Δημοφιλής ανάρτηση Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 20 Ιουνίου Με την σημερινή αναβάθμιση της εφαρμογής μπορείτε να πάρετε δωρεάν το perplexity για ένα έτος. Μέσω COSMOTE Moments Την προσφορά θα την βρείτε στο πεδίο Moments (πρώην "For You"), αφού προηγουμένως κάνετε την σημερινή ενημέρωση της εφαρμογής. 12 19
HiPhonius Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Είναι ικανοποιημένος κάποιος από τη συγκεκριμένη εφαρμογή;
thewildones Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Τη χρησιμοποιώ κάποιους μήνες , είναι πολύ καλή στην αναζήτησή, που είναι και το αντικείμενο της, όχι η δημιουργία εικόνων κλπ. Σε αυτήν την (μηδενική) τιμή, εννοείται σπεύστε 1 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 27 λεπτά πριν, HiPhonius είπε Είναι ικανοποιημένος κάποιος από τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Χρησιμοποιούσα πάρα πολύ καιρό το chat Gpt , Έβαλα και το gemini . Το οποίο δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα τελικά. Αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε αρκετά είναι πολύ βολικό απαντάει αρκετά γρήγορα και μπορείς επίσης να επιλέξεις πιο μοντέλο θέλεις να σου απαντάει. 1
klainmaingr Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Έχει καταφέρει κάποιος να δεί αμα παίζει και μέσω frog? Έκανα update αλλα στα deals μου λέει "new things are coming" ή κάτι τέτοιο και δεν μου εμφανίζει τίποτα
Athoz Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 1 hour ago, HiPhonius said: Είναι ικανοποιημένος κάποιος από τη συγκεκριμένη εφαρμογή; Το δουλεύω πάνω από χρόνο ίσως και δύο, δεν θυμάμαι πότε βγήκε. Πλέον πρώτα ψάχνω εκεί και μετά οπουδήποτε αλλού. Σε σχέση με ChatGPT ήταν πάντα πολύ πιο ενημερωμένο με τα τελευταία νέα και σελίδες. Είχε σελίδες 24 ωρών ενώ το gpt ένα μήνα πριν. Σε κείμενο διόρθωση ήταν καλύτερο αλλά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις των μοντέλων όλα είναι όμοια. Σαν βασική μηχανή αναζήτησης είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείς να έχεις με συμπτωματικά τις κλασσικές. Στο updated what's up app δεν φαίνεται η προσφορά μέσα στο Magenta Moments, ούτε με αναζήτηση.
panagiotis54 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 20 minutes ago, klainmaingr said: Έχει καταφέρει κάποιος να δεί αμα παίζει και μέσω frog? Έκανα update αλλα στα deals μου λέει "new things are coming" ή κάτι τέτοιο και δεν μου εμφανίζει τίποτα μολις το εβαλα ναι
stefanidisg Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Για εμένα παρόλο που επιλέγω το chat gpt για απαντήσεις , είναι πολύ πιο ενημερωμένες στην καθεαυτού εφαρμογή του chat gpt. Στις υπόλοιπες engine 3 που δοκίμασα δεν λέει κάτι.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Για εμένα παρόλο που επιλέγω το chat gpt για απαντήσεις , είναι πολύ πιο ενημερωμένες στην καθεαυτού εφαρμογή του chat gpt. Στις υπόλοιπες engine 3 που δοκίμασα δεν λέει κάτι. Και τα 20 € που ζητάει δεν είναι δωρεάν ομως !!
stefanidisg Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Και τα 20 € που ζητάει δεν είναι δωρεάν ομως !! Για αυτά που θέλω το δωρεάν μια χαρά είναι, αλλά κάνουμε πιο πολύ την σύγκριση εδώ στο forum . Επεξ/σία 20 Ιουνίου από stefanidisg
Euromaster Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου αφου κανουμε την συνδρομη για εναν χρονο, ξεριε κανεις αν μπορουμε απο τωρα να κανουμε ακυρωση της αυτοματης συνδρομης, ετσι ωσε του χρονου να μην μας κανει αυτοματα ανανεωση και μας χρεωσει?
stefanidisg Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Euromaster είπε αφου κανουμε την συνδρομη για εναν χρονο, ξεριε κανεις αν μπορουμε απο τωρα να κανουμε ακυρωση της αυτοματης συνδρομης, ετσι ωσε του χρονου να μην μας κανει αυτοματα ανανεωση και μας χρεωσει? Γιατί έχεις βάλει κάρτα χρέωσης η ότι άλλο είναι; 1
Euromaster Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) ναι ζηταει καρτα χρεωσης και βαζοντας τον εκπτωτικο κωδικο αφαιρει τα 20€ της συνδρομης. 27 λεπτά πριν, Euromaster είπε αφου κανουμε την συνδρομη για εναν χρονο, ξεριε κανεις αν μπορουμε απο τωρα να κανουμε ακυρωση της αυτοματης συνδρομης, ετσι ωσε του χρονου να μην μας κανει αυτοματα ανανεωση και μας χρεωσει? Απαντησε πιο γρηγορα η Al.. Αν έχεις ετήσια συνδρομή Perplexity Pro και την ακυρώσεις τώρα, δεν θα χάσεις αμέσως την πρόσβαση στα Pro features. Θα συνεχίσεις να έχεις πρόσβαση σε αυτά μέχρι το τέλος της χρονικής περιόδου που έχεις ήδη πληρώσει—δηλαδή, μέχρι να φτάσει η ημερομηνία λήξης της ετήσιας συνδρομής σου123. Μόλις λήξει αυτή η περίοδος, ο λογαριασμός σου θα επιστρέψει αυτόματα στην δωρεάν έκδοση και θα χάσεις τις δυνατότητες του Pro. Η ακύρωση δεν επηρεάζει την πρόσβαση σου μέχρι το τέλος του ήδη πληρωμένου διαστήματος. Αυτό ισχύει για όλα τα προγράμματα συνδρομής Perplexity και για όλες τις πλατφόρμες (web, iOS, Android)123. βλεπω ομως οτι ισχυει για 1 μηνα, δεν θα επρεπε να λεει οτι η συνδρομη ισχυει εως 20/6/2026? Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Euromaster 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα