mike15 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Μπορεί να σχετίζεται και με τα όποια φαινόμενα κλοπής ή απωλειών δεμάτων. θυμαμαι ειχε αναφερει σε ενα σχετικο τοπικ και ενα μελος για παραβιαση ισως του δεματος του.οι χεωσεις παιδια εσεις που ασχολειστε ειναι οι ιδιες ακομα?
Fir3fly Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, mike15 είπε θυμαμαι ειχε αναφερει σε ενα σχετικο τοπικ και ενα μελος για παραβιαση ισως του δεματος του.οι χεωσεις παιδια εσεις που ασχολειστε ειναι οι ιδιες ακομα? Με κωδικό έκπτωσης η μικρή εχει 2,40€ και η μεσαια 2€, πάνε οι εποχές που έπαιρνες θυρίδα με 0,50€ και 1€. Μια φορά είχε τύχει από λάθος συστηματος, να πάρω θυρίδες και με 0,03€. Τζάμπα.
PCharon Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Το θέμα είναι να προσφέρει μικρές θυρίδες για μικροπράγματα σε μια καλή τιμή πχ 1€. Τα 3€ δεν είναι λίγα για να στείλεις κάτι μικρό. Με 3,5€ στέλνεις και δέμα εσωτερικού 1kg με tracking στα ΕΛΤΑ χωρίς περιορισμό μεγέθους και χωρίς ρίσκο να το πειράξει κάποιος. 2
kalmik Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Πράγματι τα 3euro για μικροδέμα των 100γρ μικρής αξίας και χωρίς tracking αρχίζουν και φαίνονται ακριβά. Mπορεί η Boxnow να πρωτοπόρησε με μια καλή ιδέα αλλά δεν νομίζω ότι η ACS με όλα της τα κουσούρια θα μείνει αδρανής και να αφήσει να χαθεί η αγορά box to box ενώ ήδη έχει στήσει κάποιες (λίγες προς το παρόν) υποδομές. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από kalmik
Members gsarig Δημοσ. 20 Ιουνίου Members Δημοσ. 20 Ιουνίου Και ο Skroutz έχει κάνει το ίδιο, τουλάχιστον από ό,τι έχω δει στο Παγκράτι, όπου έχουν πάρει ένα ισόγειο στη Ζηνοδότου και το έχουν γεμίσει με lockers. 1
basilis_k6 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου θα κανουμε full circle παλι, το εχουμε ξαναδει το εργο. θα γεμισουμε κουτακια, θα αυξηθει το κοστος ολων (ελληνικος ανταγωνισμος), θα αυξηθει η αναγκη για door to door και θα ερθει ενας νεος παικτης να φερει σωστα την υπηρεσια courier με κανονικες τιμες χωρις χαρτακια και αηδιες. μετα θα δουνε ψωμι οι υπολοποι και θα ξαναρχισει η δουλεια στα κουριερ και φτου και απ'την αρχη. 1 1
Fir3fly Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε θα κανουμε full circle παλι, το εχουμε ξαναδει το εργο. θα γεμισουμε κουτακια, θα αυξηθει το κοστος ολων (ελληνικος ανταγωνισμος), θα αυξηθει η αναγκη για door to door και θα ερθει ενας νεος παικτης να φερει σωστα την υπηρεσια courier με κανονικες τιμες χωρις χαρτακια και αηδιες. μετα θα δουνε ψωμι οι υπολοποι και θα ξαναρχισει η δουλεια στα κουριερ και φτου και απ'την αρχη. Υπάρχει ήδη παίχτης (ΕΛΤΑ) αλλά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Vstromrider Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε μετα θα δουνε ψωμι οι υπολοποι και θα ξαναρχισει η δουλεια στα κουριερ και φτου και απ'την αρχη. με τα περισσοτερα σπιτια αδεια κατα την διαρκεια ολης της ημερας λογω εργασιας, σχολειων, δραστηριοτητων, ειναι δεδομενο οτι θα ξαναγυρισουμε αποκλειστικα 50 χρονια πισω στην Ταχυδρομικη θυριδα. Γιατι αυτο ακριβως ειναι ολα αυτα τα Locker.
Zergoulini Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 19/6/2025 στις 5:15 ΜΜ, MikeJ είπε Ναι στη Καλλιθέα έχει τουλάχιστον 2 που έχω χρησιμοποιήσει. Δε ξέρω κατά πόσο βέβαια τους συμφέρει γιατί τα άλλα τα έβαζαν ουσιαστικά δωρεάν σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη στη λογική θα κερδίζεις δυνητικά πελατεία που θα έρχεται να παραλάβει/ στείλει, ενώ τώρα πληρώνουν ενοίκια για ισόγεια καταστήματα. Ειχαμε ρωτησει και μας ειχανε πει οτι αν θελουμε να βαλουμε λοκερ, μας πληρωνανε 50€ το μηνα.
mariosnik_ Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Φαίνεται ότι υπάρχει αργά αργα μια στροφή από τα υπαίθρια μικρά lockers σε μεγάλα μέσα σε καταστήματα η ξεχωριστούς αποκλειστικους χώρους. Δύο locker από skroutz που είχαμε εδώ καταργήθηκαν. Η box εχει ένα μαγαζί εδώ στην Ιπποκράτους, ενώ στην Μαυρομιχαλη λίγο πιο κάτω παρόμοιος χωρος από skroutz σε έναν βαθύ χώρο εντός κτιρίου που τον έκλεισαν με γυψοσανιδες. Μάλλον το κάνουν είτε για περισσότερη ασφάλεια, είτε κόστους εκμίσθωσης, είτε πρακτικότητας καθως η ύπαρξη τοσο πολλών εξωτερικών locker δημιουργούσε και θέματα χώρου κίνησης και κυκλοφορίας πεζών επιπλέον σε όσα άλλα υπάρχουν ειδικά στο κέντρο. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από mariosnik_
oykas2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Και Κομοτηνή έχω δει τουλάχιστον 2 μαγαζιά με lockers, το εν πραγματικά με τεράστιο αριθμό κουτιών.
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Πιθανώς είναι καλύτερα έτσι. Εμένα τελευταία από Γέρακα με έχουν πάει τρεις φορές στην Παλλήνη με τη δικαιολογία ότι στο Γέρακα δεν είχε θέση. Νομίζω ότι περισσότερο το κάνουν να απασχολούν λιγότερα άτομα. Αν έχεις ένα μεγάλο σε κάθε σημείο με ένα διανομέα θα καλύψεις πολλές περιοχές από το να θέλει να περάσει από 5-10 σημεία σε κάθε περιοχή και αν δεν γνωρίζει τους δρόμους άντε να ψάχνει που είναι το κάθε λόκερ. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 21 hours ago, basilis_k6 said: θα κανουμε full circle παλι, το εχουμε ξαναδει το εργο. θα γεμισουμε κουτακια, θα αυξηθει το κοστος ολων (ελληνικος ανταγωνισμος), θα αυξηθει η αναγκη για door to door και θα ερθει ενας νεος παικτης να φερει σωστα την υπηρεσια courier με κανονικες τιμες χωρις χαρτακια και αηδιες. μετα θα δουνε ψωμι οι υπολοποι και θα ξαναρχισει η δουλεια στα κουριερ και φτου και απ'την αρχη. Θα γίνουν όπως τα air fryer. Στην αρχή ήταν μικρές οικονομικές συσκευές που καίνε λίγο, μετά βάλανε χαρτί για να μην πλένουν και ήταν λιγότερο αποδοτικά, μετά ήταν μικρά και τα κάνανε πιο μεγάλα, μετά ακόμα πιο μεγάλα και σιγά σιγά γίνανε κανονικοί φούρνοι που δουλεύουν μόνο με αέρα! 1
sotos2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Και στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όπου υπήρχαν αρκετά box now καταργήθηκαν μερικά ,. Σίγουρα καταργήθηκε αυτό οπου επέλεγα , το οποίο είχε από δίπλα και της skroutz και της ACS !!! Αλλά υπάρχουν ακόμα σημεία, σε super market, σε φούρνο και αλλού. Απ'ότι κατάλαβα καταργήθηκαν τα απομακρυσμένα/δυσπρόσιτα καθώς αυτά που μείναν είναι όλα σε δρόμους με αρκετή κίνηση !! Βέβαια εμένα αυτό που με νοιάζει είναι μόνο το κόστος σε συνάρτηση με την ευκολία παραλαβής. Γιατί κακά τα ψέματα η παραγγελία προϊόντων είναι πλέον δεδομένη ακόμα και για μικρά ποσά, δεν γίνεται να πληρώνουμε 5+ ευρώ για παραγγελίες των 10-20 ευρώ που πλέον είναι πολλές. Αν αυξηθεί το κόστος θα το ξαναγυρίσω στην παραλαβή από το κατάστημα. Ακόμα και εντός αθηνών με μηχανή μου έρχεται πιο φθηνά από το τα courier .
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μαγαζιών με θυρίδες αντί για τις υπαίθριες είναι ότι τώρα το καλοκαίρι με καύσωνα κλπ μπορείς να παραλάβεις άφοβα συμπληρώματα διατροφής, καφέδες, ζωοτροφές κλπ χωρίς να φοβάσαι ότι θα φτάσουν 50+ βαθμούς και θα αλλοιωθούν. Πράγματα που δεν θέλουν μεν ψυγείο αλλά σε συνθήκες ακραίας ζέστης όπως το ελληνικό καλοκαίρι θα είχαν πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα