liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου O @Lofarek στη θέση του daisekai έβαλε ένα ftxm25a... Enjoy 1
Lofarek Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Lofarek είπε Χα χα Το tp link tapo 110 γιατι δεν το βρισκει? Οταν βαζω το ip address του tapo μου λεει device already configured. Τι προτεινετε restart εκανα επανειλημμενως 4 λεπτά πριν, liakjim είπε O @Lofarek στη θέση του daisekai έβαλε ένα ftxm25a... Enjoy Στις 9 του "μακαριτη" αλλο εβαλα στο σπιτι 😜😜😜 Στις 12/8/2025 στις 10:16 ΜΜ, insomniagfg είπε Καλησπερα, αν και εβαλα 2 perfera (9 και 12), δουλευω μονο με το 12αρι , καλυπτει τις αναγκες μου.(χειμωνα και καλοκαιρι) Απροβληματιστο προς στιγμην , σχετικα αθορυβο και με χαμηλες καταναλωσεις. Δουλευει 24/7 απο Ιουνιο. Να ρωτησω και εγω κατι καθως εχω παραγγελει το 9ρι. Ποσα τετραγωνικα εξυπηρετει το 12ρι. Και ποσο χαμηλα το εχετε δει να κατεβαινει σε watts ψυξη και θερμανση? Ευχαριστώ
cmaniac Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, chemkyr είπε που πήγε το daiseikai? Πήγε σε τόπο χλοερό
liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, cmaniac είπε Πήγε σε τόπο χλοερό Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί σε παγκόσμιο επίπεδο η σύγκριση ururu-daisekai-ftxma στον ίδιο χώρο από ιδιώτη (αν και το daisekai μειονεκτεί από τα αποδητήρια ως άσχημα υπερδιαστασιολογημένο και έξτρα ως 13άρι vs 9άρια) .
cmaniac Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, liakjim είπε άσχημα υπερδιαστασιολογημένο Πράγματι η περίπτωση αυτή τέτοιων μηχανημάτων στον ίδιο χώρο είναι εξαιρετικά σπάνια. Επίτρεψε μου όμως να το διαβάσω ανάποδα. Το daiseikai 13 by design δεν μπορεί να κατέβει χαμηλά και αυτό είναι flaw. Πού ξανακούστηκε 12-13ρι μηχάνημα να φοράει τα σωθικά από 18-20ρι! Αν ήταν κάποιο nordic να έλεγα ίσως οκ, οι ανάγκες εκεί είναι τέτοιες, που ζητάνε πολύ μεγάλους συμπιεστές, αλλά ακόμα και για αυτό, εδώ μιλάμε για υπερβολές. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τουλάχιστον από το daiseikai 9, που κι εκεί ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέβαινε. Αν και δεν ξέρω αν supply chain wise αυτό στέκει, αλλά θεωρώ ότι κάποια εμπορική συμφωνία κρύβεται από πίσω, μιας και τεχνικά η λύση είναι όχι απλά overkill, αλλά εξωπραγματική. Το 13ρι για μένα έχει αποκλειστεί από το οπτικό μου πεδίο, το 10ρι το κρατάω ως πιο συγκροτημένη λύση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από cmaniac
liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, cmaniac είπε Πού ξανακούστηκε 12-13ρι μηχάνημα να φοράει τα σωθικά από 18-20ρι! Ναι αλλά και πάλι, το ururu το 9άρι έχει συμπιεστή που ως 18άρι με τον ίδιο συμπιεστή πάει 32000btus....αλλά τι συγκρίνεις θα μου πεις;
Lofarek Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 59 λεπτά πριν, liakjim είπε Δεν ξέρω αν έχει παιχτεί σε παγκόσμιο επίπεδο η σύγκριση ururu-daisekai-ftxma στον ίδιο χώρο από ιδιώτη (αν και το daisekai μειονεκτεί από τα αποδητήρια ως άσχημα υπερδιαστασιολογημένο και έξτρα ως 13άρι vs 9άρια) . Μην συγκρινουμε τωρα το ururu με αυτα Συγκρινεις ferrari με οικογενειακο toyota. Καλα αμαξια τα toyota αλλα μεχρι εκει...Παρεμπιμπτοντως το ururu δεν μου εχει δειξει offsets σε θερμοκρασιες δωματιου οπως τα 2 perfera που εχω... 1
MARIOSNURSE Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, Lofarek είπε Μην συγκρινουμε τωρα το ururu με αυτα Συγκρινεις ferrari με οικογενειακο toyota. Καλα αμαξια τα toyota αλλα μεχρι εκει...Παρεμπιμπτοντως το ururu δεν μου εχει δειξει offsets σε θερμοκρασιες δωματιου οπως τα 2 perfera που εχω... Τι το έκανες το Toshiba; 5 ώρες πριν, red66phone είπε έχω καταλήξει για 9αρι σε υπνοδωμάτιο για ψύξη και θέρμανση όλο τον χρόνο. budget max 600 σε ποια σειρά Θα βάζατε τα παρακάτω ? Daikin siesta sensira ATXC25D TOSHIBA Yukai RAS-10E2AVG FUJITSU series KP ή KN ? MIDEA τύπου BREEZELESS θα άξιζε επειδή πρόκειται για υπνοδωμάτιο ή πάσχουν στη θέρμανση ? Σχεδόν ίδια είναι τα Daikin και Toshiba. Προσωπικά θα έπαιρνα το Daikin, λόγω εμπιστοσύνης, από κατάστημα blue dealer για δωρεάν εγγύηση έως 5 έτη ή με +99ευρώ για 10 έτη. Π.χ.: https://www.ydor.com.gr/klimatistiko-daikin-sensira-ftxc25e-rxc25e-9000-btu-1809.html
MARIOSNURSE Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Lofarek είπε To "σκοτωσα" γιατι δεν τ' αγαπούσα....🎶🎵🎵🎵 Το πούλησες; 😂
cmaniac Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, liakjim είπε 18άρι με τον ίδιο συμπιεστή Θεωρώ ότι παίζει ρόλο και το ότι δεν τους ένοιαζε καθόλου να ρίξουν το EER για κάποιες τιμές, αρκεί να πάρει το A+++. Το daiseikai είχε και ένα SEER 10+ να υποστηρίξει (παραμύθια της χαλιμάς δηλαδή). Single rotary: FTXM (Swing type, 9k BTU, 12k BTU), LN (9k BTU) Twin-rotary: FTXZ (Swing), ZSX, Daiseikai, FTXM (Swing, 14k+ BTU), LN (12k BTU+) Για το KGTG έχω πολύ περιορισμένες πληροφορίες, αλλά νομίζω ότι μέχρι 12k BTU κι αυτό single είναι. Κοιτούσα τα σοβαρά εργαλεία εγκατάστασης. Βρείτε μου έναν που θα έρθει με ένα τέτοιο σετ και θα ξέρει να το δουλεύει. Ψηφιακό μανόμετρο testo 558s Heat Pump Set - Ψυκτικά - Βιομηχανική και Επαγγελματική ψύξη, ψυκτικοί θάλαμοι, ψυκτικά εργαλεία- μηχανήματα, ανταλλακτικά, ψυκτικά υγρά - υλικά , εξαρτήματα, οικιακή - επαγγελματική ψύξη, κλιματισμός, αυτοκίνητου Επεξ/σία 25 Αυγούστου από cmaniac
Lofarek Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 40 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Το πούλησες; 😂 Εκζακτλυ 1
Lofarek Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 8 ώρες πριν, cmaniac είπε Πράγματι η περίπτωση αυτή τέτοιων μηχανημάτων στον ίδιο χώρο είναι εξαιρετικά σπάνια. Επίτρεψε μου όμως να το διαβάσω ανάποδα. Το daiseikai 13 by design δεν μπορεί να κατέβει χαμηλά και αυτό είναι flaw. Πού ξανακούστηκε 12-13ρι μηχάνημα να φοράει τα σωθικά από 18-20ρι! Αν ήταν κάποιο nordic να έλεγα ίσως οκ, οι ανάγκες εκεί είναι τέτοιες, που ζητάνε πολύ μεγάλους συμπιεστές, αλλά ακόμα και για αυτό, εδώ μιλάμε για υπερβολές. Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τουλάχιστον από το daiseikai 9, που κι εκεί ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέβαινε. Αν και δεν ξέρω αν supply chain wise αυτό στέκει, αλλά θεωρώ ότι κάποια εμπορική συμφωνία κρύβεται από πίσω, μιας και τεχνικά η λύση είναι όχι απλά overkill, αλλά εξωπραγματική. Το 13ρι για μένα έχει αποκλειστεί από το οπτικό μου πεδίο, το 10ρι το κρατάω ως πιο συγκροτημένη λύση. Σου παραθετω την περιπτωση ομως του sarara που ως 9ρι (software) φτανει τα 25500 btu max στην θερμανση αλλα δεν εχει κανενα ζορι να κατεβει και κατω απο 60w καταναλωση οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν. Μιλαμε για τεραστια ελαστικοτητα συμπιεστη. Ο ιδιος συμπιεστης με ρυθμιση ως 18ρι νομιζω (δες το αν κανω λαθος) φτανει τα 33600 btu max στην θερμανση. Και ο αλλος που βγαζει μεγιστο 21000 btu ως το highest rank a/c της toshiba δεν μπορει να εχει ελαστικοτητες και κανει on off? Αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας.... Γι αυτο και το ...απελυσα... 1
Antretng Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλημερα! Επειδη παει να μου σπασει τα νευρα, εχω ενα toshiba yukai (10ρι) αλλα υπαρχουν στιγμες μεσα στη νυχτα που κανει κατι σαν συντονισμο ο ανεμιστηρας; Δεν μπορω να το εξηγησω. Κανει ενα συνεχομενο γρηγορο "τικ τικ τικ". Σταματαει ειτε αν αλλαξω σκαλα στην ενταση του αερα (αν θυμαμαι καλα το κανει στη τριτη) ειτε αν ελαφρως χτυπησω το σωμα (εννοω απαλα με τα δαχτυλα). Χθες μου το εκανε δυο φορες. Πως θα μπορουσα να εξασφαλισω να μην το ξανακανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα