ntelis1 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Ομάδα καλημέρα έχω ένα θέμα με το αγροτικό. Όπως λέει και ο τίτλος ford transit 1995 βενζίνη. Το θέμα μου είναι ότι μερικές φορές (2-3 σε 3 μήνες ) μου σβήνει το αμάξι και μετά δεν παίρνει μπροστά με τίποτα , χτυπάω μίζα κανονικά αλλά δεν παίρνει . Παίρνει μόνο αν το σκουντηξω και το βάλω σκαστο με ταχύτητα. Δοκίμασα να το αφήσω μια μέρα μήπως μπουκωσε από βενζίνες κλπ αλλά και πάλι τίποτα . Άνοιξα μπούζια να δω αν είναι πνιγμένα από βενζίνη είναι οκ μια χαρά . Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το κάνει . Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται. Να σημειώσω ότι μετά μόλις πάρει μπρος σκαστο δουλεύει κανονικά . Το έκανε 2-3 φορές τους τελευταίους μήνες . Πήγα σε καρμπυλατερτζι μάστορα και μου είπε ότι το θέμα είναι ηλεκτρικό. Πήγα σε ηλεκτρολόγο αλλά δεν έβγαλε άκρη το ξανά έκανε. Μου έφτιαξε μίζες κλπ αλλά τίποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 55 λεπτά πριν, ntelis1 είπε Ομάδα καλημέρα έχω ένα θέμα με το αγροτικό. Όπως λέει και ο τίτλος ford transit 1995 βενζίνη. Το θέμα μου είναι ότι μερικές φορές (2-3 σε 3 μήνες ) μου σβήνει το αμάξι και μετά δεν παίρνει μπροστά με τίποτα , χτυπάω μίζα κανονικά αλλά δεν παίρνει . Παίρνει μόνο αν το σκουντηξω και το βάλω σκαστο με ταχύτητα. Δοκίμασα να το αφήσω μια μέρα μήπως μπουκωσε από βενζίνες κλπ αλλά και πάλι τίποτα . Άνοιξα μπούζια να δω αν είναι πνιγμένα από βενζίνη είναι οκ μια χαρά . Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που το κάνει . Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται. Να σημειώσω ότι μετά μόλις πάρει μπρος σκαστο δουλεύει κανονικά . Το έκανε 2-3 φορές τους τελευταίους μήνες . Πήγα σε καρμπυλατερτζι μάστορα και μου είπε ότι το θέμα είναι ηλεκτρικό. Πήγα σε ηλεκτρολόγο αλλά δεν έβγαλε άκρη το ξανά έκανε. Μου έφτιαξε μίζες κλπ αλλά τίποτα Αισθητήρας θέσης στροφάλου; 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου ειδε καθολου την αντλια (τρομπα) βενζινης; μπορει να ειναι στα τελευταια της.
ntelis1 Δημοσ. 18 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 10:41 ΠΜ, vamvakoolas είπε ειδε καθολου την αντλια (τρομπα) βενζινης; μπορει να ειναι στα τελευταια της. Πως το έλεγχο να την βγάλω να την ελέγξω;
vamvakoolas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου συνηθως οταν ανοιγεις τη μιζα (πριν το τελευταιο σταδιο να παρει μπρος) ακουγεται ενας μικρος θορυβος. Αφου ακουσεις τη τρομπα τοτε βαζεις μπροστα. συνηθως ετσι ακουγεται
meletis_m Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Η αντλία καυσίμου είναι μηχανική ή ηλεκτρική . Πρέπει να ελέγξεις όλους τους αισθητήρες / καλωδιώσεις (λόγω ηλικίας) . Και να δεις η αντλία καυσίμου κρατάει σταθερή πίεση καυσίμου όταν μένει ώρες το αμάξι σβηστό . 1
ntelis1 Δημοσ. 19 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου Όταν γυρίζω το διακόπτη ( πριν το βάλω μπροστά) ακούγεται η αντλία. Ένα ζιζζζζζζ . Το είχα δοκιμάσει να το βάλω και μπροστά όταν το έπαθε με ταχύτητα μεσα και μίζα . Χτυπούσε μιζα αλλά δεν έπαιρνε. Ενώ αν έχει λίγο φορά παίρνει κανονικά και μετά δουλεύει. Επίσης παρατήρησα και λίγα μπουκώματα παραπαρισματα και μετά έσβηνε .
meletis_m Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, ntelis1 είπε Όταν γυρίζω το διακόπτη ( πριν το βάλω μπροστά) ακούγεται η αντλία. Ένα ζιζζζζζζ . Το είχα δοκιμάσει να το βάλω και μπροστά όταν το έπαθε με ταχύτητα μεσα και μίζα . Χτυπούσε μιζα αλλά δεν έπαιρνε. Ενώ αν έχει λίγο φορά παίρνει κανονικά και μετά δουλεύει. Επίσης παρατήρησα και λίγα μπουκώματα παραπαρισματα και μετά έσβηνε . Ειναι με διανομέα / μπουζοκαλωδια ;
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 17/6/2025 στις 12:50 ΜΜ, ntelis1 είπε σβήνει το αμάξι Καλό είναι να βρεις πρώτα γιατί σβήνει παρά να σπαταλάς χρόνο στο γιατί δεν παίρνει μπροστά. Πως σβήνει ? Στα καλά καθούμενα εκεί που οδηγάς ? Προσπάθησε να δεις μήπως όπως προαναφέρθηκε δεν πάει βενζίνη για χψ λόγους και σβήνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα