Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Οταν κάνει 60 on/off σε ένα 8ωρο δεν ξέρω πόσα θα κάνει όλο τον χειμώνα και πόσο αντέχει το μοτέρ του. Σαν αίσθηση πάντως ήταν πολύ καλά το βράδυ. Σαν πουλάκι κοιμήθηκα 😎

Φαίνεται να είναι έτσι φτιαγμένα για να αντέχουν τα on/off. Λες ο κατασκευαστής να μην γνωρίζει; Επίσης δεν φαίνεται να έχει αυξημένη κατανάλωση. Και στην τελική, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει: ένας ποιοτικός ύπνος. 

2 ώρες πριν, amotida είπε

Για μονάδες που πωλούνται μόνο με WiFi προετοιμασία αλλά χωρίς ενσωματωμένο interface ελέγχου, το module Protoart καταργεί την ανάγκη για το αυθεντικό interface του κατασκευαστή και γίνεται η πλήρης λύση. Συν την ευελιξία της ασύρματης μέτρησης θερμοκρασίας.

Θα το είχα ήδη παραγγείλει αν είχα στο σπίτι μου ή στο γραφείο ένα Mitsubishi Electric.

• Like 1
  • Απαντ. 13,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα τα εξωτερικά χειριστήρια τοίχου πάντως, έχουν αισθητήρα πάνω τους. Δεν είναι καινούργιο και ο λόγος είναι ο ίδιος.

Δημοσ.
14 minutes ago, cmaniac said:

Όλα τα εξωτερικά χειριστήρια τοίχου πάντως, έχουν αισθητήρα πάνω τους. Δεν είναι καινούργιο και ο λόγος είναι ο ίδιος.

Τα χειριστήρια τοίχου πώς επικοινωνούν με την μονάδα? Με καλώδιο? Ξέρετε αν έχουν όλα τα μοντέλα το αντίστοιχο χειριστήριο τοίχου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, chemkyr είπε

Με καλώδιο?

Ναι.

20 λεπτά πριν, chemkyr είπε

έχουν όλα τα μοντέλα το αντίστοιχο χειριστήριο τοίχου?

Οι μεγάλες μάρκες έχουν. Τώρα για compatibility θέλει ψάξιμο.

Πχ fujitsu

image.png.2f4a65eed73cbb42b7719af4aed02d04.png

image.png.09ae7d9df500f42b88c185cc1ddc4aae.png

Επεξ/σία από cmaniac
Δημοσ.

Να υποθεσω οτι μπορεις να παρακολουθεις και τις καταναλωσεις με το protoART ? μπηκα να το πατησω το κουμπακι αλλα βλεπω ειναι  out of stock για MHI. 

Δημοσ.

Εφυγε η παραγγελία, φαίνεται να είναι σε backorder (We are expecting new stock mid-October). Όποτε έρθει δεν πειράζει.. με έψησες @amotida. To πως κάνει address το issue με τα on/ off  με εξωτερική πάνω από 13 δεν το πιάνω αλλα θα σας δώσω feedback οταν το έχω στα χέρια μου σίγουρα 

• Like 2
Δημοσ.
57 minutes ago, kaklikos said:

Να υποθεσω οτι μπορεις να παρακολουθεις και τις καταναλωσεις με το protoART ? μπηκα να το πατησω το κουμπακι αλλα βλεπω ειναι  out of stock για MHI. 

Ρώτησα κι εγώ τώρα... λέει πως όχι. 

52 minutes ago, _DuDe_ said:

To πως κάνει address το issue με τα on/ off  με εξωτερική πάνω από 13 δεν το πιάνω αλλα θα σας δώσω feedback οταν το έχω στα χέρια μου σίγουρα 

Αν έχεις μήπως κάποιο κλιματιστικό MHI με εκείνο το προγραμματισμένο όριο, όπου πάνω από μια συγκεκριμένη εξωτερική θερμοκρασία αλλάζει η διαμόρφωση σε υψηλότερη, τότε ούτε αυτό το module θα επηρεάσει κάτι όσον αφορά τη χαμηλή διαμόρφωση πάνω από εκείνη τη θερμοκρασία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...