AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 λεπτά πριν, cmaniac είπε Το ίδιο συμβαίνει και με τα ψυγεία. Εάν δεν είναι συνεχώς σε κάθετη θέση, πρέπει να μείνει κάποια ώρα όρθιο και χωρις να λειτουργήσει για να ξαναγυρίσουν ολα στη θέση τους. Ισχύει ότι και στα ψυγεία, εάν έχει γυρίσει για πολλή ώρα, ένα 24ωρο φτάνει. Οπότε δεν μας πολυνοιαζει τι έγινε μεταξύ Ελλάδας και Ταϊλάνδης, αλλά μεταξύ αποθήκης και σπιτιού. Οκ ευχαριστώ. Δηλαδή θα μπορούσα να το ξαπλώσω γιατί ίσα ίσα χώρεσε στο αμάξι και μετά να περιμένω ένα 24 ωρο έχοντας το όρθιο να σταθεροποιηθουν τα υγρά στην θέση τους πριν να το εγκαταστησουν. Πάντως να έμενε εγκατεστημένο μόνιμα στις 45 μοίρες περιπου οπωσ και προτάθηκε σε κάποια στιγμή νομίζω οτι δεν παίζει σαν σενάριο και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους.
cmaniac Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 29 λεπτά πριν, AnalysisParalysis είπε μόνιμα στις 45 μοίρες Η εγκατάσταση πρέπει να είναι στις 0 μοίρες ακριβώς. Δεν στραγγίζει η λεκάνη και σκουριάζει.
vdeseris Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, AnalysisParalysis είπε Πάντως να έμενε εγκατεστημένο μόνιμα στις 45 μοίρες περιπου οπωσ και προτάθηκε σε κάποια στιγμή νομίζω οτι δεν παίζει σαν σενάριο και όχι μόνο για αισθητικούς λόγους. Στον πύργο της Πίζας θα έμπαινε το κλιματιστικό? Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από vdeseris 5
AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 5 λεπτά πριν, vdeseris είπε Στον πύργο της Πίζας θα έμπαινε το κλιματιστικό? Το βάλαμε σε βάσεις να ακουμπήσει στο έδαφος αλλά ήταν στραβό. Και η πρόταση ήταν μπασ και βάλουμε δύο ξύλα από κάτω να το φέρουμε στα ίσια αλλα επικράτησε η λογική και μπηκε με βασεισ στον τοιχο 10 ποντους πανω απο το έδαφος. Αναρωτιέμαι ομωσ αν δεν ήμουνα εκεί από πάνω θα μπορούσε ασ πούμε να το δω σε 45 μοίρες μόνιμα αφημένα εκεί??? Πολύ πιθανό !!!🤔
mr.Vox Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 λεπτά πριν, vdeseris είπε Στον πύργο της Πίζας θα έμπαινε το κλιματιστικό? Στο ασανσέρ πλαγιάς αρχαιολογικού χώρου έχει τοποθετηθεί ένα κλιματιστικό που κατά την διάρκεια της διαδρομής πάνω - κάτω η εξωτερική μονάδα κινείται. Έχει τοποθετηθεί κάτω από την καμπίνα. Η εσωτερική μονάδα είναι τύπου κασέτας οροφής. Παίρνει κλήσεις ίσως και μέχρι 60 μοίρες από την κάθετη θέση. Προβλήματα υπάρχουν στο να σπάνε κατά διαστήματα οι χαλκοσωλήνες λόγω των κινήσεων. Δεν γνωρίζω τι σωλήνες χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία φορά οι οποίοι έχουν κάποια «ελαστικότητα» Πριν μερικά χρόνια σε αγορά νέου ψυγείου όταν μου το έφερε βανάκι από γνωστό πολυκατάστημα βλέπω ότι το είχαν φέρει ξαπλωτό. Έφυγε και πήγε πίσω. 1
cmaniac Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 11 λεπτά πριν, AnalysisParalysis είπε η πρόταση ήταν μπασ και βάλουμε δύο ξύλα Να πάτε σε εναν σιδερά να σας φτιάξει μια βάση στα μετρα σας δεν;
digitalarchive Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες πάμε ξανα μια γιατι νομιζω εδω μεσα ολοι μπερδευτηκαμε. και εμενα περισσοτερο το καλοκαιρι με καιει οχι ο χειμωνας. 1 Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 900€ 2 Αντικατάσταση παλιου. Samsung aqv18ugan Ιnverter Επαρκέστατο στο κρυο αλλα καιει πολυ (ειναι δεκαετιας αν δεν κανω λαθος) 3 Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος Καταστημα με με δωρεαν περαστικα. 4 Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80 κρυο - 20 θέρμανση. Εχω και αέριο αλλα επειδη δουλευω σε αυτον τον χωρο ισως να αντικαστησει τα σωμματα μιας και εκει εχει ακρυβηνει η κατασταση. 5 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ. Αποκλειστικη Ψυξη / λίγο θερμανση 6 Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Αέριο 7 Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλόνι 2 μπαλκονοπορτες και 3ΤΜ χωλ με 2 πορτες και τη πορτα της εισόδου. 8 Τοποθεσία Θεσσαλονίκη διπλα στο θερμαικό (300μέτρα) άρα υγρασια; μέγιστες θερμοκρασίες / μετερωρολογικος σταθμός [Latest Conditions in Thessaloniki International Exhibition Centre](https://penteli.meteo.gr/stations/helexpo/) 9 Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: επιθημητό θα ηταν αν υπαρχει καμια λειτουργεια για το τσιγάρο; αλλα δεν κέγομαι και ολας. 10 Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Το σπίτι ειναι νεοκλασικο χτισμενο υποθετω το 1930-1950. Εχει μεν ανακαινειστει αλλα δεν νομιζω να εχει καμια μόνωση Εσωτερικη σημερα 13/Αυγουστου 29-30 Βαθμοι. Κοιτάει προς το Βορρά. 11 Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, 29ΤΜ Αλλες πληροφορίες: στο παλιο μου σπίτι ειχα ενα Daikin Siesta ATXC-C22000 BTU A++/A+ σίγουρα ο χωρος ηταν πολυ μεγαλυτερος αλλα δεν μου αφησε ακομα τις καλυτερες εντυπωσεις. (το εχω ξεσυνδεσει και το εχω στο πατρικό μου). Λειτουργουσε συνεχως αλλα δεν μπορω να εχω και αντικειμενικη αποψη. Μου το είχατε πρωτεινει εδω μεσα. Δεν αφηνε μια optimal θερμορκρασια η ζεστενοσουν η κρυωνες. Μου αφησε την εντυπωνει οτι δεν εκλεινε ποτέ. Δεν εχω εικονα του ρευματος για διαφορετικους λογους. Σκεφτομαι να το πουλησω κανα 850άρι και να παρω ενα καινουργειο για εδώ μιας και ειναι μικροτερο το σαλόνι. (Θεωρειται καλη τη τιμη του;) Αλλη επιλογή να το φέρω πανω κανα 100άρι μεταφορικα και αλλο ενα 100αρικο περστικα; Θερμικές Απώλειες 4207.35Watt 3618.32KCal/h 150.26Watt/m2 129.23KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Θεσσαλονίκη - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία: 18 ℃ Έτος Kατασκευής: 1950 Εμβαδό Κατοικίας: 28 m2 Ύψος Ορόφου: 2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων: Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Νότια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Οροφή σε επαφή με: Μη θερμαινόμενο χώρο Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 4 Παράθυρα: 1 Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5% Τι θα κανατε στην θεση μου;
AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 λεπτά πριν, cmaniac είπε Να πάτε σε εναν σιδερά να σας φτιάξει μια βάση στα μετρα σας δεν; Εκείνη την ώρα φυσικά όχι. Αλλά δεν με πειράζει εμένα εκτός αν χάνω κάτι. Είναι σε τοίχο που από μέσα είναι εσωτερική σκαλα. Από άποψη να με ενοχλεί δεν νομίζω. Η θέση θα την αλλάξω μάλλον έτσι και αλλιώς γιατί με ενοχλεί αισθητικά. Του χρόνου τώρα. Και άλλα δύο έτσι σκέφτομαι να τα βάλω σε τοίχους που δεν ενοχλούν εσωτερικά.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 27 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Πριν μερικά χρόνια σε αγορά νέου ψυγείου όταν μου το έφερε βανάκι από γνωστό πολυκατάστημα βλέπω ότι το είχαν φέρει ξαπλωτό. Έφυγε και πήγε πίσω. Υπερβολικός;Αν το άφηνες εκτός μπρίζας για ένα βράδυ τι θα γινόταν; 1
liakjim Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 15 λεπτά πριν, digitalarchive είπε πάμε ξανα μια γιατι νομιζω εδω μεσα ολοι μπερδευτηκαμε. και εμενα περισσοτερο το καλοκαιρι με καιει οχι ο χειμωνας. 1 Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 900€ 2 Αντικατάσταση παλιου. Samsung aqv18ugan Ιnverter Επαρκέστατο στο κρυο αλλα καιει πολυ (ειναι δεκαετιας αν δεν κανω λαθος) 3 Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος Καταστημα με με δωρεαν περαστικα. 4 Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80 κρυο - 20 θέρμανση. Εχω και αέριο αλλα επειδη δουλευω σε αυτον τον χωρο ισως να αντικαστησει τα σωμματα μιας και εκει εχει ακρυβηνει η κατασταση. 5 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ. Αποκλειστικη Ψυξη / λίγο θερμανση 6 Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Αέριο 7 Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλόνι 2 μπαλκονοπορτες και 3ΤΜ χωλ με 2 πορτες και τη πορτα της εισόδου. 8 Τοποθεσία Θεσσαλονίκη διπλα στο θερμαικό (300μέτρα) άρα υγρασια; μέγιστες θερμοκρασίες / μετερωρολογικος σταθμός [Latest Conditions in Thessaloniki International Exhibition Centre](https://penteli.meteo.gr/stations/helexpo/) 9 Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: επιθημητό θα ηταν αν υπαρχει καμια λειτουργεια για το τσιγάρο; αλλα δεν κέγομαι και ολας. 10 Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Το σπίτι ειναι νεοκλασικο χτισμενο υποθετω το 1930-1950. Εχει μεν ανακαινειστει αλλα δεν νομιζω να εχει καμια μόνωση Εσωτερικη σημερα 13/Αυγουστου 29-30 Βαθμοι. Κοιτάει προς το Βορρά. 11 Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, 29ΤΜ Αλλες πληροφορίες: στο παλιο μου σπίτι ειχα ενα Daikin Siesta ATXC-C22000 BTU A++/A+ σίγουρα ο χωρος ηταν πολυ μεγαλυτερος αλλα δεν μου αφησε ακομα τις καλυτερες εντυπωσεις. (το εχω ξεσυνδεσει και το εχω στο πατρικό μου). Λειτουργουσε συνεχως αλλα δεν μπορω να εχω και αντικειμενικη αποψη. Μου το είχατε πρωτεινει εδω μεσα. Δεν αφηνε μια optimal θερμορκρασια η ζεστενοσουν η κρυωνες. Μου αφησε την εντυπωνει οτι δεν εκλεινε ποτέ. Δεν εχω εικονα του ρευματος για διαφορετικους λογους. Σκεφτομαι να το πουλησω κανα 850άρι και να παρω ενα καινουργειο για εδώ μιας και ειναι μικροτερο το σαλόνι. (Θεωρειται καλη τη τιμη του;) Αλλη επιλογή να το φέρω πανω κανα 100άρι μεταφορικα και αλλο ενα 100αρικο περστικα; Θερμικές Απώλειες 4207.35Watt 3618.32KCal/h 150.26Watt/m2 129.23KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Θεσσαλονίκη - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία: 18 ℃ Έτος Kατασκευής: 1950 Εμβαδό Κατοικίας: 28 m2 Ύψος Ορόφου: 2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων: Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Νότια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Οροφή σε επαφή με: Μη θερμαινόμενο χώρο Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 4 Παράθυρα: 1 Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5% Τι θα κανατε στην θεση μου; Toshiba edge white 18000
digitalarchive Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Toshiba edge white 18000 budget 900€? εναλλακτικες;
vdeseris Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 25 λεπτά πριν, digitalarchive είπε πάμε ξανα μια γιατι νομιζω εδω μεσα ολοι μπερδευτηκαμε. και εμενα περισσοτερο το καλοκαιρι με καιει οχι ο χειμωνας. 1 Ανώτατο διαθέσιμο ποσό : 900€ 2 Αντικατάσταση παλιου. Samsung aqv18ugan Ιnverter Επαρκέστατο στο κρυο αλλα καιει πολυ (ειναι δεκαετιας αν δεν κανω λαθος) 3 Επιθυμητό κατάστημα ή τύπος καταστήματος Καταστημα με με δωρεαν περαστικα. 4 Χρήση κλιματιστικού προσδιορίζοντας αν είναι για αποκλειστική ψύξη, θέρμανση ή και τα δύο (πχ 20% ψύξη / 80% θέρμανση): 80 κρυο - 20 θέρμανση. Εχω και αέριο αλλα επειδη δουλευω σε αυτον τον χωρο ισως να αντικαστησει τα σωμματα μιας και εκει εχει ακρυβηνει η κατασταση. 5 Συχνότητα χρήσης πχ περιστασιακή πηγή ψύξης ή αποκλειστική πηγή ψύξης και θέρμανσης κτλ. Αποκλειστικη Ψυξη / λίγο θερμανση 6 Αναφέρουμε αν έχουμε και αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης. Αέριο 7 Χώρος που θα τοποθετηθεί με προσδιορισμό αν θα είναι ενιαίος πχ σαλονοκουζίνα, υπνοδωμάτιο, τραπεζαρία κτλ : Σαλόνι 2 μπαλκονοπορτες και 3ΤΜ χωλ με 2 πορτες και τη πορτα της εισόδου. 8 Τοποθεσία Θεσσαλονίκη διπλα στο θερμαικό (300μέτρα) άρα υγρασια; μέγιστες θερμοκρασίες / μετερωρολογικος σταθμός [Latest Conditions in Thessaloniki International Exhibition Centre](https://penteli.meteo.gr/stations/helexpo/) 9 Απαραίτητα, επιθυμητά και αδιάφορα features πχ wifi, ιονιστής, μεγάλη εγγύηση, αθόρυβο κτλ: επιθημητό θα ηταν αν υπαρχει καμια λειτουργεια για το τσιγάρο; αλλα δεν κέγομαι και ολας. 10 Πληροφορίες περί μονώσεων, κουφώματα, ιδιαιτερότητες χώρου, προσανατολισμό, (πχ έντονη ηλιοφάνεια, ψηλοτάβανο, μαγαζί με ανοιχτές πόρτες κτλ). Το σπίτι ειναι νεοκλασικο χτισμενο υποθετω το 1930-1950. Εχει μεν ανακαινειστει αλλα δεν νομιζω να εχει καμια μόνωση Εσωτερικη σημερα 13/Αυγουστου 29-30 Βαθμοι. Κοιτάει προς το Βορρά. 11 Τέλος για να δοθεί μια αίσθηση του χώρου, 29ΤΜ Αλλες πληροφορίες: στο παλιο μου σπίτι ειχα ενα Daikin Siesta ATXC-C22000 BTU A++/A+ σίγουρα ο χωρος ηταν πολυ μεγαλυτερος αλλα δεν μου αφησε ακομα τις καλυτερες εντυπωσεις. (το εχω ξεσυνδεσει και το εχω στο πατρικό μου). Λειτουργουσε συνεχως αλλα δεν μπορω να εχω και αντικειμενικη αποψη. Μου το είχατε πρωτεινει εδω μεσα. Δεν αφηνε μια optimal θερμορκρασια η ζεστενοσουν η κρυωνες. Μου αφησε την εντυπωνει οτι δεν εκλεινε ποτέ. Δεν εχω εικονα του ρευματος για διαφορετικους λογους. Σκεφτομαι να το πουλησω κανα 850άρι και να παρω ενα καινουργειο για εδώ μιας και ειναι μικροτερο το σαλόνι. (Θεωρειται καλη τη τιμη του;) Αλλη επιλογή να το φέρω πανω κανα 100άρι μεταφορικα και αλλο ενα 100αρικο περστικα; Θερμικές Απώλειες 4207.35Watt 3618.32KCal/h 150.26Watt/m2 129.23KCal/h/m2 Υπολογισμός Θερμικών απωλειών κατοικίας για Περιοχή: Θεσσαλονίκη - Κλιματική ζώνη Γ Υψόμετρο Περιοχής: Κάτω από 500 μέτρα Επιθυμητή Θερμοκρασία: 18 ℃ Έτος Kατασκευής: 1950 Εμβαδό Κατοικίας: 28 m2 Ύψος Ορόφου: 2.8 m Θέση - Πυκνότητα Δόμησης: Σε πόλη με κτήρια γύρω γύρω Μόνωση Τοίχων: Καμία Μόνωση Βόρεια Πλευρά σε επαφή με: Aέρα Νότια Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Ανατολική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δυτική Πλευρά σε επαφή με: Άλλη κατοικία-διαμέρισμα Δάπεδο σε επαφή με: Άλλη κατοικία Μόνωση Δαπέδου: Καμία μόνωση Οροφή σε επαφή με: Μη θερμαινόμενο χώρο Μόνωση Οροφής: Καμία μόνωση Πόρτες - Μπαλκονόπορτες: 4 Παράθυρα: 1 Τύπος Κουφωμάτων: Συνθετικά κουφώματα Τύπος Τζαμιών: Διπλά τζάμια Συντελεστής Ασφαλείας Υπολογισμών: 5% Τι θα κανατε στην θεση μου; Sorry αλλά όταν το καινούριο μοντέλο έχει 1080€ ποιος θα δώσει 850€ για να πάρει το παλιότερο μεταχειρισμένο?
liakjim Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 λεπτά πριν, digitalarchive είπε budget 900€? εναλλακτικες; https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-18000-btu-toshiba-σειρά-edge-white-ras-b18g3kvsg-e-ras Όχι δεν υπάρχουν εναλλακτικές.
vmb Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Καλησπέρα, απορία το Fujitsu ASEG24KMTE φαινεται σχεδόν ιδιο στα χαρακτηριστικά με το ASYG24KMTE. Η διαφορά τιμής όμως είναι μεγάλη (π.χ. Voyias ηλεκτρονικό κατάστημα 500+ διαφορά). Γνωρίζει κανείς αν δικαιολογείται η διαφορά? Δεν μπορώ να καταλάβω καν τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο. Disclaimer: Εχω αγοράσει το ASEG απλά αναρωτιέμαι αν τζάμπα έδωσα τα παραπάνω. (Όχι οτι θα ανακαλέσω, κουβέντα να γίνεται)
liakjim Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, vmb είπε Καλησπέρα, απορία το Fujitsu ASEG24KMTE φαινεται σχεδόν ιδιο στα χαρακτηριστικά με το ASYG24KMTE. Η διαφορά τιμής όμως είναι μεγάλη (π.χ. Voyias ηλεκτρονικό κατάστημα 500+ διαφορά). Γνωρίζει κανείς αν δικαιολογείται η διαφορά? Δεν μπορώ να καταλάβω καν τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο. Disclaimer: Εχω αγοράσει το ASEG απλά αναρωτιέμαι αν τζάμπα έδωσα τα παραπάνω. (Όχι οτι θα ανακαλέσω, κουβέντα να γίνεται) Καλά έκανες, το aseg είναι το νέο μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα