Προς το περιεχόμενο

Huawei DN8245V: Μπορώ να το κάνω repeater;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jkoukos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα Nova FTTH 300 προσφατα και μου εχει μεινει το Huawei DN8245V απο την 50αρα που ειχα.

Υπαρχει τροπος να το κανω repeater για να ενισχυθει λιγο το σημα στο γραφειο μου;

Φαινεται σαν να εχει περιορισει τις δυνατες ρυθμισεις η Nova αλλα ισως υπαρχει καποιος τροπος.

• Λύση
Δημοσ.

Repeater όχι (όπως όλα σχεδόν τα DSL Router που κυκλοφορούν στον πλανήτη), αλλά μπορεί να παίξει ως access point συνδεδεμένο ενσύρματα με τον Router.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Repeater όχι (όπως όλα σχεδόν τα DSL Router που κυκλοφορούν στον πλανήτη), αλλά μπορεί να παίξει ως access point συνδεδεμένο ενσύρματα με τον Router.

Φαντασου ρωτησα τον τεχνικο που ηρθε να συνδεσει το FTTH αν μπορω να το χρησιμοποιησω καπως για να ενισχυσω το σημα και μου ειπε να το κανω repeater... Βεβαια γενικα στα μισα που ρωτησα απαντουσε μονολεκτικα οποτε δεν θα τον πω και ειδημονα.

Δυστυχως ενσυρματη συνδεση δεν βολευει πουθενα οποτε αλλη μια συσκευη θα παει χαμενη.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kizonis είπε

Φαντασου ρωτησα τον τεχνικο που ηρθε να συνδεσει το FTTH αν μπορω να το χρησιμοποιησω καπως για να ενισχυσω το σημα και μου ειπε να το κανω repeater... Βεβαια γενικα στα μισα που ρωτησα απαντουσε μονολεκτικα οποτε δεν θα τον πω και ειδημονα.

Δυστυχως ενσυρματη συνδεση δεν βολευει πουθενα οποτε αλλη μια συσκευη θα παει χαμενη.

Αν και δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση, μπορείς εφόσον όλα παίρνουν απο την ίδια γραμμή ρεύματος να χρησιμοποιήσεις powerlines και απο το σημείο που σε ενδιαφέρει, να χρησιμοποιήσεις το router σαν access point. Λειτουργεί και το χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγες ημέρες έτσι ( δύο ίδια routers στο ίδιο σπίτι, σε διαφορετικούς χώρους ), μέχρι τη στιγμή που άρχισα επιτέλους να κάνω χρήση του ενσύρματου δικτύου μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, uniquegr είπε

Αν και δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση, μπορείς εφόσον όλα παίρνουν απο την ίδια γραμμή ρεύματος να χρησιμοποιήσεις powerlines και απο το σημείο που σε ενδιαφέρει, να χρησιμοποιήσεις το router σαν access point. Λειτουργεί και το χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγες ημέρες έτσι ( δύο ίδια routers στο ίδιο σπίτι, σε διαφορετικούς χώρους ), μέχρι τη στιγμή που άρχισα επιτέλους να κάνω χρήση του ενσύρματου δικτύου μου.

Εχω ηδη powerline (TP-LINK TL-PA7017P V4) το οποιο χρησιμοποιουσα με την 50αρα και ειχα πανω απευθειας συνδεδεμενο το PC του γραφειου. Μολις αναβαθμισα σε 300αρα ειδα πως εδινε μεχρι 100 οποτε το αποσυνδεσα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εφταιγε το powerline (κανει κατι σκαμπανεβασματα η συνδεση, τουλαχιστον στο wireless) αλλα διαβασα πως δυσκολα θα δωσει το powerline το φουλ της ταχυτητας σε 300αρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...