AnalysisParalysis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, Pan_K είπε ASEHxxKMCG (ίσως και το ASEHxxKNCA) Πολύ ωραίες οι πληροφορίες σου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αν γίνεται. Είναι το ASEH12KNCA/AOEH12KNCA καλύτερο κλιματιστικό απο αυτο που έχεις? Μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερα η πληροφορία ότι έχει ειδική επίστρωση και κάνει και για παραθαλάσσιο. Το θέλω για θέρμανση και αφυγρανση κυρίως για παιδικό δωμάτιο. Έχω 2 edge μέχρι τώρα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιο άλλο μοντέλο χωρισ να έχω πρόβλημα ή να έχω αρνητική άποψη μεχρι τωρα απο τα edge. Ενώ είναι πολύ νωρίς να αγοράσω κλιματιστικό μια και θα μπορέσω να το περάσω πολύ αργότερα αλλα έχω μια δώρο επιταγή από μεγάλο κατάστημα που λήγει τελοσ Οκτωβρίου που έχει μόνο το fujitsu σαν επιλογή και έχω μπει λίγο σε πειρασμό να πω την αλήθεια μπάς και είναι εναλλακτική επιλογή έναντι σε edge η perfera. Ευχαριστώ.
vdeseris Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Πρώτο τεστ θέρμανσης χθες για το Midea Xtreme Graphite. Με 15 εξωτερική το έβαλα στους 25 βαθμούς και παρακάτω η κατανάλωση. Το έβαλα σε λειτουργία follow me γιατί όταν έφτασε τους 25 στο θερμόμετρο του τηλεχειριστηρίου στην μονάδα πάνω έλεγε 28 βαθμούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα