Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MikeKata είπε

Το Nothing Phone 2a που πήρα πέρυσι την άνοιξη, έχει εξαιρετικό balance τιμής/ταχύτητας/σταθερότητας, πολύ καθαρό και ελαφρύ UI και μπαταριάρα. Ούτε bugs, ούτε τίποτα. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Στην κατηγορία του, το ισοζύγιο όσων μου έδινε ήταν μακράν το καλύτερο συγκριτικά με τον ανταγωνισμό. Για τις ναυαρχίδες της δεν έχω προσωπική άποψη.

Εχω iPhone και τα βαρέθηκα.Και δεν έχω που να πάω.Και τα υπόλοιπα αντροιντ τα βρίσκω βαρετά.Εχουν κορεστεί όλα δλδ σε σχεδιασμό εξωτερικό και εικονιδίων.Τα ίδια και τα ίδια.Μονο η nothing με κάνει κάπως να νιώσω ότι κάτι θα αλλάξει.Αλλα φοβάμαι τις κάμερες τους και ιδιαίτερα το βίντεο.Αλλιως θα είχα φύγει προς τα εκεί χθες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim1912 είπε

Εχω iPhone και τα βαρέθηκα.Και δεν έχω που να πάω.Και τα υπόλοιπα αντροιντ τα βρίσκω βαρετά.Εχουν κορεστεί όλα δλδ σε σχεδιασμό εξωτερικό και εικονιδίων.Τα ίδια και τα ίδια.Μονο η nothing με κάνει κάπως να νιώσω ότι κάτι θα αλλάξει.Αλλα φοβάμαι τις κάμερες τους και ιδιαίτερα το βίντεο.Αλλιως θα είχα φύγει προς τα εκεί χθες.

Ακριβώς την ίδια σκέψη έχω και εγώ.

Το μόνο που θα ήθελα από την Nothing είναι μια ναυαρχίδα ή έστω ένα flagship killer με καλές κάμερες, ποιότητα κατασκευής κτλ. Και λογικά θα το τολμούσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...