liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:19 μμ (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cmaniac είπε Βάσει προδιαγραφών, η διαφορά στους 25 βαθμούς είναι υπερ του A. Στους 20 είναι υπερ του R, αλλά 10W. Ίσως αυτές οι διαφορές που έχουμε δει μέχρις στιγμής να αφορούν κάποια διαφορά στο κλίμα στις περιοχές εγκατάστασης μιας και η εξωτερική θερμοκρασία παίζει τον ρόλο της. RXM-A https://atexxo.nl/wp-content/uploads/Daikin-RXMA-Databook.pdf ARXM-A https://docs.planning.org.uk/20250122/131/SLC3J9SJK1200/br7w70g8tvueiit1.pdf RXM-R https://planetaklimata.com.ua/instr/Daikin/Daikin_Perfera_RXM-R_Data_Sheet_Eng.pdf Τις έχω δει τις προδιαγραφές αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει το a , από τα λίγα που έχουμε δει τουλάχιστον. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:20 μμ από liakjim
babinosman Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:45 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Ο κωτσόβολος έχει βγάλει 2+1 δώρο σε κάποια κλιματιστικά και δώρο εγκατάσταση. Για θέρμανση ποιά αξίζουν σε 9kbdu και 12kbdu ? Επεξ/σία Κυριακή στις 01:46 μμ από babinosman
jpsih Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:38 μμ Καταρχας ευχαριστω για τις προτασεις και την πολυ αναλυτικη δουλεια που ριχνετε αρκετοι εδω. Επαιξα μπαλα με το 2+1 που τρεχει το ΣΚ ο Κωτσοβολος. Συνολο για τα παρακατω 2.100 με εγκατασταση/μεταφορικα (συν εξτρα δωροεπιταγη 100 ευρω). Fujitsu KM series ASYG18KMTE - 1.449 ευρω (σαλονοκουζινα 40τμ) Fujitsu KN Eco Series ASEH09KNCA - 649 ευρω (υπνοδωματιο 13τμ) Fujitsu KN Eco Series ASEH09KNCA - Δωρεαν (υπνοδωματιο 10τμ) 3
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:19 μμ 4 ώρες πριν, babinosman είπε Για θέρμανση ποιά αξίζουν σε 9kbdu και 12kbdu ? Με αλφαβητική σειρά, daikin, fujitsu, toshiba. Όσο ακριβότερη σειρά, τόσο πιο αποδοτικό. 1
Clair_gat Δημοσ. Κυριακή στις 06:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:20 μμ Καλησπέρα!Εδω και έναν μήνα έχω εγκαταστήσει στο σαλόνι 18αρι toshiba edge. Πρόσφατα εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό και έκανα την σύνδεση στο wifi και παρατήρησα ότι υπάρχει απόκλιση στην εσωτερική θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται το κλιματιστικό σε σύγκριση με 3 διαφορετικούς μετρητές.Συγκεριμενα υπάρχει διαφορά κατά 2 βαθμούς. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Μπορεί να διορθωθεί με τεχνικό από το service?
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:23 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Clair_gat είπε Καλησπέρα!Εδω και έναν μήνα έχω εγκαταστήσει στο σαλόνι 18αρι toshiba edge. Πρόσφατα εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό και έκανα την σύνδεση στο wifi και παρατήρησα ότι υπάρχει απόκλιση στην εσωτερική θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται το κλιματιστικό σε σύγκριση με 3 διαφορετικούς μετρητές.Συγκεριμενα υπάρχει διαφορά κατά 2 βαθμούς. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Μπορεί να διορθωθεί με τεχνικό από το service? Φυσιολογικό μιας και ο αισθητήρας του κλιματιστικού είναι εκεί ψηλά στο ταβάνι ενώ με τα θερμόμετρα χώρου μετράς σε άλλο ύψος, άλλες τοπικές συνθήκες κτλ Αν πχ υπάρχει αμόνωτο ταβάνι, εκεί ψηλά θα υπάρχει ζεστός αέρας των 30C ενώ πιο πέρα χαμηλά στο σαλόνι κάποιος θα μετράει 28. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:24 μμ από liakjim
Clair_gat Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:21 μμ 55 λεπτά πριν, liakjim είπε Φυσιολογικό μιας και ο αισθητήρας του κλιματιστικού είναι εκεί ψηλά στο ταβάνι ενώ με τα θερμόμετρα χώρου μετράς σε άλλο ύψος, άλλες τοπικές συνθήκες κτλ Αν πχ υπάρχει αμόνωτο ταβάνι, εκεί ψηλά θα υπάρχει ζεστός αέρας των 30C ενώ πιο πέρα χαμηλά στο σαλόνι κάποιος θα μετράει 28. Οπότε θα βοηθούσε να υπάρχει αισθητήρας στο κοντρόλ όπως συμβαίνει σε κλιματιστικά που έχουν λειτουργία follow me. Υπάρχει κάτι που μπορώ κανω για να την αντιλαμβάνεται πιο σωστά? Προσωπικά δεν μου αρέσει να υπάρχει πολύ ψύξη μέσα στο σπίτι οπότε για να λειτουργεί όπως θέλω να πρέπει να το βάζω στους 30.
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:33 μμ 10 λεπτά πριν, Clair_gat είπε Οπότε θα βοηθούσε να υπάρχει αισθητήρας στο κοντρόλ όπως συμβαίνει σε κλιματιστικά που έχουν λειτουργία follow me. Υπάρχει κάτι που μπορώ κανω για να την αντιλαμβάνεται πιο σωστά? Προσωπικά δεν μου αρέσει να υπάρχει πολύ ψύξη μέσα στο σπίτι οπότε για να λειτουργεί όπως θέλω να πρέπει να το βάζω στους 30. Θα μας πεις παραπάνω λεπτομέρειες; Πώς είναι η διάταξη του σπιτιού; Από πάνω πχ έχεις αμονωτη πλάκα; Ή κάτι άλλο; Μήπως έχεις επάλληλα κουφώματα; Κτλ
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 08:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:36 μμ Παντως εχει κανα μηνα που δεν χρειαζεται κλιμα εχει δροσισει πολυ ο καιρος. Το δουλεψα προσωπικα ολο τον Ιουλιο και 2-3 μερες απο τον Αυγουστο ο καιρος παραειναι δροσερος για κλιμα. Τωρα φυγαμε για Νοεμβριο με τα πρωτα κρυα να δουμε οσο αντεξει μεχρι να πιασουν οι αρνητικες θερμοκρασιες που θα δουλεψει το πετρελαιο.
Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:15 μμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gigi80 είπε Καλησπέρα στη παρέα !!! Ενδιαφέρομαι για ένα 12αρι με Α+++ σε θέρμανση/κρυο για το ένα δωμάτιο.καμία ιδέα; Επισης έχω ένα Daikin ururu sarara και κάνει θόρυβο στο ζεστό όταν ξεκινάει…το κάνει μόνο στο ζεστό … κάνεις καμιά ιδέα; https://share.icloud.com/photos/0a4RGpvklooS1jt-_0ERvbj8w Ο θόρυβος ακούγεται από τον ανεμιστήρα, δοκίμασε στο Fan μόνο και άλλαζε ταχύτητες να δεις αν το κάνει. Επίσης βλέπω τα πλαστικά πτερύγια (δεξιά-αριστέρα) κάπως περίεργα, ειδικά τα δεξιά έχουν γυρίσει πάρα πολύ και πρέπει να κόβουν την ροή. Μήπως έχει λυθεί το μηχάνημα από κάποιον τεχνικό; Επεξ/σία Κυριακή στις 09:15 μμ από Klausx
illicit. Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:49 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μπορώ να έχω μια γρήγορη εκτίμηση πριν πάω για απεγκατάσταση και εγγύηση, μιας και το κατάστημα αγοράς έχει κάποια απόσταση; Ο συμπιεστής ακούγεται υπερβολικά, ειδικά εσωτερικά. Παραθέτω βίντεο όταν ξεκινάει, λειτουργεί, σταματάει. https://drive.google.com/file/d/1AMPySiz2wH2mncVZXEA1ot7NsE7cOV1D/view?usp=sharing Το μοντέλο ειναι Inventor N2UV, και το μήκος σωλήνα που μετράω από τον εξωτερικό τοίχο μέχρι την μονάδα είναι ~1.80μ. (Η εσωτερική μονάδα εφάπτεται στον τοίχο, οπότε υπολογίζω +~0.20μ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία Κυριακή στις 10:10 μμ από illicit. 1
Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:10 μμ 19 λεπτά πριν, illicit. είπε Καλησπέρα σας, Μπορώ να έχω μια γρήγορη εκτίμηση πριν πάω για απεγκατάσταση και εγγύηση, μιας και το κατάστημα αγοράς έχει κάποια απόσταση; Ο συμπιεστής ακούγεται υπερβολικά, ειδικά εσωτερικά. Παραθέτω βίντεο όταν ξεκινάει, λειτουργεί, σταματάει. https://drive.google.com/file/d/1AMPySiz2wH2mncVZXEA1ot7NsE7cOV1D/view?usp=sharing Το μοντέλο ειναι Inventor N2UV, και το μήκος σωλήνα που μετράω από τον εξωτερικό τοίχο μέχρι την μονάδα είναι ~1.80μ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εγγύηση σε ένα μηχάνημα που δεν έχει γίνει προβλεπόμενη εγκατάσταση; 3 μέτρα θα βοηθήσουν αλλά θα έλεγα να το μεταφέρεις στο δάπεδο ή όσο μακριά μπορείς.
illicit. Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Klausx είπε Εγγύηση σε ένα μηχάνημα που δεν έχει γίνει προβλεπόμενη εγκατάσταση; 3 μέτρα θα βοηθήσουν αλλά θα έλεγα να το μεταφέρεις στο δάπεδο ή όσο μακριά μπορείς. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το θόρυβο λόγω υπάρχουσας (λανθασμένης) εγκατάστασης ή θεωρείται αναμενόμενος; Επίσης, επέκταση του υπάρχοντος σωλήνα μπορεί να γίνει ή θα χρειαστεί εκ νέου κόψιμο και εγκατάσταση; Δυστυχώς όσο μακριά και να πάει θα συνεχίσει να είναι πέριξ κρεβατιού. Υπάρχει, τέλος, περίπτωση να βοηθούσαν αντικραδασμικά αντί μεταφοράς στο πάτωμα γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση χώρου; Ευχαριστώ για την υπομονή και πάλι! Επεξ/σία Κυριακή στις 10:49 μμ από illicit.
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 10:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:41 μμ 9 λεπτά πριν, illicit. είπε Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το θόρυβο λόγω υπάρχουσας (λανθασμένη) εγκατάστασης ή θεωρείται αναμενόμενος; Επίσης, επέκταση του υπάρχοντος σωλήνα μπορεί να γίνει ή θα χρειαστεί εκ νέου κόψιμο και εγκατάσταση; Δυστυχώς όσο μακριά και να πάει θα συνεχίσει να είναι πέριξ κρεβατιού. Υπάρχει, τέλος, περίπτωση να βοηθούσαν αντικραδασμικά αντί μεταφοράς στο πάτωμα γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση χώρου; Ευχαριστώ για την υπομονή και πάλι! Προσωπικά θα φώναζα την inventor . Στο παρελθόν έχει δείξει ανοχή σε τέτοια θέματα, μέχρι και επανεγκατάσταση κάνουν,. αλλαγή μονάδας, αντικατάσταση με νεότερη πιο αθόρυβη σειρά κτλ. Χωρίς βέβαια να μπορώ να ξέρω τι θα πούνε στη δική σου περίπτωση. 1
Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ 13 λεπτά πριν, illicit. είπε Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το θόρυβο λόγω υπάρχουσας (λανθασμένη) εγκατάστασης ή θεωρείται αναμενόμενος; Επίσης, επέκταση του υπάρχοντος σωλήνα μπορεί να γίνει ή θα χρειαστεί εκ νέου κόψιμο και εγκατάσταση; Δυστυχώς όσο μακριά και να πάει θα συνεχίσει να είναι πέριξ κρεβατιού. Υπάρχει, τέλος, περίπτωση να βοηθούσαν αντικραδασμικά αντί μεταφοράς στο πάτωμα γιατί είναι ιδιαίτερη περίπτωση χώρου; Ευχαριστώ για την υπομονή και πάλι! Μπορείς να βάλεις φωτογραφία το εξωτερικό; Πολλά μπορούν να γίνουν αλλά το πιο σωστό είναι να βγει η εσωτερική μονάδα και πάλι από την αρχή γιατί η επέκταση έχει διαδικασία που δεν τηρεί σχεδόν κάνεις σε μικρά συστήματα. Δεν δοκιμάζεις να το βάλεις αγγελία αφού μιλήσεις με την αντιπροσωπεία; Μήπως πάρεις κάποιο αθόρυβο γιατί φαντάζομαι δεν βοηθάει η μόνωση και ο τοίχος σου για να κάνει τόσο θόρυβο, πιθανόν να είναι μονοτουβλο. 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Προσωπικά θα φώναζα την inventor . Στο παρελθόν έχει δείξει ανοχή σε τέτοια θέματα, μέχρι και επανεγκατάσταση κάνουν,. αλλαγή μονάδας, αντικατάσταση με νεότερη πιο αθόρυβη σειρά κτλ. Χωρίς βέβαια να μπορώ να ξέρω τι θα πούνε στη δική σου περίπτωση. Όντως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν μετά την εξαγορά συνεχίζει έτσι (έχω ακούσει πως ζητάνε να έχεις κάνει πρόσφατο σέρβις αλλιώς δεν έρχονται καν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα