Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συνφορουμιτες. Καποιος αγαπητος δικυκλιστης μου εκανε το παρακατω στην Βεσπα μου (Primavera 2024).

Ξερετε κανεναν να κανει τοπικες βαφες και εχετε εμπειρια για το τελικο αποτελεσμα και αν θα φαινεται διαφορα;

Το κοστος στην αντιπροσωπεια που ρωτησα ειναι 250 ευρω γιατι πρεπει να το βαψουν ολο, να κολλησουν καινουργιο λογοτυπο λεει γιατι δεν ξανακολλανε το παλιο κτλ.

Αξιζει η τοπικγ βαφη;

IMG_0462.jpeg

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο χρωμα ειναι γενικα περιεργο και λιγο δυσκολο στο blending. Θα πρεπει να βρεις καλλιτεχνη βαφεα για να καταφερει να το “σβησει” σωστα. Προφανως θα πρεπει να βγει το φλας και το σηματακι για  να “απλωσει” την βαφη και το βερνικι ωστε μετα να κανει και το γυαλισμα. Ολικη πλευρου κανουν ολοι μεχρι την μεσαια ραφη του σασι μπρος πισω οποτε χανεται το βαψιμο. Για το σηματακι καλα στα ειπανε, κατα το βγαλσιμο σπαει το ψευτονικελ που εχει και οντως δεν ξανακολλαει σωστα. 10€ εχει, δεν αξιζει η φασαρια να κανεις πατεντες για να ξανακολλησεις το παλιο.

Αλλη λυση, να βαλεις αυτοκολλητα και να καλυψεις το χτυπημα βαζοντας και μια προσωπικη πινελια στο βεσπι…

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, SaFiS said:

Το συγκεκριμενο χρωμα ειναι γενικα περιεργο και λιγο δυσκολο στο blending. Θα πρεπει να βρεις καλλιτεχνη βαφεα για να καταφερει να το “σβησει” σωστα. Προφανως θα πρεπει να βγει το φλας και το σηματακι για  να “απλωσει” την βαφη και το βερνικι ωστε μετα να κανει και το γυαλισμα. Ολικη πλευρου κανουν ολοι μεχρι την μεσαια ραφη του σασι μπρος πισω οποτε χανεται το βαψιμο. Για το σηματακι καλα στα ειπανε, κατα το βγαλσιμο σπαει το ψευτονικελ που εχει και οντως δεν ξανακολλαει σωστα. 10€ εχει, δεν αξιζει η φασαρια να κανεις πατεντες για να ξανακολλησεις το παλιο.

Αλλη λυση, να βαλεις αυτοκολλητα και να καλυψεις το χτυπημα βαζοντας και μια προσωπικη πινελια στο βεσπι…

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Τι εννοεις χανετε το βαψιμο?

Αν εχεις κανεναν να προτεινεις ευπροσδεκτος. Σε ενα Paintbull που πηγα που κανουν τετοιες δουλειες μου λεει μην αγχωνεσαι γινεται με 130 ευρω και θα κολλησει ξανα και το σημα.

Μηπως ειναι καλυτερη η ολικη βαφη στην αντιπροσωπεια να τελειωνω και να ειμαι σιγουρος? Εκει οντως βγαζουν και βαφουν ολο το κομματι

Δημοσ.

Το χανεται εννοω πως δεν θα φαινεται οτι βαφτηκε αν γινει ολο. Το "κομματι" δεν βγαινει, ειναι κολλημενο μερος του μεταλλικου σασι. Η βαφη σε οποιαδηποτε περιπτωση γινεται πανω, οπως ειναι…

Δημοσ.

Εισαι πρωτος ευχαριστω.

Τον paintbull τον ειδα λιγο σιγουρο οτι γινεται τοπικα και να μην με αγχωνει αλλα οταν ακους μην σε αγχωνει μερικες φορες ειναι να αγχωνεσαι :)

Μαλλον καλυτερη επιλογη ειναι η ολικη βαφη να τελειωνουμε.

Εντομεταξυ ψαχνω online κανεναν να βαφει βεσπες και δεν βρισκω τιποτα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, touristas1985 είπε

Εισαι πρωτος ευχαριστω.

Τον paintbull τον ειδα λιγο σιγουρο οτι γινεται τοπικα και να μην με αγχωνει αλλα οταν ακους μην σε αγχωνει μερικες φορες ειναι να αγχωνεσαι :)

Μαλλον καλυτερη επιλογη ειναι η ολικη βαφη να τελειωνουμε.

Εντομεταξυ ψαχνω online κανεναν να βαφει βεσπες και δεν βρισκω τιποτα...

Στην paintbull στον Άγιο Δημήτριο ( κεντρικό κατάστημα) είχα κάνει τοπική επισκευή σε πόρτα αυτοκινήτου και έγινε άψογη δουλειά. Έχουν περάσει κοντά 13 χρόνια και το συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχει την παραμικρή φθορά. Αντίθετα όταν πριν 6 χρόνια με στουκαρε μπάρμπας από πίσω και μου έσπασε τον προφυλακτήρα, άλλαξα ολόκληρο τον προφυλακτήρα με μεταχειρισμένο ο οποίος βάφτηκε ολόκληρος. Τον τελευταίο χρόνο παρατηρώ σκασιματα στο βερνίκι.

Οπότε για μένα η paintbull είναι εγγύηση αλλά με την προϋπόθεση να πας στο κεντρικό κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill999r είπε

Στην paintbull στον Άγιο Δημήτριο

1 ώρα πριν, touristas1985 είπε

Εγω στο Ελληνικο ρωτησα

Ο ίδιος είναι, μεταφέρθηκε από Αγ.Δημήτριο στο Ελληνικό

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...