Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ετοιμάζεται για ένα νέο Unpacked event στις 9 Ιουλίου στις 17:00 ώρα Ελλάδος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα της αναδιπλούμενα smartphones, την επόμενη εξέλιξη του Galaxy AI και το διαρκώς επεκτεινόμενο οικοσύστημα Galaxy.

Το event θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Samsung Newsroom, της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας και του καναλιού της στο YouTube.

Αυτό είναι το δεύτερο Unpacked event της εταιρείας για το 2025, ενώ υπήρξε μία ακόμη παρουσίαση από την εταιρεία τον Μάιο όπου και ανακοινώθηκε το Galaxy S25 Edge. Όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια, το καλοκαιρινό event επικεντρώνεται συνήθως στα αναδιπλούμενα smartphones της εταιρείας, οπότε αναμένουμε να δούμε τα Galaxy Z Fold 7 και Flip 7.

Η εικόνα που συνόδευε τις προσκλήσεις του event επιβεβαιώνει την εστίαση στα αναδιπλούμενα, απεικονίζοντας ένα λεπτό smartphone με μεντεσέ που είναι ανοιχτό. Επιπλέον, φαίνεται πως θα παρουσιαστεί και το φημολογούμενο Galaxy Z Fold Ultra, καθώς ένα teaser video περιλαμβάνει τη φράση "Ultra Unfolds". Υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να δούμε για πρώτη φορά το διπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung, με την εταιρεία να έχει υποσχεθεί κάτι τέτοιο ήδη από τον Ιανουάριο και τη CES 2025, αποτελώντας απάντηση στο εντυπωσιακό Mate XT της Huawei.

Εκτός από τα αναδιπλούμενα smartphones, οι πιθανότητες να δούμε και τη νέα γενιά των Galaxy Watch και Galaxy Watch Ultra είναι αρκετές. Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι στο event ενδέχεται να παρουσιαστεί το Galaxy S25 FE, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Παράλληλα, η συσκευή Android XR που αναπτύσσει η Samsung σε συνεργασία με τη Google αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, και το καλοκαιρινό Unpacked φαίνεται να είναι η κατάλληλη ευκαιρία για την εταιρεία να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του event, η Samsung «σχεδιάζει εδώ και χρόνια τις συσκευές της με βάση τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών, όπως καλύτερη απόδοση, κορυφαίες κάμερες και εξυπνότερους τρόπους διασύνδεσης. Με το Galaxy AI, η εταιρεία προχωρά πέρα από το τι μπορούν να κάνουν οι συσκευές, εστιάζοντας στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με αυτές».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι συσκευές Galaxy επόμενης γενιάς επανασχεδιάζονται γύρω από ένα νέο περιβάλλον που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, και η οποία υποστηρίζεται από καινοτόμο hardware που έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσει την πλήρη δυναμή τους».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Σύμφωνα με την εταιρεία, «οι συσκευές Galaxy επόμενης γενιάς επανασχεδιάζονται γύρω από ένα νέο περιβάλλον που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, και η οποία υποστηρίζεται από καινοτόμο hardware που έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσει την πλήρη δυναμή τους».

Ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε αλλα η Samsung εχει παρει τα βρακια με το Galaxy AI στους παντες...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε αλλα η Samsung εχει παρει τα βρακια με το Galaxy AI στους παντες...

Δεν συμφωνούν οι πωλήσεις μαζί σου. Επίσης μάλλον εννοείς το Gemini.....

Είναι γεγονός ότι η Apple θα πληρώσει την ολιγωρία της και το κάθισμα στις δάφνες του πρώτου αλλά και η Samsung σίγα σιγά μοιάζει να χάνει την διαφορά που είχε από άλλα brands Android και θα αναγκαστεί να μοιραστεί την πίτα. 

Αναφορά σε κείμενο

image.png.ad97f6a71039ad463781ab15ea0e2d22.png

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αν καταφέρει να βάλει μεγάλη μπαταρία, κάμερες ναυαρχίδας και να αλλάξει το aspect ratio της εξωτερικής κυρίως οθόνης (ό,τι δηλαδή έχουν κάνει οι Κινέζοι εδώ και 2 χρόνια), θα υπάρχει μια πολύ καλή βάση να μιλάμε για το καλύτερο αναδιπλούμενο της αγοράς αφού από άποψη UI και υποστήριξης  είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η υποστήριξη S-Pen είναι κάτι που την ξεχωρίζει ούτως ή άλλως από τον ανταγωνισμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε

Δεν συμφωνούν οι πωλήσεις μαζί σου. Επίσης μάλλον εννοείς το Gemini.....

Είναι γεγονός ότι η Apple θα πληρώσει την ολιγωρία της και το κάθισμα στις δάφνες του πρώτου αλλά και η Samsung σίγα σιγά μοιάζει να χάνει την διαφορά που είχε από άλλα brands Android και θα αναγκαστεί να μοιραστεί την πίτα. 

Οχι δεν εννοω το Gemini, δεν μπορει να μην ξερεις οτι το Galaxy AI εχει το δικο της μοντελο το Gauss με την βοηθεια και του Gemini, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εριξες στις πωλησεις(λες και οι πωλησεις θα γιατρεψουν το ΑΙ της Apple) οποτε μαλλον θιχτηκες απο κατι...

Εχεις καποια αντιρρηση σε αυτο που εγραψα(οτι το Galaxy AI ειναι το κορυφαιο on device ΑΙ)?

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Οχι δεν εννοω το Gemini, δεν μπορει να μην ξερεις οτι το Galaxy AI εχει το δικο της μοντελο το Gauss με την βοηθεια και του Gemini, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εριξες στις πωλησεις(λες και οι πωλησεις θα γιατρεψουν το ΑΙ της Apple) οποτε μαλλον θιχτηκες απο κατι...

Εχεις καποια αντιρρηση σε αυτο που εγραψα(οτι το Galaxy AI ειναι το κορυφαιο on device ΑΙ)?

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το στόλισμα που έχω κάνει στην Apple για το Apple Intelligence.....

Όσο για το Galaxy AI δεν είναι καν ΑΙ είναι suite που χρησιμοποιεί εργαλεία σαν το Gemini Pro. Το ότι έχουν προσθέσει και ένα μοντέλο δεν μου λέει κάτι.

Αν θες σύγκρινε το Gauss με το Gemini Nano ή ΑΙ άλλων εταιριών.

Τέλος, τα σώβρακα για να τα πάρεις πρέπει ένα έχουν κάποιο αντίκτυπο οικονομικά αν δεν έχουν πάει να πει δεν πείθεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το στόλισμα που έχω κάνει στην Apple για το Apple Intelligence.....

Όσο για το Galaxy AI δεν είναι καν ΑΙ είναι suite που χρησιμοποιεί εργαλεία σαν το Gemini Pro. Το ότι έχουν προσθέσει και ένα μοντέλο δεν μου λέει κάτι.

Αν θες σύγκρινε το Gauss με το Gemini Nano ή ΑΙ άλλων εταιριών.

Τέλος, τα σώβρακα για να τα πάρεις πρέπει ένα έχουν κάποιο αντίκτυπο οικονομικά αν δεν έχουν πάει να πει δεν πείθεις.

Το οτι εχεις στολισει την Apple ειναι για να φυγει ο πονος του να βλεπεις οι αλλοι να προχωρανε στο on device ΑΙ και εσυ να μενεις στασιμος και να ασχολεισαι με liquid glass design...

Αληθεια τωρα πιστευεις οτι η Apple την πλειονοτητα των χρηστων της χρειαστηκε να την πεισει...:lol:

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
6 ώρες πριν, -WISE- είπε

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αν καταφέρει να βάλει μεγάλη μπαταρία, κάμερες ναυαρχίδας και να αλλάξει το aspect ratio της εξωτερικής κυρίως οθόνης (ό,τι δηλαδή έχουν κάνει οι Κινέζοι εδώ και 2 χρόνια), θα υπάρχει μια πολύ καλή βάση να μιλάμε για το καλύτερο αναδιπλούμενο της αγοράς αφού από άποψη UI και υποστήριξης  είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η υποστήριξη S-Pen είναι κάτι που την ξεχωρίζει ούτως ή άλλως από τον ανταγωνισμό.

Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Και εγώ ο μόνος λόγος που δεν έχω πάει σε fold είναι κυρίως οι κάμερες και μετά η μπαταρία. Ακούγεται ότι επιτέλους η Samsung πάει να βάλει στο fold την 200άρα αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό, πρέπει να αναβαθμιστούν και οι άλλες κάμερες, ειδικά η ευρυγώνια, και να έχει και το ανάλογο οπτικό zoom. Προσωπικά μάλιστα βρίσκω την 200άρα περιττή, αν και τραβάει καταπληκτικές φωτογραφίες. Θα προτιμούσα μια διάταξη τριών ή και τεσσάρων καμερών από 50 ή 60 MP με οπτικό zoom x10 όπως σε κάποιο κινέζικο που είχα δει (Νομίζω Oppo ή One Plus) όπου θα εξασφάλιζε παρόμοια ποιότητα λήψεις σε κάθε εύρος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για κάθε γνήσιο tech-φίλ , πως λέμε σινεφίλ ,  κάθε ανακοίνωση νέων προϊόντων έχει ενδιαφέρον , κάτι θα βρούμε να πούμε😁

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Το οτι εχεις στολισει την Apple ειναι για να φυγει ο πονος του να βλεπεις οι αλλοι να προχωρανε στο on device ΑΙ και εσυ να μενεις στασιμος και να ασχολεισαι με liquid glass design...

Αληθεια τωρα πιστευεις οτι η Apple την πλειονοτητα των χρηστων της χρειαστηκε να την πεισει...:lol:

Βρε πως φαίνεται ποιος είναι οπαδός από τους δυο μας.... (Άλλωστε μόνο ένας οπαδός θα μίλαγε για σώβρακα)

Προσωπικά είχα Samsung  λιγότερο από 2 χρόνια πριν. Κι όταν λέμε Samsung ενοούμε εκτός απο σειρα S και Watch και buds και φορτιστες (ενσυρματο/ασύρματο) original και μέχρι που πήρα  iPad είχα και Tablet. Από το S9 που το κράτησα μέχρι να μην παίρνει άλλο (5,5 χρόνια και φυσικά με ανυπαρκτο support) είχα αρχίσει να ξενερώνω με την Samsung.

Έκανε συγκλιση από το S23 και μετά (μακρια από Exynos και κάτω από 5 χρονια Support). Όμως, μετά την εμπειρία μου με το iPad M1 δεν υπήρχε επιστροφή με βάση τα κριτίρια μου και τις ανάγκες μου.

Τα SW Glitches είναι σαφώς λιγότερα και απλά δουλεύει. Θα πω ότι στο iOS 18 έπεσαν πολύ σε σταθερότητα με αρκετά bugs αλλά και πάλι το χάλι του Android δεν το έφτασαν. Όποτε δεν με πείθει η τωρινή χρησιμότητα του AI σε σχέση με τα δικά μου θέλω.

Αν η Apple δεν με καλύπτει ή συνεχίσει τα λάθη και κρίνω ότι κάτι άλλο είναι καλύτερο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω πίσω είτε σε Samsung , είτε σε κάτι άλλο.  

Ο καθένας επιλέγει ότι είναι το καλύτερο για αυτόν. Απλά μερικοί έχετε την άποψη ότι οι κάτοχοι iPhone είναι οι χαζοί ενώ οι υπόλοιποι είναι πεφωτισμένοι.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Ο καθένας επιλέγει ότι είναι το καλύτερο για αυτόν. Απλά μερικοί έχετε την άποψη ότι οι κάτοχοι iPhone είναι οι χαζοί ενώ οι υπόλοιποι είναι πεφωτισμένοι.....

Οχι δεν πιστευω οτι οι χρηστες iPhone και γενικα προιοντων Apple ειναι χαζοι γιατι θα υποτιμουσα και τον εαυτο μου, αυτο που εννοουσα με αυτο που εγραψα ηταν οτι το marketing της Apple ειναι ασυναγωνιστο στο να κανει μοδα τα προιοντα της κατι που επηρεαζει κατα πολυ καποιον αναποφασιστο μη ενθουσιωδη με την τεχνολογια ετσι δεν χρειαζεται να καταβαλει ιδιαιτερο κοπο στο να πεισει οπως πρεπει να κανει η Samsung και αλλοι, αυτο φυσικα δεν συμπεριλαμβανει τους περισσοτερους χρηστες Apple του φορουμ που ξερουν τις αναγκες τους και τον λογο που αγοραζουν κατι ως πεφωτισμενοι που ειμαστε...:D

Επεξ/σία από ScorpioX777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...