MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Ζωντανή ιστορία... Κλιματιστικό στο εφημερείο των ιατρών της Β' Χειρουργικής κλινικής του Σισμανόγλειου που εργάζομαι. Λειτουργεί ακόμη, άριστα. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από MARIOSNURSE 1
hp8 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 45 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Ζωντανή ιστορία. νερού η αερίου ειναι
mountains1 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, MARIOSNURSE είπε Ζωντανή ιστορία... Κλιματιστικό στο εφημερείο των ιατρών της Β' Χειρουργικής κλινικής του Σισμανόγλειου που εργάζομαι. Λειτουργεί ακόμη, άριστα. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 40 ετων! 1
costas_ Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Το Σισμανόγλειο, τουλάχιστον κτιριακά, έχει συντηρηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εξυγχρονιστεί και στον εξοπλισμό αλλά και στις λοιπές υποδομές του
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, hp8 είπε νερού η αερίου ειναι Αερίου. 2 λεπτά πριν, costas_ είπε Το Σισμανόγλειο, τουλάχιστον κτιριακά, έχει συντηρηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να εξυγχρονιστεί και στον εξοπλισμό αλλά και στις λοιπές υποδομές του Το παλιό κτίριο είναι χρέπι. Έχει υποδομές από το 1938 που χτίστηκε.
costas_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Προσοχή στα ασανσέρ γιατί συμβαινουν πολλά τελευταία
vdeseris Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, mountains1 είπε Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 40 ετων! Στο πατρικό έχουν οι γονείς μου ένα παρόμοιο Mitsubishi του 1980 που εννοείται λειτουργεί ακόμα. Δεν ξέρω τι καίει αλλά 45 χρόνια ούτε μια βλάβη δεν έχει βγάλει
cmaniac Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 15 λεπτά πριν, vdeseris είπε Δεν ξέρω τι καίει Μαζούτ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα