Pan_K Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε Ποιος είναι ο γενικός κανόνας αγοράς μάρκας για θέρμανση 70% και ψύξη 30%; Νομίζω κάποτε είχες ποστάρει κάτι τέτοιο ή όχι; Ο γενικός κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε κινέζικα για θέρμανση. Κατά τ' άλλα οι συμβουλές εξατομικεύονται ανάλογα με την περιοχή και τις εξωτερικές θερμοκρασίες και των ιδιαίτερων προτιμήσεων σε ότι αφορά τον θόρυβο, την εγγύηση, το wifi και τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Εγώ προσωπικά δίνω μία ιδιαίτερη έμφαση στα κρύα ρεύματα που εμένα μπορεί να μην με πειράζουν, αλλά σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι διαμαρτύρονται και αυτό είναι πρόβλημα με κλιματιστικά που ρίχνουν πολύ τα watt ως ελάχιστη κατανάλωση, παρόλο που είναι οικονομικά. Οπότε θα ήμουν επιφυλακτικός να έβαζα μια τέτοια μονάδα σε σαλόνι όπου ο κόσμος γενικά κυκλοφορεί και δεν είναι ξαπλωμένος. Επίσης σε ό,τι αφορά την ψύξη προτείνω για τα υποδωμάτια μονάδες που κάνουν καλή αφύγρανση. Αλλά αυτά είναι περισσότερο προσωπικές απόψεις. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από Pan_K 1
Alexcxvtr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 λεπτά πριν, Pan_K είπε Ο γενικός κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε κινέζικα για θέρμανση. Κατά τ' άλλα οι συμβουλές εξατομικεύονται ανάλογα με την περιοχή και τις εξωτερικές θερμοκρασίες και των ιδιαίτερων προτιμήσεων σε ότι αφορά τον θόρυβο, την εγγύηση, το wifi και τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Εγώ προσωπικά δίνω μία ιδιαίτερη έμφαση στα κρύα ρεύματα που εμένα μπορεί να μην με πειράζουν, αλλά σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι διαμαρτύρονται και αυτό είναι πρόβλημα με κλιματιστικά που ρίχνουν πολύ τα watt ως ελάχιστη κατανάλωση, παρόλο που είναι οικονομικά. Οπότε θα ήμουν επιφυλακτικός να έβαζα μια τέτοια μονάδα σε σαλόνι όπου ο κόσμος γενικά κυκλοφορεί και δεν είναι ξαπλωμένος. Επίσης σε ό,τι αφορά την ψύξη προτείνω για τα υποδωμάτια μονάδες που κάνουν καλή αφύγρανση. Αλλά αυτά είναι περισσότερο προσωπικές απόψεις. Οκ, ευχαριστώ. Έχοντας το Edge και διαβάζοντας προσεκτικά το προηγούμενο ποστ σου, προβληματίστηκα.
Pan_K Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, Alexcxvtr είπε Έχοντας το Edge και διαβάζοντας προσεκτικά το προηγούμενο ποστ σου, προβληματίστηκα. Στην θέρμανση είναι εξαιρετικό πάντως.
Alexcxvtr Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Ναι. Ούτε στην ψύξη έχω παράπονο. Απλώς έλεγα να πάμε πιο οικονομικά σε Yukai για τον αδερφό μου, που έχει πολλές απώλειες (45 τ.μ., μηδέν μόνωση, κουφώματα αλουμινίου 15ετίας). Αλλιώς, θα του πω για Edge πάλι.
Pan_K Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 λεπτά πριν, Alexcxvtr είπε Απλώς έλεγα να πάμε πιο οικονομικά σε Yukai για τον αδερφό μου, που έχει πολλές απώλειες (45 τ.μ., μηδέν μόνωση, κουφώματα αλουμινίου 15ετίας). Πιο σημαντικό είναι να υπολογίσει σωστά τις απώλειες του χώρου για να βάλει ένα μηχάνημα αντίστοιχης ισχύος, κατά την γνώμη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα