουμε και live. Σε τι ρύθμιση έχεις τον ανεμιστήρα; Παλιά θυμαμαι έβλεπα καμία σειρά για να χαλαρώσω. Τώρα κοιτάω γραφήματα. Είμαι καλά😵💫; 3
GiannisSol Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Lofarek είπε 27 μην ξεπαγιασω βραδιατικαΤο πολυ να το παω 26. Αλλα εχω και ανεμιστηρα οροφης Κοιτα τι μικροδιορθωσεις κανει , τι λεπτομερεια ωστε να κρατα την καταναλωση σταθερη και χαμηλα Υποψιν η λεζαντα ειναι λαθος λεει για το toshiba Ξεμεινε απο παλιοτερη ρυθμιση .Θα την φτιαξω Από υγρασία πως τα πάει με τόσο χαμηλή ισχύ ;
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 7 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Βλέπω πέφτει 80W! 6 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Πωπωωωω 1 1
vdeseris Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 ώρες πριν, johnkou77 είπε Παντως για οποιον θελει φτηνο κλιματιστικο και επωνυμο εχει το πρακτικερ το fujitsu 9000btu kp series airstage 459ευρω. Και 409€ βγαίνει απο Praktiker μέσω Skroutz! Λέει τίποτα αυτό το μοντέλο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα