Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...ό ντενί, επειδή όπως έχει αποδείξει μέ τά πρώτα του έργα είναι τεράστιος, άν τόν αφήνανε ελεύθερο, θά δημιουργούσε μία τεράστια κατασκοπική ταινία...αλλά επειδή πλέον ξεπουλήθηκε στά mega-studios, δουλεύει ά-λά-κάρτ...οπότε δέν έχει δικαίωμα επιλογής στό παραμικρό, άρα θά φτιάξει μιά εμπορική μπούρδα όπως blade runner & dune...

...εννοείται πώς οί απαιτητικοί τού ποιοτικού σινεμά δέν τόν παρακολουθούμε πλέον, αλλά τόν θυμόμαστε μέ αγάπη, & τόν ευχαριστούμε πού μάς χάρισε ένα αριστούργημα τής 7ης τέχνης : τό enemy ...

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jazzu4ia είπε

...ό ντενί, επειδή όπως έχει αποδείξει μέ τά πρώτα του έργα είναι τεράστιος, άν τόν αφήνανε ελεύθερο, θά δημιουργούσε μία τεράστια κατασκοπική ταινία...αλλά επειδή πλέον ξεπουλήθηκε στά mega-studios, δουλεύει ά-λά-κάρτ...οπότε δέν έχει δικαίωμα επιλογής στό παραμικρό, άρα θά φτιάξει μιά εμπορική μπούρδα όπως blade runner & dune...

...εννοείται πώς οί απαιτητικοί τού ποιοτικού σινεμά δέν τόν παρακολουθούμε πλέον, αλλά τόν θυμόμαστε μέ αγάπη, & τόν ευχαριστούμε πού μάς χάρισε ένα αριστούργημα τής 7ης τέχνης : τό enemy ...

Το arrival μάλλον είναι η καλύτερη ταινία του για εμένα. Έχει κάνει την Amy Adams να δώσει ερμηνεία καριέρας (δεν την έχω δει ποτέ σε κάτι καλύτερο με αυτό το φοβερά μελαγχολικό βλέμμα της σε όλη την ταινία) και υπάρχει η φοβερή ατάκα της

If you could see your whole life laid out in front of you, would you change it?

Όλη η ταινία σε μια γραμμή.

Σημαντικότερος είναι βέβαια ο ηθοποιός. Εάν θέλουν Βρετανό, φλεγματικό, με τα όλα του είναι ένας. Cillian Murphy και τα μυαλά στα κάγκελα. Μόνο μην του ζητήσουν να φουσκώσει. Τρομερά ειρωνικό και ψαρωτικο βλέμμα, φεύγει η ταινία από τον Craig και γυρνάει στην κληρονομιά του Pierce.

Επεξ/σία από james01gr
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, james01gr said:

Το arrival μάλλον είναι η καλύτερη ταινία του για εμένα. Έχει κάνει την Amy Adams να δώσει ερμηνεία καριέρας (δεν την έχω δει ποτέ σε κάτι καλύτερο με αυτό το φοβερά μελαγχολικό βλέμμα της σε όλη την ταινία)...

...μετά τό αριστούργημα enemy έρχεται ή ταινιάρα incendies καί μετά τό πολύ καλό arrival...τό enemy είναι τού 8 , τά άλλα δύο 7άρια όπως καί τά prisoners, polytechnique...τά υπόλοιπα είναι γιά τή μάζα , ανάξια λόγου...

...εξίσου καλή ή amy καί στό nocturnal animals...δές το...

...ό κίλιαν μέρφυ δέν είναι αρκετά αρρενωπός καί δυναμικός γιά μπόντ...τού πάνε πιό ευαίσθητοι ρόλοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...