Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 hours ago, mdkamael said:

Guys... αν θελει κανεις να τοποθετησει εκεινο το μαραφετι της proton art που συστησε ο amotida ή εστω αυτο https://www.klimaanlagen-heizungen.de/mitsubishi-touch-kabelfernbedienung-rc-ex3a, τι αλλο πρεπει να προμηθευτει κανεις εξτρα?! Απο καλωδια τι παιζει αν θελουμε να το τοποθετησουμε καμια 5αρια μετρα μακρια απο τη μοναδα ωστε να χρησιμοποιησουμε τον αισθητηρα του χειριστηριου εναντι της εσωτερικης μοναδας? Της ProtonArt εχει ασυρματο πομπο?! Γνωριζουμε?!

Αν δεν κάνω λάθος, εσύ έχεις ένα ZR-W...
Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η επιλογή για έλεγχο της μονάδας μέσω του ενσύρματου χειριστηρίου MHI RC-EX3A απαιτεί ένα interface kit (αντάπτορα) SC-BIKN-E (ή μήπως SC-BIKN2-E;) και καλώδιο 2 αγωγών. Καλό είναι να ελέγξεις το τεχνικό εγχειρίδιο της μονάδας σου. 
Το module ProtoArt συνδέεται όπως είναι, απευθείας στη θύρα επικοινωνίας CNS και αγοράζεται μαζί με ένα θερμόμετρο από αυτούς (ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας).

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, amotida είπε

Αν δεν κάνω λάθος, εσύ έχεις ένα ZR-W...
Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η επιλογή για έλεγχο της μονάδας μέσω του ενσύρματου χειριστηρίου MHI RC-EX3A απαιτεί ένα interface kit (αντάπτορα) SC-BIKN-E (ή μήπως SC-BIKN2-E;) και καλώδιο 2 αγωγών. Καλό είναι να ελέγξεις το τεχνικό εγχειρίδιο της μονάδας σου. 
Το module ProtoArt συνδέεται όπως είναι, απευθείας στη θύρα επικοινωνίας CNS και αγοράζεται μαζί με ένα θερμόμετρο από αυτούς (ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας).

ορθότατα το θυμάσαι ... οπότε μου επιβεβαίωσες τις υποψίες μου - μια 300αρου στο νερό επιπλέον αν παω με MHI parts. Mε βλέπω με πατέντα της protonart μάλλον. Σ ευχαριστώ για την διαλεύκανση φίλε μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...