Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο που αγοραζετε;

Επειδη, εχω διαβασει πολλα αρθρα οτι παιζουν και πολλες μαιμουδες-ψευδεπιγραφα kingston φλασακια, παλια αγοραζα ακομη και απο ebay και μαλλον ηταν λαθος μου,

τελικα τα τελευταια χρονια, προτιμω να τα αγοραζω απο eshop.gr. Αργει, σε πεθαινει στην καθυστερηση αν δεν παρεις ετοιμοπαραδοτο, αλλα ξερεις οτι ειναι γνησιο Kingston φλασακι.

Ομως, παντα, το eshop, μου βγαζει την ψυχη!

Μιλαμε και για 3 βδομαδες αναμονη, οταν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτα! Δηλαδη....ελεος!

Οποτε, για να μην πεσω καπου 'στο σωρο', σε τυχαια σκρουτζομαγαζα που μπορει να εχουν αυθεντικα kingston φλασακια αλλα μπορει και οχι,

ειπα να ανοιξω ενα νημα εδω, να μου πειτε εσεις, απο που αγοραζετε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ Kingston usb flash disks. 

Απο καπου που να εχει καλη ποικιλια και διαθεσιμοτητα, και να ειναι και αυθεντικα. Οχι να εχει ενα μοντελο και 99 να λειπουν και 'κατοπιν παραγγελιας'.... αν ειναι ετσι, παραγγελνω και απο eshop.gr

Περιμενω τις προτασεις σας.

Δημοσ.
Στις 24/6/2025 στις 12:08 ΜΜ, mountains1 είπε

Επειδη, εχω διαβασει πολλα αρθρα οτι παιζουν και πολλες μαιμουδες-ψευδεπιγραφα kingston φλασακια, παλια αγοραζα ακομη και απο ebay και μαλλον ηταν λαθος μου,

Όχι απλά λάθος, αλλά ΜΕΓΑ λάθος. Ποτέ δεν παίρνουμε αποθηκευτικό μέσο (usb stick, usb hdd/ssd, sd card) από ebay, ali, bangood, temu κτλ, κτλ. Είναι 99.99% counterfeit ("μαϊμούδες" και όχι μόνο σαν όνομα αλλά και σαν αποθηκευτικός χώρος).

spacer.png

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι απλά λάθος, αλλά ΜΕΓΑ λάθος. Ποτέ δεν παίρνουμε αποθηκευτικό μέσο (usb stick, usb hdd/ssd, sd card) από ebay, ali, bangood, temu κτλ, κτλ. Είναι 99.99% counterfeit ("μαϊμούδες" και όχι μόνο σαν όνομα αλλά και σαν αποθηκευτικός χώρος).

spacer.png

Συμφωνω φιλε μου.

Το ειπα κι εγω. Εκανα λαθος!

Βεβαια ελαχιστα ειναι απο τετοιες πηγες.

Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων, ειναι απο το eshop. Απλα παλια, τα εφερνε μες σε μια βδομαδα το πολυ, ενω τωρα περιμενω μηνα!!!!

Γι'αυτο κανω στωικη υπομονη. Για να ξερω οτι περιμενω μεν, αλλα ομως, δεν θα παρω μαιμου. Γιατι εκει μεσα θα βαλω τα δεδομενα μου, και σιγουρα δεν θελω να τα χασω για χαρη καμιας μαιμους!

Γι'αυτο και ανοιξα το νημα, επειδη εχω τερματισει με την αρετη της υπομονης στο eshop, αν ξερετε αλλα καταστηματα, που να κανουν οντως κανονικη εισαγωγη αυθεντικων. Ο φιλος πιο πανω προτεινε την cosmodata.

Προς το παρον, οι 4-7 ημερες κατοπιν παραγγελιας στο eshop, εγιναν 3 ολοκληρες εβδομαδες, και keep going.

Δημοσ.

Επίσημοι εισαγωγείς της Kingston στην Ελλάδα...

spacer.png

Και όταν μιλάμε για infoquest λέμε για you.gr

https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/apothikefsi/usb-flash?SKUManufacturerID=1135

Η oktabit και η logicom δεν ξέρω ποιες εταιρίες λιανικής έχουν στον όμιλος τους. Αν θέλεις πάρε κανένα τηλέφωνο.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Επίσημοι εισαγωγείς της Kingston στην Ελλάδα...

spacer.png

Και όταν μιλάμε για infoquest λέμε για you.gr

https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/apothikefsi/usb-flash?SKUManufacturerID=1135

Η oktabit και η logicom δεν ξέρω ποιες εταιρίες λιανικής έχουν στον όμιλος τους. Αν θέλεις πάρε κανένα τηλέφωνο.

Να εισαι καλα!

Επομενες παραγγελιες kingston, αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτες στο eshop, θα ειναι σιγουρα απο you.gr/infoquest.

Δημοσ.

Στο eshop δεν θα είναι ΠΟΤΕ ετοιμοπαράδοτα τα καλά usb. Δε συμφέρει να στοκάρει κάποιος σε κάτι που η τιμή του αλλάζει κάθε μέρα προς τα κάτω και το eshop τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει "μεσάζον". Μαζεύει παραγγελείες και αφού γίνουν αρκετές κάνει μία μαζική και έτσι δε στοκάρει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στο eshop δεν θα είναι ΠΟΤΕ ετοιμοπαράδοτα τα καλά usb. Δε συμφέρει να στοκάρει κάποιος σε κάτι που η τιμή του αλλάζει κάθε μέρα προς τα κάτω και το eshop τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει "μεσάζον". Μαζεύει παραγγελείες και αφού γίνουν αρκετές κάνει μία μαζική και έτσι δε στοκάρει τίποτα.

Εχεις δικιο αγαπητε. Ειναι η τελευταια φορα που ψωνιζω απο εκει. Το εκανα, μονο και μονο για να ειμαι σιγουρος οτι αγοραζω αυθεντικο kingston. Αλλα, ειναι αδιανοητο να περιμενω 1 μηνα για τα φλασακια. Και με καμηλες να ερχονταν, θα ειχαν φτασει! Αρα οι τυποι κοροϊδευουν. Ειπαμε, ναι, φερνουν αυθεντικα, αλλα πρεπει να ειναι ευλογος ο χρονος, που για μενα πανω απο μια βδομαδα, δεν δικαιολογειται. Συνειδητα ψευδονται, με το 4-7 ημερες. Επρεπε να γραφουν, 'οποτε παραγγειλουμε συνολικα εμεις, κι οποτε μας ερθουν, υπολογιστε κανα μηνα!'.

Παντα θα αγοραζω ετοιμοπαραδοτα πλεον, αν και δεν ειναι παντα ευκολο γιατι μπορει να θες κατι συγκεκριμενο και να μην υπαρχει,

πρεπει να ειναι αυθεντικα αρα λιγες συγκεκριμενες πηγες-καταστηματα κι οχι στο χ τυχαιο σκρουτζομαγαζο.

Την επομενη φορα, απο το you και θα προσπαθησω οπωσδηποτε μου να βρω κατι που να ειναι ετοιμοπαραδοτο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Συνειδητα ψευδονται, με το 4-7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ημερες

Fixed. 

Έχει διαφορά το 4-7 μέρες με το 4-7 εργάσιμες μέρες, γιατί αν σου πούνε ότι έστειλαν παραγγελία την Παρασκευή τότε θα έρθουν την άλλη Τρίτη οπότε πάμε για 11 μέρες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Fixed. 

Έχει διαφορά το 4-7 μέρες με το 4-7 εργάσιμες μέρες, γιατί αν σου πούνε ότι έστειλαν παραγγελία την Παρασκευή τότε θα έρθουν την άλλη Τρίτη οπότε πάμε για 11 μέρες.

Καλα, δεν θα τα χαλασουμε εκει.

Εδω σου λεω εχω παραγγελια απο 15/6, και μπηκαμε Ιουλιο. 16η μερα. And keep going.

Δημοσ.
Στις 30/6/2025 στις 3:17 ΜΜ, micos000 είπε

Η oktabit και η logicom δεν ξέρω ποιες εταιρίες λιανικής έχουν στον όμιλος τους.

Σιγουρα απο oktabit ψωνιζει η m-systems.

Δημοσ.

Μην επαναπαύεσαι στο ότι είναι γνήσιο Kingston το φλασάκι που θα πάρεις. Από τότε που στα καλά καθούμενα -και με μέτρια χρήση- μου κάηκε αυθεντικό φλασάκι Kingston 32 GB (αγορασμένο από e-shop.gr) και στάθηκε αδύνατο να το επαναφέρω με διάφορα εργαλεία επαναφοράς (όπως επιτυχώς το είχα κάνει με επίσης Kingston φλασάκι ενός γνωστού μου που κι αυτού του κάηκε ξαφνικά αλλά ήταν τυχερός και μπορέσαμε να ανακτήσουμε όλα τα αρχεία του) δεν εμπιστεύομαι κανένα φλασάκι για αποθήκευση σημαντικών αρχείων. Είναι ωστόσο να μη σου τύχει, μπορεί να λειτουργεί για χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, accipio είπε

δεν εμπιστεύομαι κανένα φλασάκι για αποθήκευση σημαντικών αρχείων.

Αυτό και τέλος.

Εννοείται ότι τα στικάκια δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ασφαλές και μοναδικό μέσω αποθήκευσης.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν περασει πολλα kingston ολα τα χρονια απο τα χερια μου.

Δεν μου χαλασε ποτε κανενα.

Οχι δεν λεω οτι δεν χαλανε.

Φυσικα, σημαντικα αρχεια, τα εχω ΠΑΝΤΑ, σε 2 σημεια, και ως 'Physical media' και ως 'locations'. Δηλαδη, πχ σε φλασακι στην τσεπη μου και σε σκληρο στο σπιτι. Ε τωρα τι να πω, αν χαλασουν ταυτοχρονα ολα, τοτε θα εχει ερθει η καταστροφη του κοσμου!

Αλλα, καπου πρεπει να βασιστεις. Λες, παιρνω φλασακια 'μαρκας', και απο προμηθευτη που φερνει 'αυθεντικα'. Απο εκει και επειτα, ολα, μπορει να χαλασουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...