Mythoplasths Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, nat10 είπε Μιλάμε τρελά φράγκα βγάζουν μόνο από τις συνδρομές..πάλι καλά που το έχω κόψει από το 17 το ps4 k το πουλησα λόγω έλλειψης χρόνου κ έχοντας άλλα ενδιαφέροντα να βγω με φίλους, οικογένεια κ αυτοβελτιωση. Προσωπικά έτσι το βλέπω κ όσοι έχουν με μέτρο να παίζουν κ να ευχαριστηθουν την πραγματική ζωή καλο το κοντρολ αλλα σαν το μου@ι δεν ειναι . σωστος ο φιλος 1 5
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, koutsis είπε Το είδος έιναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ από όλα τα horror games (silent hill, resident evil κτλ.) 2-3 ωρίτσες τη μέρα είναι μια χαρά πιστευω, Αν φτάνουμε τις 6-7 είναι σίγουρα υπερβολή! Συμφωνώ👍 2-3 ωρίτσες είναι μια χαρά,σαν να βλέπεις ταινία,από εκεί και πάνω πέφτεις στην παγίδα του παιχνιδιού. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από nikos5800 1
nat10 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Mythoplasths είπε καλο το κοντρολ αλλα σαν το μου@ι δεν ειναι . σωστος ο φιλος Εε ναι 😂 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Συμφωνώ👍 2-3 ωρίτσες είναι μια χαρά,σαν να βλέπεις ταινία,από εκεί και πάνω πέφτεις στην παγίδα του παιχνιδιού. Αν δουλεύεις πχ 8,5 ώρες λέμε τώρα κ βάλε 1 ώρα το πήγαινε έλα ανάλογα την απόσταση.. δεν βγαίνει για 2-3 ώρες κάθε μέρα για να παίζεις ηλεκτρονικά.. Που κ πάλι να έβγαιναν οι ώρες, το πραγματικό νόημα του ανθρώπου είναι η συναστροφη με τους ανθρώπους είτε έχει να κάνει με την οικογένεια είτε με 1-2 φίλους κ η αυτοβελτιωση για τον εαυτό σου με γυμναστήριο είτε να κάνεις κάποιο χόμπι ή άθλημα κ να είναι ρεαλιστικό. Προσωπικά δεν το θεωρώ χόμπι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ έπαιζα παλιά. Καταντάει τους ανθρώπους κολλημένους κ χάνουν την επαφή κ τον χρόνο με την πραγματικότητα της ζωής
theripper7 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2-3 ώρες δεν φτάνουν για να ανοίξεις την κονσόλα και να βρεις lobby. Αν δεν περάσουν 5-6 είναι σαν να μην έχεις παίξει. 1 2
nikos5800 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, nat10 είπε Εε ναι 😂 Αν δουλεύεις πχ 8,5 ώρες λέμε τώρα κ βάλε 1 ώρα το πήγαινε έλα ανάλογα την απόσταση.. δεν βγαίνει για 2-3 ώρες κάθε μέρα για να παίζεις ηλεκτρονικά.. Που κ πάλι να έβγαιναν οι ώρες, το πραγματικό νόημα του ανθρώπου είναι η συναστροφη με τους ανθρώπους είτε έχει να κάνει με την οικογένεια είτε με 1-2 φίλους κ η αυτοβελτιωση για τον εαυτό σου με γυμναστήριο είτε να κάνεις κάποιο χόμπι ή άθλημα κ να είναι ρεαλιστικό. Προσωπικά δεν το θεωρώ χόμπι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ έπαιζα παλιά. Καταντάει τους ανθρώπους κολλημένους κ χάνουν την επαφή κ τον χρόνο με την πραγματικότητα της ζωής Υπερβάλεις, ένα δίωρο βρίσκεις άνετα το βραδάκι πριν το σεξ ή μετά το σεξ. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από nikos5800 1
Le Perv Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 ώρες πριν, nat10 είπε ... έχοντας άλλα ενδιαφέροντα να βγω με φίλους, οικογένεια κ αυτοβελτιωση. Προσωπικά έτσι το βλέπω κ όσοι έχουν με μέτρο να παίζουν κ να ευχαριστηθουν την πραγματική ζωή Oταν παρεις πισι σωστο, θελω να δω αν θα ξαναγραφεις τα ιδια. Αλλη φαση, με πληθος επιλογων. Ουδεμια σχεση με κονσολες
pollop Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 1 hour ago, nikos5800 said: Υπερβάλεις, ένα δίωρο βρίσκεις άνετα το βραδάκι πριν το σεξ ή μετά το σεξ. Η κατά την διάρκεια 5
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 hours ago, nikos5800 said: Υπερβάλεις, ένα δίωρο βρίσκεις άνετα το βραδάκι πριν το σεξ ή μετά το σεξ. H και κατά τη διάρκεια. Ανάλογα πόσο skilled είσαι (και στα 2) 4 hours ago, pollop said: Η κατά την διάρκεια Απάντησα πριν φτάσω στο τέλος των σχολίων 😅😅 1
xaris1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Δυστυχώς το ps6 θα είναι σε ιστορικά υψηλή τιμή. Μας προϊδεάζει η τιμή του ps5 pro το οποίο είναι πανάκριβο και δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το απλό ps5. Με WD black 2 TB το ps5 φυσάει.
konstantinos77g Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 12 hours ago, nat10 said: Μιλάμε τρελά φράγκα βγάζουν μόνο από τις συνδρομές..πάλι καλά που το έχω κόψει από το 17 το ps4 k το πουλησα λόγω έλλειψης χρόνου κ έχοντας άλλα ενδιαφέροντα να βγω με φίλους, οικογένεια κ αυτοβελτιωση. Προσωπικά έτσι το βλέπω κ όσοι έχουν με μέτρο να παίζουν κ να ευχαριστηθουν την πραγματική ζωή Παίρνεις ένα Steam Deck, κατάλογος παιχνιδιών υπάρχει άπειρος και σε απίστευτες τιμές και παίζεις όποτε γουστάρεις!! 😉😊
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Τα δικα μου παντως ειναι offline και εκει ετσι θα μεινουν . Ναι ειναι αηδια πια με τις συνδρομες ....
ppanos7 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 14 hours ago, nikos5800 said: Υπερβάλεις, ένα δίωρο βρίσκεις άνετα το βραδάκι πριν το σεξ ή μετά το σεξ. Την παντόφλα πριν ή μετά το on/off την μέτρησες? Διαχρονική αξία. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Το PS4 έχει παιχνιδάρες σε σχέση με το PS5..... Ουσιαστικά τα περισσότερα games του PS5 είναι ένα τάχα μου remastered (όχι remake) των παιχνιδών του PS4..... Απλά δουλεύει το marketing καλά και βγήκαν 3-4 πολύ καλά παιχνίδια που δεν παίζουν στο PS4.....
Federacion Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου να εδώ ακόμη με ps4 σε 24 fhd οθόνη μια χαρά μου φαίνονται όλα τα παιχνίδια. Δ Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν πολλά από τη νέα γενιά, αφού είναι τόσο μεγάλη η αγορά του ps4 που σχεδόν όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και για ps4. Είναι -μακράν- η μακροβιότερη κονσόλα. Κι επειδή βλέπω ακόμη και σήμερα αγγελίες για ps4 στα 80 ευρώ πιστεύω αξίζει ακόμη και σήμερα για ανθρώπους που δεν έχουν κονσόλα.
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 19 ώρες πριν, nat10 είπε Εε ναι 😂 Αν δουλεύεις πχ 8,5 ώρες λέμε τώρα κ βάλε 1 ώρα το πήγαινε έλα ανάλογα την απόσταση.. δεν βγαίνει για 2-3 ώρες κάθε μέρα για να παίζεις ηλεκτρονικά.. Που κ πάλι να έβγαιναν οι ώρες, το πραγματικό νόημα του ανθρώπου είναι η συναστροφη με τους ανθρώπους είτε έχει να κάνει με την οικογένεια είτε με 1-2 φίλους κ η αυτοβελτιωση για τον εαυτό σου με γυμναστήριο είτε να κάνεις κάποιο χόμπι ή άθλημα κ να είναι ρεαλιστικό. Προσωπικά δεν το θεωρώ χόμπι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ έπαιζα παλιά. Καταντάει τους ανθρώπους κολλημένους κ χάνουν την επαφή κ τον χρόνο με την πραγματικότητα της ζωής Το gaming είναι του σατανά φίλε nat. Μακριά για να έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα