GiannisSol Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα το περίμενα πιο έξυπνο σαν λειτουργία. Οπως ;
liakjim Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 12 λεπτά πριν, GiannisSol είπε Οπως ; Να μην κλείνει συμπιεστή αλλά να παίζει με ανεμιστήρα
GiannisSol Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 29 λεπτά πριν, liakjim είπε Να μην κλείνει συμπιεστή αλλά να παίζει με ανεμιστήρα Δηλαδή λες πχ σταθερά 500 watt και με τη ταχύτητα του ανεμιστήρα να πιάνει και να αφήνει το σημειο δρόσου στο στοιχείο. Συμφωνώ . Το κάνει κάποιο μηχάνημα αυτό;
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 17 ώρες πριν, Klausx είπε Τι χρονολογία αναγράφει το εσωτερικό ταμπελάκι; 2018; 2021 η ημερομηνία κατασκευής.
Klausx Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε 2021 η ημερομηνία κατασκευής. Έχει παρατηρηθεί ότι στα 5 χρόνια ξεκινάει ο θόρυβος στα sensira, μικρή η βελτίωση μετά το σέρβις. 1
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 3 λεπτά πριν, Klausx είπε Έχει παρατηρηθεί ότι στα 5 χρόνια ξεκινάει ο θόρυβος στα sensira, μικρή η βελτίωση μετά το σέρβις. Χμμ οκ, αν θυμάμαι καλά πάντως καλοκαίρι του 2021 το είχα πάρει. Θα το κοιτάξω όποτε κάνω την συντήρηση και θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις.
DreamAxe Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μια συμβουλή αν ξέρει κάποιος. Σε κλιματιστικό midea 10ετιας (ίσως και λίγο παραπάνω, ήρθε με το σπίτι) μου έσπασε ξαφνικά σε λειτουργία ένα από τα μικρά πτερύγια του μέσα ανεμιστήρα από τη μέση και έπεσε κάτω. Οκ λέω γκαντεμιά αλλά και έτσι θα δουλέψει. Λίγο μετά έπεσε και δεύτερο και λίγο αργότερα και τρίτο. Νομίζω ότι όπως έφυγε το πρώτο και γύριζε ο ανεμιστήρας χτύπησε και ξήλωσε τα υπόλοιπα. Έχουν φύγει 3 ή 4. Το κλιματιστικό δουλεύει ακόμα αλλά δεν ξέρω αν τα πτερύγια είναι και "στατικό" κομμάτι του ανεμιστήρα και ξαφνικά κοπεί όπως γυρίζει και διαλυθεί όλος. Τι κάνω; Το αφήνω έτσι; Ψάχνω ανταλλακτικό (αν υπάρχει καν δηλαδή); Αλλάζω κλιματιστικό; Το σπίτι είναι νοικιασμένο αλλά δεν έχω πολλά πάρε δώσε με τον ιδιοκτήτη.
hp8 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Τι κάνω; Το αφήνω έτσι; Ψάχνω ανταλλακτικό (αν υπάρχει καν δηλαδή); δεν έβαλες φωτο Αν μιλάμε για το παρακάτω δεν το ξανα λειτουργείς γιατί έχει φύγει η ζυγοστάθμιση και θα φάει το κουζινέτο https://easy-parts.gr/product/fteroti-klimatistikou/ ΥΓ: δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο Αν ταιριάζει μήκος διάμετρος και άξονες βάζεις όποια βρεθεί Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από hp8
DreamAxe Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, hp8 είπε δεν έβαλες φωτο Αν μιλάμε για το παρακάτω δεν το ξανα λειτουργείς γιατί έχει φύγει η ζυγοστάθμιση και θα φάει το κουζινέτο https://easy-parts.gr/product/fteroti-klimatistikou/ Φώτο δεν έχω γιατί έχω φύγει μια εβδομάδα για δουλειά, μπορώ να βγάλω όταν γυρίσω. Αυτό είναι ναι, η φτερωτή μέσα. Θα μπορέσω να βρω ανταλλακτικό να το περάσω; Δεν βγαίνει και εύκολα η βλακεία. Είδα την επεξεργασία λίγο αργά αλλά ευχαριστώ. Άρα θα φέρω ένα φίλο που είναι σχετικός να με βοηθήσει να το βγάλουμε γιατί είναι λίγο ζόρικο και μετά θα μετρήσω να προσπαθήσω να βρω. Επειδή είχαν κυκλοφορήσει αρκετά αυτά τα μικρά midea θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδα να βρω κάτι. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από DreamAxe
MARIOSNURSE Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Γίνεται και ο Πίτσος (Midea) του εξοχικού σιγά σιγά 😜 2
hp8 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 42 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Επειδή είχαν κυκλοφορήσει αρκετά αυτά τα μικρά midea θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδα να βρω κάτι. τηλεφωνησε στην Εψυμε στην Νέα Χακιδονα (έχω δει στην τζαμαρία δείγμα ) & στον Σολδατο στην Μηλιαρακη κάθετος της Αχαρνών 1
Klausx Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, DreamAxe είπε Μια συμβουλή αν ξέρει κάποιος. Σε κλιματιστικό midea 10ετιας (ίσως και λίγο παραπάνω, ήρθε με το σπίτι) μου έσπασε ξαφνικά σε λειτουργία ένα από τα μικρά πτερύγια του μέσα ανεμιστήρα από τη μέση και έπεσε κάτω. Οκ λέω γκαντεμιά αλλά και έτσι θα δουλέψει. Λίγο μετά έπεσε και δεύτερο και λίγο αργότερα και τρίτο. Νομίζω ότι όπως έφυγε το πρώτο και γύριζε ο ανεμιστήρας χτύπησε και ξήλωσε τα υπόλοιπα. Έχουν φύγει 3 ή 4. Το κλιματιστικό δουλεύει ακόμα αλλά δεν ξέρω αν τα πτερύγια είναι και "στατικό" κομμάτι του ανεμιστήρα και ξαφνικά κοπεί όπως γυρίζει και διαλυθεί όλος. Τι κάνω; Το αφήνω έτσι; Ψάχνω ανταλλακτικό (αν υπάρχει καν δηλαδή); Αλλάζω κλιματιστικό; Το σπίτι είναι νοικιασμένο αλλά δεν έχω πολλά πάρε δώσε με τον ιδιοκτήτη. Δύσκολα να έπεσαν μόνα τους εκτός και αν έπεσε κάποιο ακατάλληλο χημικό. (ή είναι lg)
NikRun Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό για μικρό υπνοδωμάτιο 10 τ.μ., κυρίως για θέρμανση. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο μοντέλα: Toshiba Edge 9000 BTU και Fujitsu ASEH09KMCG. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό στην κατανάλωση και να έχει χαμηλό θόρυβο. Το Fujitsu βγαίνει αρκετά πιο φθηνό, ενώ με την αγορά από την αλυσίδα δίνουν και δωρεάν εγκατάσταση καθώς και δωροεπιταγή. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει να δώσω παραπάνω για το Toshiba (αν όντως είναι σημαντικά καλύτερο σε αυτά που ζητάω) ή βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο.
liakjim Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 λεπτά πριν, NikRun είπε Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ένα κλιματιστικό για μικρό υπνοδωμάτιο 10 τ.μ., κυρίως για θέρμανση. Έχω καταλήξει ανάμεσα σε δύο μοντέλα: Toshiba Edge 9000 BTU και Fujitsu ASEH09KMCG. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό στην κατανάλωση και να έχει χαμηλό θόρυβο. Το Fujitsu βγαίνει αρκετά πιο φθηνό, ενώ με την αγορά από την αλυσίδα δίνουν και δωρεάν εγκατάσταση καθώς και δωροεπιταγή. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει να δώσω παραπάνω για το Toshiba (αν όντως είναι σημαντικά καλύτερο σε αυτά που ζητάω) ή βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Fujitsu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα