Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .. εδώ και είκοσι μέρες περίπου έχω κάνει νέα σύνδεση στην vodafone με οπτική ίνα 300mbps εχω ενοχλήσει αρκετές φορές την τεχνική υπηρεσία ήρθαν τεχνικοί δύο φορές μου άλλαξαν ρούτερ και καλώδιο και συνεχίζω να έχω σύνδεση download στα 220mbps και upload 140 mbps έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα και πως το χειρίστηκε;

Δημοσ.

Ενσύρματα ή ασύρματα συνδεδεμένος στον Router έχεις αυτή την ταχύτητα; Δοκίμασε μόνον ενσύρματα.

Οι τεχνικοί ποια ταχύτητα διαπίστωσαν κατά τον έλεγχο που έκαναν και γιατί σου άλλαξαν τον Router και καλώδιο; Με παραξενεύει αν σου άλλαξαν την οπτική για χαμηλή ταχύτητα.

Δημοσ.

Ασύρματη μέτρηση και ενσύρματη έγινε διαπίστωσαν και αυτοί ότι ήταν χαμηλό download. Άλλαξαν ρούτερ γιατί το προηγούμενο είχε θέμα στο upload ενώ τώρα με το καινούργιο πιάνω 140 Μου είπαν ότι ήταν θέμα προφίλ γραμμής από κεντρικά ...σε σημερινή επικοινωνία είπαν ότι το διόρθωσαν αλλά η ταχύτητα παραμένει στα 220 .

Δημοσ.

Αυτό με το προφιλ λογικά σημαίνει πως στην αρχή είχες και πολύ χαμηλότερο upload, σωστά?
Η μέτρηση ταχύτητας πάντως πρέπει να γίνεται πάντα ενσύρματα. Το wi-fi μπορεί να έχει απώλειες για πολλούς και διάφορους λόγους ακόμη και στο μισό μέτρο απ'το modem/router.
Αν υπάρχει δυνατότητα, κάνε το τεστ με καλώδιο.

Δημοσ.

Ναι είχα χαμηλές ταχύτητες μου δώσανε την πραγματική ταχύτητα για ένα πενθήμερο και μετά πάλι χαλιά...Όσο για ενσύρματη δοκιμή έγινε και είναι χειρότερη από την ασύρματη 

Δημοσ.

Πόσο πιάνεις σε ενσύρματη σύνδεση; Νούμερο θέλουμε όχι αν είναι καλή, μέτρια ή χάλια.

Αν πιάνεις 100 ή λίγο παρακάτω, μπορεί να είναι φυσιολογικό ανάλογα το καλώδιο δικτύου και την κάρτα δικτύου του υπολογιστή. Πρέπει να είναι όλα gigabit για να πιάνεις την ταχύτητα σύνδεσης.

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι λίγο παλιός γι'αυτό ισως έχω απόκλιση μεγάλη.Παρασκευη θα δοκιμάσω με νέο. Αυτό όμως που με προκαλεί εντύπωση είναι ότι όταν το gigabit voucher μου ζήτησε να δηλώσω αν είχα θέμα αντιρρήσεις για την ταχύτητα γιατί για ένα πενθήμερο είχα 300 mbps και μετά η γραμμή έπεσε ο έλεγχος τότε γινόταν ασύρματα. 

Πρωινό speedtest με wifi 90 mbps !!!!!!

Δημοσ.

Ο έλεγχος για να διαπιστωθεί αν μία σύνδεση είναι καλή ή όχι, γίνεται αποκλειστικά ενσύρματα και ισχύει σε όλον τον πλανήτη. Στην ασύρματη επικοινωνία υπάρχουν πολλοί λόγοι που η ταχύτητα μπορεί να είναι μικρή ή/και ασταθής.

Όταν κάνεις τον έλεγχο, σε ποια μπάντα γίνεται εκείνη την στιγμή η σύνδεση;

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω Παρασκευή με νέο λάπτοπ ... ενσύρματα 

Τελικά μάλλον είναι θέμα συσκευής που κάνω τον έλεγχο ....ασύρματα με iphone και samsung η γραμμή είναι κανονική 300mbps

• Super Moderators
Δημοσ.

Yeah, δυστυχώς οι μεγαλύτερες ταχύτητες ζητάνε και πιο δυνατό hardware, μέχρι 100Mbps την πάλευαν.

• Like 1
Δημοσ.

νεοεισερχόμενος στο ftth της vodafone με οπτική ίνα 300mbps διαπίστωσα ταχύτητες 214 down-150 upload . Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τις βλάβες vodafone (13840)ο τεχνικός επιβεβαίωσε την μέτρηση και μου είπε να περιμένω ,αφού δοκιμάσει μια λύση να ξαναμετρήσω την ταχύτητα. Όντως μετά από  λίγο διαχώρισε το SSID (έμαθα ότι είναι το όνομα των  wi fi που ανιχνεύει το ρουτερ) σε 2,4 και 5g.Στη σύνδεση με 5g η μέτρηση ήταν 305 down-150 upload. Αυτό γίνεται και απο τον χρήστη αν μπει στην IP του ρουτερ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...