manana Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Έχω cosmote 100mbps με 27.53 με καινούριο συμβόλαιο από τον Φεβρουάριο! Υπάρχει μια προσφορά επιδότησης 300 Σύμφωνα με την cosmote : Μόνο 27,77€ με δέσμευση 24 μηνών Απόλαυσε εγγυημένη ταχύτητα Internet 300Mbps! Η τιμή περιλαμβάνει την επιδότηση του προγράμματος Gigabit Voucher του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και αναφέρεται σε τηλεφωνικές γραμμές με 1 κανάλι φωνής. Για να δεις αν δικαιούσαι την επιδότηση και να αποκτήσεις το κουπόνι σου, μπες στο gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond Χωρίς επιδότηση η μηνιαία τιμή του προγράμματος διαμορφώνεται σε 36,10 € /μήνα. Συμφέρει να τον αλλάξω; Ισχύει όντως γνωρίζει κανείς;
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Το έχω κάνει εγώ από τον περασμένο Δεκέμβρη, αναβαθμίζοντας την FTTH σύνδεση από 100/10 στα 300/150 με ίδια τιμή μέσω του voucher. Η αλλαγή έγινε αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε το κουπόνι (2 βδομάδες από την αίτηση).
manana Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, jkoukos είπε Το έχω κάνει εγώ από τον περασμένο Δεκέμβρη, αναβαθμίζοντας την FTTH σύνδεση από 100/10 στα 300/150 με ίδια τιμή μέσω του voucher. Η αλλαγή έγινε αμέσως μόλις ενεργοποιήθηκε το κουπόνι (2 βδομάδες από την αίτηση). Είδες διάφορα στην ταχύτητα;
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στη συνήθη πλοήγηση, email κλπ, όχι δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Αλλά σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων, ναι. Ειδικά στο ανέβασμα η διαφορά είναι χαώδης. 1
manana Δημοσ. 16 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, jkoukos είπε Στη συνήθη πλοήγηση, email κλπ, όχι δεν υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Αλλά σε κατέβασμα μεγάλων αρχείων, ναι. Ειδικά στο ανέβασμα η διαφορά είναι χαώδης. Μάλιστα! Άρα αξίζει τον κόπο! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα