Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Επειδή θα απουσιάσω κάποιες ημέρες ψάχνω για το ενυδρείο που έχω νεροχελώνες μια συσκευή που να ρίχνει κάποιες σταγόνες (35 σταγόνες ανά 2 ημέρες). Μέσα να βάλω ένα ειδικό υγρό που ρίχνω ανά 2 ημέρες για την απενεργοποίηση της αμμωνίας που παράγεται από τις εκκρίσεις τους. Για φαγητό βρήκα λύση, υπάρχουν στο εμπόριο αυτόματες ταιστρες. Αλλά για αυτό δεν μπόρεσε να βρω κάτι. Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Κάτι οικονομικό δεν υπάρχει?

δεν γνωριζω

αλλα αν μπορεις να το αραιωσεις (πολυ) ωστε να πεφτει πχ μια σταγονα ανα 5 λεπτα ισως μπορεις να παρεις μια απλη συσκευη ορου και να το βαλεις στο ελαχιστο. δεν ξερω πως δουλευει το υγρο αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Για οικονομικά πας σε ιδιοκατασκευή αλλά θέλει γνώσεις και χρόνο να παραγγείλεις τα απαιτούμενα. Μια περισταλτική αντλία για τη δουλειά που τη θες κοστίζει κάτω από 5 ευρώ από Κίνα αλλά θα χρειαστείς και έναν κοντρόλερ -μπορείς και με ένα ράσμπερι αν έχεις πρόχειρο...

Δημοσ.

εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το -> link
το χρησιμοποιώ για να ρίχνω νερό στις γλάστρες όταν πάω διακοπές. Έχει και app στο κινητό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, spooker είπε

εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το -> link
το χρησιμοποιώ για να ρίχνω νερό στις γλάστρες όταν πάω διακοπές. Έχει και app στο κινητό.

Κόστος? Ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...