nikoskon Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:07 μμ 1 hour ago, Klausx said: Τι πρόβλημα έχει; Γενικά η αντιπροσωπεία πρέπει να έχει όλα τα ανταλλακτικά για την εσωτερική μονάδα. Σπασμένες γρίλιες και wings κυρίως. Γενικά τα πλαστικά του για κάποιον λόγο έχουν πολυμεριστεί και σπάνε μόνα τους. Θα ξεκινήσω τα email την Δευτέρα στην αντιπροσωπεία. Σας ευχαριστώ!
Klausx Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:07 μμ 2 ώρες πριν, nikoskon είπε Σπασμένες γρίλιες και wings κυρίως. Γενικά τα πλαστικά του για κάποιον λόγο έχουν πολυμεριστεί και σπάνε μόνα τους. Θα ξεκινήσω τα email την Δευτέρα στην αντιπροσωπεία. Σας ευχαριστώ! Μήπως έριξες κάποιο σπρέι από σουπερμάρκετ;
MARIOSNURSE Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:10 μμ 1 ώρα πριν, Klausx είπε Μήπως έριξες κάποιο σπρέι από σουπερμάρκετ; Έχω την εντύπωση ότι πολλά Fujitsu έχουν βγει σκάρτα. Μου έχει πει ο ψυκτικός μου ότι είναι μάπα τα πλαστικά τους, όπως και στα Panasonic. 1
Klausx Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:36 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Έχω την εντύπωση ότι πολλά Fujitsu έχουν βγει σκάρτα. Μου έχει πει ο ψυκτικός μου ότι είναι μάπα τα πλαστικά τους, όπως και στα Panasonic. Δεν μας λέει και ποια είναι τα καλά να μην παιδευόμαστε; 🤣 Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 10+ χρονών μηχάνημα και είμαι σίγουρος ότι έπεσε λάθος χημικό. Όταν βλέπεις πρόβλημα μηχανικό σε fan motors στα 4 χρόνια από τα Daikin/Mitsubishi τα λες καλά; Δεν υπάρχει μάρκα που να μην έχει βγάλει θέματα, όπως έχω ξανά πει είναι θέμα μοντέλου/χρονολογίας και φυσικά εγκατάστασης. Επώνυμο μηχάνημα έβγαλε θέμα στον ανεμιστήρα μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, το κατάστημα δεν βρήκε ανταλλακτικό και του το άλλαξε με καινούριο Κινέζο.... (extra εγγύηση πληρωμένη) Επεξ/σία Σάββατο στις 07:38 μμ από Klausx 1
MARIOSNURSE Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 πμ 5 ώρες πριν, Klausx είπε Δεν μας λέει και ποια είναι τα καλά να μην παιδευόμαστε; 🤣 Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για 10+ χρονών μηχάνημα και είμαι σίγουρος ότι έπεσε λάθος χημικό. Όταν βλέπεις πρόβλημα μηχανικό σε fan motors στα 4 χρόνια από τα Daikin/Mitsubishi τα λες καλά; Δεν υπάρχει μάρκα που να μην έχει βγάλει θέματα, όπως έχω ξανά πει είναι θέμα μοντέλου/χρονολογίας και φυσικά εγκατάστασης. Επώνυμο μηχάνημα έβγαλε θέμα στον ανεμιστήρα μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, το κατάστημα δεν βρήκε ανταλλακτικό και του το άλλαξε με καινούριο Κινέζο.... (extra εγγύηση πληρωμένη) Εγώ μίλησα γενικά, όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση. Επίσης η θέση της κάθε εταιρείας, είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, ό,τι και να λέει ο καθένας μας. ΥΓ: Έχω 3 Panasonic και έχω δεινοπαθήσει με τα πλαστικά τους, αν και το μηχάνημα είναι σκυλί. 1
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:36 πμ (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, dimo69 είπε Λάθος ..παραθέτω το διορθωμένο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εάν δεν μπορεί να μείνει με το gree Με μια γρήγορη ματιά σε αυτά τα χρήματα είδα ότι μπορεί να πάει σε Toshiba yukai 16αρι (ή 18 για ασφάλεια ) Και στο μικρό δωμάτιο TCL Elite Premium III 9αρι Toshiba edge 18K και Yukai+ 10Κ για το δωμάτιο. Και αυτά που λες είναι οκ για πιο χαμηλό μπάτζετ με προτίμηση στο miracle III για το δωμάτιο αν και γενικά δεν προτίνουμε tcl για θέρμανση. Επεξ/σία Κυριακή στις 09:42 πμ από liakjim 1
dimo69 Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ 8 ώρες πριν, liakjim είπε Toshiba edge 18K και Yukai+ 10Κ για το δωμάτιο. Και αυτά που λες είναι οκ για πιο χαμηλό μπάτζετ με προτίμηση στο miracle III για το δωμάτιο αν και γενικά δεν προτίνουμε tcl για θέρμανση. Το ξέρω απλά το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο, άντε να ανέβει 50€. Ευχαριστώ!
nikoskon Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 πμ 17 hours ago, Klausx said: Μήπως έριξες κάποιο σπρέι από σουπερμάρκετ; No chemicals were used during filming. Στεγνά ξεσκονιστήρια ή πανιά μικροϊνών νωπά με νερό. Μηχανικά δεν έχει κανένα θέμα. Απλά επειδή τα πλαστικά του έχουν διαλυθεί, δεν είναι πχ εύκολο να μπουν/βγουν τα φίλτρα. 1
cmaniac Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ Μιας και το γυρίσαμε στην καθαριότητα, έχω καταλήξει σε κάποιο από αυτά για την μέσα μονάδα. Durostick Bioclean Καθαριστικό Air Condition 5lt | Skroutz.gr Eurochem Air CB-3 Καθαριστικό Air Condition 4lt | Skroutz.gr Everbrite Ultra 1l | Skroutz.gr Το everbrite μοιάζει η καλύτερη επιλογή. 1
Grim Ripper Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ 57 λεπτά πριν, cmaniac είπε Μιας και το γυρίσαμε στην καθαριότητα, έχω καταλήξει σε κάποιο από αυτά για την μέσα μονάδα. Durostick Bioclean Καθαριστικό Air Condition 5lt | Skroutz.gr Eurochem Air CB-3 Καθαριστικό Air Condition 4lt | Skroutz.gr Everbrite Ultra 1l | Skroutz.gr Το everbrite μοιάζει η καλύτερη επιλογή. Τα ρίχνεις μόνο στα fins ή και στα πλαστικά (fan / λεκανάκι);
cmaniac Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Τα ρίχνεις μόνο στα fins ή και στα πλαστικά (fan / λεκανάκι); Τώρα είδα ότι το έχει προτείνει και ο klausx. Προσοχή, θέλει σωστή αραίωση γιατί είναι φουλ αλκαλικό, έχει Ph 12.9. Για την έξω υπάρχει το αντίστοιχο Shiny side. 1
Grim Ripper Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:16 μμ 10 λεπτά πριν, cmaniac είπε Τώρα είδα ότι το έχει προτείνει και ο klausx. Προσοχή, θέλει σωστή αραίωση γιατί είναι φουλ αλκαλικό, έχει Ph 12.9. Για την έξω υπάρχει το αντίστοιχο Shiny side. Για ποιο λες συγκεκριμένα; Το everbrite; Τα περισσότερα από τέτοιου είδους χημικά θέλουν αραίωση, όπως πρακτικά και σε είδη περιποίησης αυτοκινήτου.
cmaniac Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Για ποιο λες συγκεκριμένα; Το everbrite; Ναι το everbrite ultra έχει Ph 12.9. Το Shiny side έχει 13. 1
Kostas1345 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 19/9/2025 στις 7:14 ΜΜ, MARIOSNURSE είπε Πάρε Daikin ή Mitsubishi, για μένα. Όχι Midea, όσο δελεαστική τιμή και να έχει. https://www.plaisio.gr/klima-spitiou/klimatismos/klimatistika-toixou/daikin-sensira-series-c35-klimatistiko-12-000-btu-h_4855779 Γιατί όχι Midea?
Pan_K Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Kostas1345 είπε Γιατί όχι Midea? Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Pan_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα