phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:16 πμ Δεν αναφερόμουν μόνο στην περίπτωση με τη Dell, αλλά και στον TS και γενικότερα.
Christos1515 Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Εμένα μου έτυχε από Amazonστην Ιταλία που ζω, να μου στείλουν με την παραγγελία( κάτι ανταπτορες για την Sony) και έναν φακό Vitrox τον οποίο δεν είχα ούτε ζητήσει ούτε περισσότερο κιόλας πληρώσει. Αξία φακού γύρω στα 350€. Έστειλα πολλά μυνήματα για την λάθος αποστολή -παραλαβή, όλο θα με ενημέρωναν από τις αποθήκες, έχουμε δύο πολύ μεγάλες στην Bologna που είμαι, ξαναέστειλα , πέρασα και απο εκεί και μετά από δυό μήνες μου στέλνουν ένα μην. από την Κίνα πως αν έχει ανοιχθεί η συσκευασία να τον στείλω στην αποθήκη. Πράγματι τον κλείνω και επικοινωνώ με την αποθήκη όπου μου είπαν αφού ανοιχθηκε η συσκευασία να τον κρατήσω. Υπάρχει σίγουρα μια υπολογισμένη απώλεια στο stock κάθε καταστήματος ειδικά σε τέτοιο μέγεθος. Οπότε αν θέλεις το κρατάς σε μια άκρη περιμένεις λίγο καιρό και αν στο ζητήσουν το στέλνεις, αν περάσουν ένας δυο μήνες κρατησέ το. Δεν ζημιώνεις την αλυσίδα
Artman13 Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Δεν αναφερόμουν μόνο στην περίπτωση με τη Dell, αλλά και στον TS και γενικότερα. Εγώ για του Dell που είχες απαντήσει έκανα την αρχική μου παράθεση. Για την περίπτωση του TS είναι διαφορετικά τα πράγματα εκεί φέρει κάποια ευθύνη αν το κρατήσει αλλά δικηγόρος δεν είμαι. Και σε εμένα έχει τύχει 2 φορές και την μία που δεν ασχολήθηκαν δεν καθόμουν αν τους κυνηγάω κάθε μέρα απο την στιγμή που ήταν αδιάφοροι και αγενείς. Την άλλη τα βρήκαμε με την χρέωση. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:21 πμ από Artman13 1
phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 πμ Ακόμα και στην περίπτωση της Dell όμως, είχε στην κατοχή του κάτι το οποίο δεν πλήρωσε; Πώς λέγεται αυτό σύμφωνα με κάποιους εδώ;
Artman13 Δημοσ. Σάββατο στις 09:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:27 πμ 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Ακόμα και στην περίπτωση της Dell όμως, είχε στην κατοχή του κάτι το οποίο δεν πλήρωσε; Πώς λέγεται αυτό σύμφωνα με κάποιους εδώ; Εφόσον επικοινώνησε περιμένει την απάντηση του καταστήματος, αν εκεί μέσα γίνεται χάος ή καλύπτουν το λάθος τους με σιωπή μην την πληρώσει κανείς υπάλληλος δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Μπορεί ήδη να την έχουν βγάλει ξέρω εγώ κατεστραμμένη κατα την μεταφορά και να την πληρώνει καμία ασφαλιστική. Απλά παύεις να ασχολείσε εκτός και αν έχεις τον χρόνο και την όρεξη. 1
saltofx_v Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:39 πμ σε ολες τις μεγαλες εταιριες εχουν υπολογισει ενα πολυ μεγαλο μπατζετ για φυρα-απωλειες-σπασιματα.....που φυσικα τα πληρωνουμε οταν αγοραζουμε κατι σαν καταναλωτες... ολοι οι νομιμοφρονες εδω μαζευτηκαν, κρατησε το, αν στο ζητησουν πληρωσε το, αλλιως κανε την παπια
lector Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ακόμα και στην περίπτωση της Dell όμως, είχε στην κατοχή του κάτι το οποίο δεν πλήρωσε; Πώς λέγεται αυτό σύμφωνα με κάποιους εδώ; Υπαρχει και η περιπτωση, να χαρακτηριστηκε το προϊον ως ασυμφορο επισκευης, και η εταιρεια να εκρινε οτι δεν αξιζει ακομα και την εργατοωρα ή τα καυσιμα ή το κοστος διαχειρισης για να παει να το παραλαβει, οποτε και απλα το παρατησε (χωρις να μπει και στον κοπο να ενημερωσει τον πελατη). 1
1comment Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:39 πμ (επεξεργασμένο) Είχα πάθει περίπου το ίδιο. Παραγγελία κάτι προϊόντα γυμναστικής όχι ακριβά με τρόπο πληρωμής κατάθεση. Δεν ήξερα σίγουρα αν τα ήθελα, ήθελα να το σκεφτώ και δεν πλήρωσα επιτόπου. Το κατάστημα μου τα έστειλε. Φυσικά τα καλοδέχτηκα! Επεξ/σία Σάββατο στις 10:43 πμ από 1comment 1
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, dtk-386 said: κοίτα κάτι πράγματα να μην σκεφτόμαστε όπως εσύ και ο ts..... Μα αντιθέτως εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι έτσι σκέφτονται. Είναι εύκολο να δίνεις συμβουλή σε άλλους, αλλά ζούμε στην Ελλάδα, δεν μπορεί όλοι οι ενάρετοι να έχουν πέσει σε αυτό το thread. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:58 πμ από Diavolos666 1
iorant Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:57 πμ Τελικά βρέθηκε να χρωστάει γιατί δεν πλήρωσε; ή παρέλαβε κάτι που δεν έπρεπε να του στείλουν; Δηλαδή θέλεις να μου πεις , ότι αν σου στείλω με courier ένα ασημένιο βραχιόλι μηδαμινές αξίας (ας πούμε 8€) , το υπεξερεσες από μένα; Σωστά; Διότι αυτό λες. Με την σειρά μου εγώ το συγκεκριμένο αριστούργημα το κοστολογω 12Κ € εσύ θα μου τα καταβάλεις;
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 11:00 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:00 πμ Just now, iorant said: Τελικά βρέθηκε να χρωστάει γιατί δεν πλήρωσε; ή παρέλαβε κάτι που δεν έπρεπε να του στείλουν; Δηλαδή θέλεις να μου πεις , ότι αν σου στείλω με courier ένα ασημένιο βραχιόλι μηδαμινές αξίας (ας πούμε 8€) , το υπεξερεσες από μένα; Σωστά; Διότι αυτό λες. Με την σειρά μου εγώ το συγκεκριμένο αριστούργημα το κοστολογω 12Κ € εσύ θα μου τα καταβάλεις; Αγόρασε κάτι με δόσεις, του ακυρώθηκε όμως γιατί μάλλον δεν δέχτηκαν την πιστωτική (ή κάτι τέτοιο) αλλά παρόλαυτά του ήρθε αυτό που παρήγγειλε. Να το πληρώσει ήθελε και αυτοί δεν δέχτηκαν τα λεςφτά του, αν του πουν να το πληρώσει θα το πληρώσει γιατί το θέλει. Αν δεν του πουν τίποτα θα το κρατήσει πάλι γιατί το θέλει 😆
iorant Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, giorgoc89 είπε Γράφει διακανονισμός, μόλις το είδα. Το ποσό είναι κάτι λιγότερο από 600€. Φίλε μου μάλλον πρέπει αν το διακανονισεις τότε.Με τον Ρυθμό που σε βολεύει , σε 4-5 μήνες με καταβολή στον τραπεζικό τους λογαριασμό σε 4 ή 5 ισόποσες δόσεις. Υπολόγισε και επιπλέον 20 € για επιτόκιο. Να έρθεις σε συνεννόηση μαζί τους , αν θέλουν να γίνει έτσι. Παντός υπεξαίρεση δεν έχεις κάνει με την καμία. Επεξ/σία Σάββατο στις 11:03 πμ από iorant
k_w_t Δημοσ. Σάββατο στις 11:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:04 πμ Εγω παρελαβα παραγγελια απο TEMU που μου ειχαν γυρισει πισω τα λεφτα επειδη ειχε αργησει και νομιζαν οτι χαθηκε.. 98€ ψιλοπραγματα για το σπιτι. Στο support της ΤΕΜU μου ειπαν τα κρατατε κανονικα. Τα λεφτα σας τα δωσαμε πισω επειδη αργησαν.... 1
iorant Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:05 πμ 4 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Αγόρασε κάτι με δόσεις, του ακυρώθηκε όμως γιατί μάλλον δεν δέχτηκαν την πιστωτική (ή κάτι τέτοιο) αλλά παρόλαυτά του ήρθε αυτό που παρήγγειλε. Να το πληρώσει ήθελε και αυτοί δεν δέχτηκαν τα λεςφτά του, αν του πουν να το πληρώσει θα το πληρώσει γιατί το θέλει. Αν δεν του πουν τίποτα θα το κρατήσει πάλι γιατί το θέλει 😆 Με τραπεζικό δανεισμό , όχι με κάρτα... Ξέρω φίλε μου.
phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:13 πμ 7 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εγω παρελαβα παραγγελια απο TEMU που μου ειχαν γυρισει πισω τα λεφτα επειδη ειχε αργησει και νομιζαν οτι χαθηκε.. 98€ ψιλοπραγματα για το σπιτι. Στο support της ΤΕΜU μου ειπαν τα κρατατε κανονικα. Τα λεφτα σας τα δωσαμε πισω επειδη αργησαν.... Ειδικά με TEMU το έχω ακούσει από πολλούς. Όπως και με τη Dell έχει γίνει κάποιες φορές εδώ στο forum, επί εποχής U2311 που πολλοί έκαναν RMA λόγω backlight bleeding. Και με Amazon και με Logitech έχουν γίνει κάμποσες φορές. Είναι κάπως διαφορετικές όμως αυτές οι περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε για λάθος κάποιου στην αλυσίδα της παραγγελιοληψίας και αποστολής. Έχει συμβεί και σε μένα σε παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο να την αποστείλουν χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί τραπεζική κατάθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα