Tlykog Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AtiX είπε Είναι τρίτος εξάδερφος της συζύγου μου... Το 'χει η οικογένεια...🤪 Αν και σε τραπέζι που κάτσαμε και μιλήσαμε, για αρκετή ώρα, μιλούσε πολύ οκ και δεν είπε κάτι extreme. Επεξ/σία 16 Ιουνίου από Tlykog 4 3
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου εγω παντως το ειχα πιστεψει οτι ολα τα ufo επιλεγουν να πετανε πανω απο τις ΗΠΑ για καποιο λογο. στον υπολοιπο πλανητη τιποτα, ουτε ενα γεια, ουτε ενα μικρο δισκακι δεν εστελναν. 1 4
AtiX Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Tlykog είπε Είναι τρίτος εξάδερφος της συζύγου μου... Το 'χει η οικογένεια...🤪 Αν και σε τραπέζι που κάτσαμε και μιλήσαμε, για αρκετή ώρα, μιλούσε πολύ οκ και δεν είπε κάτι extreme. Βασικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν όλο αυτό είναι ένας ρόλος… 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Και εγω που περιμενα να τους δειξω την γήινη φιλοξενια μας. 2
anonymous999 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Μια ψεκασμενη θεωρία βγαίνει τελικα ψεκασμενη, απίστευτο, πρώτη φορά το ξαναβλεπω 1 5
freegr Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Αν έχουν παραπλανήσει με τόσα fake news πριν ακόμα εμφανιστεί το internet σκεφτείτε τι άλλο υπάρχει πίσω από τις κουρτίνες. Όμως περί ούφο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται άλλοι πολιτισμοί που ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει. 1 1
Odyss3us Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) η ουφολογια ειναι αποτοκη μιας αλλης καταστασης που δημιουργηθηκε στις αρχες του προηγουμενου αιωνα (θεοσοφια) και ηρθε κι εδεσε οταν μετα απο δυο απανωτους παγκοσμιους πολεμους βρηκε ολο τον πλανητη εξουθενωμενο, και ενω υπηρχε παντα η κλασσικη λογοτεχενια να του απαλυνει τις πληγες και να τον επαναφερει στο στοχασμο και στις ριζες του και ισως σε εναν αλλο δρομο, οι ΗΠΑ επελεξαν ως ενα απο τους μηχανισμους της ψυχροπολεμικης προπαγανδας το παιχνιδι του θεαματος και της αναλαφρης ψυχαγωγιας, χωρις προβληματισμο για να περναει η ωρα... ετσι εκτοτε η συνωμοσιολογια πηγαινει χερι-χερι με την ΕΦ που ανθισε εκεινη την εποχη με Τοκιεν, Λαβκραφτ, Γουελς, Ασιμοφ, κλπ. δεν ειναι τυχαιο που ολα τα μπλοκμπαστερ-υπερπαραγωγες του Χολυγουντ ως τις μερες μας βασιζονται μονοθεματικα στο συμπαν της Marvel, αλλα και ολες οι μεγαλες σειρες/ταινιες-τριλογιες που εγιναν hit τις τελευταιες δεκαετιες βασιστηκαν με παραλληλισμους σε μια εναλλακτικη πραγματικοτητα, περαν αυτης που ζουμε εδω για να μη θιγονται αμεσα προσωπα/συστηματα και καταστασεις.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου από Odyss3us 4
star12 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Κάτσε δηλαδη αυτό το αντικείμενο που πετούσε στο. Ουρανό είχε ροζ χρώμα και φοσφωρηζε και το δα από μπαλκόνι δεν ήταν ούφο ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα