Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@zazoum

Πολύ δύσκολο να δούμε καθαρό pixel art (αν εννοείς αυτό) από μεγάλες εταιρίες. Το πιο κοντινό σε γνωστά franchises είναι το επερχόμενο Ninja Gaiden Ragebound το οποίο είναι από indie studio και είναι spin-off της γνωστής σειράς της Team Ninja.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ninja_Gaiden:_Ragebound

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το άλλαξαν αρκετά. Το καλύτερο για εμένα μέχρι τώρα είναι το Donkey Kong Country 2. Μετά πάει το 1ο.

Επεξ/σία από Berserk_GR
  • Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Berserk_GR είπε

Το άλλαξαν αρκετά. Το καλύτερο για εμένα μέχρι τώρα είναι το Donkey Kong Country 2. Μετά πάει το 1ο.

Το οποίο παρεπιπτόντως για την εποχή είχε απίστευτη μουσική να το συνοδεύει 

Και για μένα το καλύτερο .

• Like 7
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά τι λέτε; Τυφλοί είστε; Ένα ίδιο πράγμα είναι, ολόιδιο με ότι έχουν φτιάξει προηγουμένως. Ίδιοι κόσμοι, ίδια μουσική, ίδια τα πάντα όλα. Πόσο κορόιδα είστε που θέτε να πληρώσετε και 70 ευρώ για να το πάρετε. 

Κάντε χάρη στον εαυτό σας και ακούστε εμένα εδώ στο καφενείο. Μην σπαταλάτε άδικα τα λεφτά σας. Πάρτε ένα straka struka black ops και τελειώσατε. 

• Confused 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Berserk_GR είπε

Συμφωνώ! Το 2 είναι για μένα το καλύτερο platform όλων των εποχών. Και η μουσική αλλά και όλο το concept art των επιπέδων, μακράν οτι καλύτερο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Volga είπε

Συμφωνώ! Το 2 είναι για μένα το καλύτερο platform όλων των εποχών. Και η μουσική αλλά και όλο το concept art των επιπέδων, μακράν οτι καλύτερο.

Εμένα τότε με χάλασε πολύ που δεν είχε τον ... Donkey Kong 😅 Υπέροχο παιχνίδι 

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει, κατανοητό να χρησιμοποιούμε την αυτόματη μετάφραση για ευκολία αλλά μετά δεν ρίχνουμε ακόμα μια ματιά να δούμε τι έχει παράξει?

Στα του παιχνιδιού τώρα σκέφτομαι να πάρω switch του μικρού για να παίζω εγώ 😁

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...