Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung φαίνεται να σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στο σύστημα γραφίδας του επερχόμενου Galaxy S26 Ultra, σύμφωνα με νέα φημολογία που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Οι πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η εταιρεία ενδέχεται να αφαιρέσει τον παραδοσιακό digitizer από τη συσκευή, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του S Pen.

Όπως αναφέρει ο γνωστός leaker PandaFlash στο X, η Samsung σχεδιάζει να καταργήσει τον παραδοσιακό digitizer από το Galaxy S26 Ultra. Η αλλαγή φαίνεται να ακολουθεί την ίδια προσέγγιση που φημολογείται ότι θα εφαρμοστεί στο επερχόμενο Galaxy Z Fold 7 αυτό το καλοκαίρι.

Το τρέχον σύστημα της Samsung για τη γραφίδα S Pen χρησιμοποιεί μια γραφίδα χωρίς μπαταρία που αλληλεπιδρά με ένα πεδίο που παράγεται από τον digitizer ενσωματωμένο στην οθόνη του τηλεφώνου. Αυτή η προσέγγιση, αν και πολύ βολική και επιτρέπει μια μικρή γραφίδα που αποθηκεύεται εύκολα, έχει ορισμένους συμβιβασμούς.

Στις περαιτέρω απαντήσεις του, ο leaker επιχειρεί να επιβεβαιώσει ότι η Samsung θα στραφεί στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο Z Fold 7 και για το S26 Ultra. Η βασική διαφορά είναι ότι θα πρόκειται για μια ενεργή, τροφοδοτούμενη γραφίδα, γεγονός που καθιστά απίθανο να εξέρχεται από ενσωματωμένη υποδοχή στο τηλέφωνο. Αντίθετα, θα πρέπει να μεταφέρεται ξεχωριστά, όπως συμβαίνει ήδη με τις ναδιπλούμενες συσκευές της Samsung.

Ο PandaFlash αναφέρει ότι η μείωση του πάχους του τηλεφώνου αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία, κάτι που θα ήταν συνέπεια της αφαίρεσης του ψηφιοποιητή. Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό μέρος της αναφοράς αφορά μια πιθανή θετική εξέλιξη που θα μπορούσε να προκύψει από αυτή την αλλαγή.

Σύμφωνα με τη φημολογία, αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να επιτρέψει στη Samsung να κατασκευάσει το S26 Ultra με ενσωματωμένο μαγνητικό δακτύλιο που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi2. Με τη σειρά S25, οι χρήστες είναι αναγκασμένοι να καταφεύγουν σε θήκες τρίτων κατασκευαστών για να εφαρμόσουν τους απαραίτητους μαγνήτες, και η ενσωμάτωσή τους στο ίδιο το S26 Ultra θα αποτελούσε σημαντικό βήμα προόδου. Η Samsung έχει προειδοποιήσει στο παρελθόν για την παρεμβολή μαγνητών στη λειτουργία του S Pen, οπότε αυτή η θεωρία έχει μια λογική βάση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

H γραφιδα του S25 ultra ειναι ο μονος λογος που δεν ασχολουμαι με αυτο. Σαν κατοχος του Note 20 ultra θεωρω αδιανοητο να μην ειναι bluetooth. Σε πιθανη αντικατασταση κοιταζω μονο τα ultra S23 και S24. Και τωρα την βγαζουν τελειως απο την συσκευη? Μα αυτο δοκιμαστηκε και απετυχε παταγωδως στο S21 ultra.  Στα fold λογω ογκου δικαιολογειται να μην ειναι ενσωματωμενο.

• Like 13
Δημοσ.

Δεν με νοιάζει κυριολεκτικά τσιγάρου. Είμαι τόσο πολύ ικανοποιημένος με το Samsung Galaxy S23 Ultra μου, που πραγματικά δεν έχω σκοπό να το αλλάξω για τα επόμενα 6 με 7χρόνια τουλάχιστον!

• Like 12
Δημοσ.

Οπότε θα αναγκαστεί κανείς να πάρει θήκη που θα τοποθετεί το πενάκι, οπότε θα γίνει πιο ογκώδες από τις προηγούμενες γενιές, ακόμα και με την θήκη τους,

Samsung - πελάτες, σημειώσατε 1.

Δημοσ.

Η αφαιρεση Bluetooth του S-pen στο 25αρι ηταν το λιγοτερο εγκληματικη.

Δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης απο το 24αρι.

Αν τη καταργησουν ή ειναι εξωτερικη το τηλεφωνο απλως θα χασει το χαρακτηρα του και δεν θα ειναι πλεον σειρα S που υποτιθεται αντικαθιστουσε τη Note. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τότε που άφησα το Note 4, αγόρασα 2-3 ποιοτικές γραφίδες για ό,τι κινητό χρησιμοποίησα μετά, τόσο χρήσιμη μου ήταν. Μέχρι που επέστρεψα στο S24U και θυμήθηκα τί έχανα, έδωσα ένα κάρο λεφτά μόνο για αυτήν. Αφού η Samsung η ίδια απαξιώνει το εργαλείο της, δεν έχω λόγο να το αγοράσω ούτε εγώ, αφού θα έχω την ίδια λειτουργικότητα με πολύ λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.

Εδώ τις αφαίρεσαν από τα Tab που δεν είναι τόσο μεγάλης σημασίας ο χώρος, θα την διατηρούσαν στα κινητά; 

Ήταν θέμα χρόνου. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος s24u και πραγματικά το πενάκι ήταν ο μόνος λόγος που το επέλεξα έναντι του αντίστοιχου iphone (πριν είχα iphone 11 pro) . Εάν το αφαιρέσει θα επιστρέψω στην Apple.

Δημοσ.

Άλλο ενα λαθος.

Λες και προσπαθεί η εταιρεία να διώξει τους πελάτες της και αυτοί δεν φεύγουν 

Άλλο ενα λαθος.

Λες και προσπαθεί η εταιρεία να διώξει τους πελάτες της και αυτοί δεν φεύγουν 

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι οπαδός των samsung προϊόντων γενικότερα, το συγκεκριμένο το θεωρώ τραγικό αν γίνει

Δημοσ.

Οι ανοησιες της Samsung φετος με το πενακι με εκαναν να παω απο το πολυ αγαπημενο Note 20 Ultra 5G στo εξαιρετικο εως τωρα (2 μηνες) S24 Ultra και δεν ασχοληθηκα καν με το S25 Ultra. Κατα πως φαινεται, μαλλον θα πιω το αιμα στο S24 Ultra και μετα παμε προς iPhone μετα απο 16 χρονια με Android και κυριως Samsung Note κινητα. Το λες και επιτυχια για την εταιρεια να αποξενωσει εναν τετοιο πελατη και σιγουρα δεν θα ειμαι ο μονος.

Δημοσ.

Οι τύποι είναι τραγικοί. Έχεις ένα χαρακτηριστικό που σε ξεχωρίζει από τους άλλους. Τόσο καιρό το κάνεις με επιτυχία. Τώρα τι την έπιασε και θέλει να το ξεκάνει; 

Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Έχει τόσα και τόσα που μπορείς να κάνεις, αυτό βρήκες να αφαιρέσεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...