Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω cosmote 100mbps με 27.53 με καινούριο συμβόλαιο από τον Φεβρουάριο! 

Υπάρχει μια προσφορά επιδότησης 300

Σύμφωνα με την cosmote :

Μόνο 27,77€ με δέσμευση 24 μηνών Απόλαυσε εγγυημένη ταχύτητα Internet 300Mbps!

Η τιμή περιλαμβάνει την επιδότηση του προγράμματος Gigabit Voucher του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και αναφέρεται σε τηλεφωνικές γραμμές με 1 κανάλι φωνής.

Για να δεις αν δικαιούσαι την επιδότηση και να αποκτήσεις το κουπόνι σου, μπες στο gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond

Χωρίς επιδότηση η μηνιαία τιμή του προγράμματος διαμορφώνεται σε 36,10 € /μήνα.

Συμφέρει να τον αλλάξω; Ισχύει όντως γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

Το έχω κάνει εγώ από τον περασμένο Δεκέμβρη, αναβαθμίζοντας την FTTH σύνδεση από 100/10 στα 300/150 με ίδια τιμή μέσω του voucher. Η αλλαγή έγινε αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε το κουπόνι (2 βδομάδες από την αίτηση).

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Το έχω κάνει εγώ από τον περασμένο Δεκέμβρη, αναβαθμίζοντας την FTTH σύνδεση από 100/10 στα 300/150 με ίδια τιμή μέσω του voucher. Η αλλαγή έγινε αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε το κουπόνι (2 βδομάδες από την αίτηση).

Είδες διάφορα στην ταχύτητα; 

Δημοσ.

Στη συνήθη πλοήγηση, email κλπ, όχι δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Αλλά σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων, ναι. Ειδικά στο ανέβασμα η διαφορά είναι χαώδης.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Στη συνήθη πλοήγηση, email κλπ, όχι δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Αλλά σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων, ναι. Ειδικά στο ανέβασμα η διαφορά είναι χαώδης.

Μάλιστα! Άρα αξίζει τον κόπο! 

Ευχαριστώ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...