Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μπαίνει το 24 Tac σήμερα, τουλάχιστον θα μπει αντλία κενού. Άρχισε να τρυπάει διπλό μπετόν για τους σωλήνες αλλά σταμάτησε όταν του το είπα εγώ μιας και φαίνεται ότι δεν το είχε καταλάβει από το σόι μου... Μάλλον 3 μέτρα σωλήνες βλέπω να μπαίνουν. Δυστυχώς επειδή μένουν ηλικιωμένα άτομα και επειδή ήδη μου έχουν σπάσει τα νεύρα αρκετά θα μπει σήμερα να τελειώνουμε (ούτως ή άλλως δεν θα γίνει καθημερινή χρήση) και στο μέλλον με βλέπω να φωνάζω άλλο ψυκτικό. Edit: Μάλιστα, η εξωτερική φαίνεται ότι δεν θα μπει στο πάτωμα επειδή έχει κλίση οπότε θα το πιάσει στον τοίχο λίγο πιο πάνω από το δάπεδο... Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Grim Ripper
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GiannisSol είπε Από υγρασία πως τα πάει με τόσο χαμηλή ισχύ ; Δεν θυμαμαι γιατι το εβαλα αργα το βραδυ μετα τις 22:00. Αλλα και το toshiba με 160 W που εχω κρατησει log ειχε αυτη την συμπεριφορα στο διαγραμμα Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Lofarek
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Φωτογραφίες από την εγκατάσταση. Δεν έχει κλείσει η τρύπα ακόμα επειδή το απόγευμα θα περάσουμε το ρεύμα. Spoiler
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Φωτογραφίες από την εγκατάσταση. Δεν έχει κλείσει η τρύπα ακόμα επειδή το απόγευμα θα περάσουμε το ρεύμα. Απόκρυψη περιεχομένων Γιατί έσπασαν την μέσα κολώνα; 1
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Pan_K είπε Επιτέλους το βλέπουμε και live. Σε τι ρύθμιση έχεις τον ανεμιστήρα; Παλιά θυμαμαι έβλεπα καμία σειρά για να χαλαρώσω. Τώρα κοιτάω γραφήματα. Είμαι καλά😵💫; Στο 2 (δευτερη μπαρα)του ανεμιστηρα απο το δεντρο προς τα ==> δεξια 2 ώρες πριν, liakjim είπε Το min που επιασε και που ειδα σημερα το πρωι ηταν 61 - 62 W
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί έσπασαν την μέσα κολώνα; Για να περάσουν τους σωλήνες, επειδή όπως βλέπεις μπήκε αρκετά δίπλα στη κολώνα αφού είχε καταλάβει ότι να'ναι και πήγε να τρυπήσει όλο το τοίχο που κάθεται η εσωτερική μονάδα και να βγάλει τους σωλήνες κατευθείαν πίσω (είναι διπλό μπετόν). Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Grim Ripper
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Για να περάσουν τους σωλήνες, επειδή όπως βλέπεις μπήκε αρκετά δίπλα στη κολώνα αφού είχε καταλάβει ότι να'ναι και πήγε να τρυπήσει όλο το τοίχο που κάθεται η εσωτερική μονάδα και να βγάλει τους σωλήνες κατευθείαν πίσω (είναι 2 διπλό μπετόν). Δηλαδή δεν μπορούσε να κουρμπάρει την σωλήνα να αγκαλιάσει την κολώνα;Ας έβαζε την εσωτερική μονάδα λίγο πιο δεξιά να έρθει πιο ομαλά..Είχε αρκετή σωλήνα να το κάνει. 2
liakjim Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Lofarek είπε Στο 2 (δευτερη μπαρα)του ανεμιστηρα απο το δεντρο προς τα ==> δεξια Το min που επιασε και που ειδα σημερα το πρωι ηταν 61 - 62 W Το σχεδιάγραμμα που έχω βάλει είναι από το 12αρι Morris των πεθερικών. Το έβαλα για να δείξω ότι δεν λένε κάτι τα ελάχιστα ούτε η όποια διακύμανση. Την απόδοση θέλουμε.
Grim Ripper Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή δεν μπορούσε να κουρμπάρει την σωλήνα να αγκαλιάσει την κολώνα;Ας έβαζε την εσωτερική μονάδα λίγο πιο δεξιά να έρθει πιο ομαλά..Είχε αρκετή σωλήνα να το κάνει. Εσύ καλά τα λες αλλά δεν έγιναν έτσι τα πρωί όπως βλέπεις. Μελλοντικά θα φύγει μάλλον από εκείνο το σημείο και θα γίνει καλύτερη εγκατάσταση. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Grim Ripper 1
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, liakjim είπε Το σχεδιάγραμμα που έχω βάλει είναι από το 12αρι Morris των πεθερικών. Το έβαλα για να δείξω ότι δεν λένε κάτι τα ελάχιστα ούτε η όποια διακύμανση. Την απόδοση θέλουμε. Η αποδοση του σε αυτο το wattage (τουλαχιστον η αισθηση που εχω εγω) συγκρινοντας με τις αντιστοιχες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας ειναι η ιδια με το toshiba στα 150 w
cmaniac Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 49 λεπτά πριν, Lofarek είπε Η αποδοση του σε αυτο το wattage (τουλαχιστον η αισθηση που εχω εγω) συγκρινοντας με τις αντιστοιχες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας ειναι η ιδια με το toshiba στα 150 w Το κακό είναι ότι το Toshiba σε ξελιγώνει στα on off. Σιγά σιγά πρέπει να δοκιμάσεις modes/fan speeds συνδυασμούς μπας και καταφέρεις να το σταθεροποιήσεις στα 150W. Εκεί θα δεις την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει.
Pan_K Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lofarek είπε Η αποδοση του σε αυτο το wattage (τουλαχιστον η αισθηση που εχω εγω) συγκρινοντας με τις αντιστοιχες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας ειναι η ιδια με το toshiba στα 150 w Νομίζω ένας καλός τρόπος να κάνεις συγκρίσεις είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο κέντρο της περσίδας ή με ένα θερμόμετρο υπερύθρων να στοχεύεις μέσα στον ανεμιστήρα ή στο στοιχείο αν μπορείς και να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνουν και τα δύο. Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. Επεξ/σία 5 Αυγούστου από Pan_K
Lofarek Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 10 λεπτά πριν, cmaniac είπε Το κακό είναι ότι το Toshiba σε ξελιγώνει στα on off. Σιγά σιγά πρέπει να δοκιμάσεις modes/fan speeds συνδυασμούς μπας και καταφέρεις να το σταθεροποιήσεις στα 150W. Εκεί θα δεις την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει. Οταν λες modes εννοεις και αφυγρανση ? 4 λεπτά πριν, Pan_K είπε Νομίζω ένας καλός τρόπος να κάνεις συγκρίσεις είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο κέντρο της περσίδας ή με ένα θερμόμετρο υπερύθρων να στοχεύεις μέσα στον ανεμιστήρα ή στο στοιχείο αν μπορείς και να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνουν και τα δύο. Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. Οκ θα το κανω αλλα μην ξεχνας οτι ειναι στο ιδιο δωματιο και πρεπει να δω και τις ταχυτητες ανεμιστηρα (παροχες) απο το manual του καθενος ...
cmaniac Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Μόλις τώρα, Lofarek είπε Οταν λες modes εννοεις και αφυγρανση ? Ναι, συμπεριλαμβάνεται. 5 λεπτά πριν, Pan_K είπε Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. Η ροή αέρα της εσωτερικής μονάδας πάει χαμηλά αρκετά σε σχέση με άλλα. Μπορεί λοιπόν να καταφέρνει να κατεβάζει θερμοκρασία και να κάνει αφύγρανση εκμεταλλευόμενο την ελάχιστη ροή.
MARIOSNURSE Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 ώρες πριν, liakjim είπε Στην ουσία επιβεβαιώνει και τις δικές μου μετρήσεις. ΥΓ: πρέπει να μπω και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα