Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνει το 24 Tac σήμερα, τουλάχιστον θα μπει αντλία κενού.

Άρχισε να τρυπάει διπλό μπετόν για τους σωλήνες αλλά σταμάτησε όταν του το είπα εγώ μιας και φαίνεται ότι δεν το είχε καταλάβει από το σόι μου... 

Μάλλον 3 μέτρα σωλήνες βλέπω να μπαίνουν. 

Δυστυχώς επειδή μένουν ηλικιωμένα άτομα και επειδή ήδη μου έχουν σπάσει τα νεύρα αρκετά θα μπει σήμερα να τελειώνουμε (ούτως ή άλλως δεν θα γίνει καθημερινή χρήση) και στο μέλλον με βλέπω να φωνάζω άλλο ψυκτικό. 

Edit:

Μάλιστα, η εξωτερική φαίνεται ότι δεν θα μπει στο πάτωμα επειδή έχει κλίση οπότε θα το πιάσει στον τοίχο λίγο πιο πάνω από το δάπεδο... 

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GiannisSol είπε

Από υγρασία πως τα πάει με τόσο χαμηλή ισχύ ;

Δεν θυμαμαι γιατι το εβαλα αργα το βραδυ μετα τις 22:00. Αλλα και το toshiba με 160 W που εχω κρατησει log ειχε αυτη την συμπεριφορα στο διαγραμμα 

20250804_232323803.jpeg

Επεξ/σία από Lofarek
Δημοσ.

Φωτογραφίες από την εγκατάσταση.
Δεν έχει κλείσει η τρύπα ακόμα επειδή το απόγευμα θα περάσουμε το ρεύμα. 

Spoiler

4qMxE30.jpeg

8PGLlRk.jpeg

c0uWCxV.jpeg

5v4D4YW.jpeg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Φωτογραφίες από την εγκατάσταση.
Δεν έχει κλείσει η τρύπα ακόμα επειδή το απόγευμα θα περάσουμε το ρεύμα. 

Απόκρυψη περιεχομένων

4qMxE30.jpeg

8PGLlRk.jpeg

c0uWCxV.jpeg

5v4D4YW.jpeg

Γιατί έσπασαν την μέσα κολώνα;

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Pan_K είπε

Επιτέλους το βλέπουμε και live. Σε τι ρύθμιση έχεις τον ανεμιστήρα;

Παλιά θυμαμαι έβλεπα καμία σειρά για να χαλαρώσω. Τώρα κοιτάω γραφήματα. Είμαι καλά😵‍💫;

Στο 2 (δευτερη μπαρα)του ανεμιστηρα απο το δεντρο προς τα ==> δεξια 

image.png.4d65e009ba28b29b28ce6d3f6d7b3569.png

2 ώρες πριν, liakjim είπε

image.png.66786e1377feb4ae7276b88bc8a0df87.png

Το min που επιασε και που ειδα σημερα το πρωι ηταν 61 - 62 W

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί έσπασαν την μέσα κολώνα;

Για να περάσουν τους σωλήνες, επειδή όπως βλέπεις μπήκε αρκετά δίπλα στη κολώνα αφού είχε καταλάβει ότι να'ναι και πήγε να τρυπήσει όλο το τοίχο που κάθεται η εσωτερική μονάδα και να βγάλει τους σωλήνες κατευθείαν πίσω (είναι διπλό μπετόν). 

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Για να περάσουν τους σωλήνες, επειδή όπως βλέπεις μπήκε αρκετά δίπλα στη κολώνα αφού είχε καταλάβει ότι να'ναι και πήγε να τρυπήσει όλο το τοίχο που κάθεται η εσωτερική μονάδα και να βγάλει τους σωλήνες κατευθείαν πίσω (είναι 2 διπλό μπετόν). 

Δηλαδή δεν μπορούσε να κουρμπάρει την σωλήνα να αγκαλιάσει την κολώνα;Ας έβαζε την εσωτερική μονάδα λίγο πιο δεξιά να έρθει πιο ομαλά..Είχε αρκετή σωλήνα να το κάνει.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Στο 2 (δευτερη μπαρα)του ανεμιστηρα απο το δεντρο προς τα ==> δεξια 

image.png.4d65e009ba28b29b28ce6d3f6d7b3569.png

Το min που επιασε και που ειδα σημερα το πρωι ηταν 61 - 62 W

Το σχεδιάγραμμα που έχω βάλει είναι από το 12αρι Morris των πεθερικών. 

Το έβαλα για να δείξω ότι δεν λένε κάτι τα ελάχιστα ούτε η όποια διακύμανση. Την απόδοση θέλουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή δεν μπορούσε να κουρμπάρει την σωλήνα να αγκαλιάσει την κολώνα;Ας έβαζε την εσωτερική μονάδα λίγο πιο δεξιά να έρθει πιο ομαλά..Είχε αρκετή σωλήνα να το κάνει.

Εσύ καλά τα λες αλλά δεν έγιναν έτσι τα πρωί όπως βλέπεις. 

Μελλοντικά θα φύγει μάλλον από εκείνο το σημείο και θα γίνει καλύτερη εγκατάσταση. 

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το σχεδιάγραμμα που έχω βάλει είναι από το 12αρι Morris των πεθερικών. 

Το έβαλα για να δείξω ότι δεν λένε κάτι τα ελάχιστα ούτε η όποια διακύμανση. Την απόδοση θέλουμε. 

Η αποδοση του σε αυτο το wattage (τουλαχιστον η αισθηση που εχω εγω) συγκρινοντας με τις αντιστοιχες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας ειναι η ιδια με το toshiba στα 150 w

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Lofarek είπε

Η αποδοση του σε αυτο το wattage (τουλαχιστον η αισθηση που εχω εγω) συγκρινοντας με τις αντιστοιχες συνθηκες εξωτερικης θερμοκρασιας ειναι η ιδια με το toshiba στα 150 w

Το κακό είναι ότι το Toshiba σε ξελιγώνει στα on off. Σιγά σιγά πρέπει να δοκιμάσεις modes/fan speeds συνδυασμούς μπας και καταφέρεις να το σταθεροποιήσεις στα 150W. Εκεί θα δεις την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lofarek είπε

Νομίζω ένας καλός τρόπος να κάνεις συγκρίσεις είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο κέντρο της περσίδας ή με ένα θερμόμετρο υπερύθρων να στοχεύεις μέσα στον ανεμιστήρα ή στο στοιχείο αν μπορείς και να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνουν και τα δύο. Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. 

Επεξ/σία από Pan_K
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Το κακό είναι ότι το Toshiba σε ξελιγώνει στα on off. Σιγά σιγά πρέπει να δοκιμάσεις modes/fan speeds συνδυασμούς μπας και καταφέρεις να το σταθεροποιήσεις στα 150W. Εκεί θα δεις την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει.

Οταν λες modes εννοεις και αφυγρανση ?

4 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Νομίζω ένας καλός τρόπος να κάνεις συγκρίσεις είναι να βάλεις ένα θερμόμετρο στο κέντρο της περσίδας ή με ένα θερμόμετρο υπερύθρων να στοχεύεις μέσα στον ανεμιστήρα ή στο στοιχείο αν μπορείς και να δούμε τι θερμοκρασίες πιάνουν και τα δύο. Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. 

Οκ θα το κανω αλλα μην ξεχνας οτι ειναι στο ιδιο δωματιο και πρεπει να δω και τις ταχυτητες ανεμιστηρα (παροχες) απο το manual του καθενος ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lofarek είπε

Οταν λες modes εννοεις και αφυγρανση ?

Ναι, συμπεριλαμβάνεται.

5 λεπτά πριν, Pan_K είπε

Ειδικά το Ururu θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θερμοκρασία εξόδου έχει στα 60 με 70 watt. 

Η ροή αέρα της εσωτερικής μονάδας πάει χαμηλά αρκετά σε σχέση με άλλα. Μπορεί λοιπόν να καταφέρνει να κατεβάζει θερμοκρασία και να κάνει αφύγρανση εκμεταλλευόμενο την ελάχιστη ροή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...