Diavolos666 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cr77 said: Regulation (EU) 2022/1925 of the European Parliament and of the Council. https://eur-lex.europa.eu/eli/reg/2022/1925/oj/eng Ως προς το Κοινοβούλιο λοιπόν, είναι εκλεγμένοι. Εσένα και εμένα πάντως δεν μας ρώτησαν για το πολιτικό σύστημα, κανένας δεν μας ρώτησε αν θέλουμε να είμαστε στην ΕΕ ή αν θέλουμε να παίζουμε με τους δικούς του κανόνες οι οποίοι κανόνες αλλιώς ξεκίνησαν και αλλιώς κατέληξαν, πλέον είναι ένα καρτέλ που δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτα. Έχουν την πίτα και το μαχαίρι και γοργά γορά μας αντικαθιστούν με νέους υποτακτικούς ψηφοφόρους. Όλα έγιναν χωρίς καμία σύμφωνη γνώμη των πολιτών. Επίσης μας κουνάει το δάχτυλο ο απόγονος αυτού που εισέβαλε στην χώρα μας πριν 80 χρόνια, αυτούς που τους νικήσαμε τελικά ΑΛΛΑ και πάλι μας κατέκτησαν με το 4ο ράιχ τους. Έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και να θεωρώ ότι δεν τους ψήφισα να μου κάνουν κουμάντο την ζωή μου. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Diavolos666
cr77 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε . Έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και να θεωρώ ότι δεν τους ψήφισα να μου κάνουν κουμάντο την ζωή μου. Εγώ πάλι θεωρώ ότι τους ψηφίσαμε ακριβώς για να κάνουν κουμάντο στην κάθε αππλ, ώστε να μην μας κάνει η κάθε αππλ πλήρες κουμάντο στο τι θα κάνουμε σε συσκευές που αγοράσαμε. 1
Diavolos666 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, cr77 said: Εγώ πάλι θεωρώ ότι τους ψηφίσαμε ακριβώς για να κάνουν κουμάντο στην κάθε αππλ, ώστε να μην μας κάνει η κάθε αππλ πλήρες κουμάντο στο τι θα κάνουμε σε συσκευές που αγοράσαμε. Κι εμένα δεν μου αρέσει η Apple και επειδή ξέρω τι είναι και ποιο είναι το ποιόν της δεν αγοράζω προϊόντα της. Άμα σου λέει από πριν τι πληρώνεις και τι παίρνεις χρειάζεσαι εσύ έναν "ενήλικα" να σε προστατέψει; Από την Siemens θέλαμε να μας προστατέψουν αλλά το κάνανε γαργάρα μαζί με τους γραμματείς και φαρισαίους της χώρας μας. Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Diavolos666
Alexren Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, cr77 είπε Εγώ πάλι θεωρώ ότι τους ψηφίσαμε ακριβώς για να κάνουν κουμάντο στην κάθε αππλ, ώστε να μην μας κάνει η κάθε αππλ πλήρες κουμάντο στο τι θα κάνουμε σε συσκευές που αγοράσαμε. Δεν τους νοιάζει αγαπητέ .Τα παίρνουνε χοντρά κάτω απο το τραπέζι κάθε φορά επιβάλουν «κανόνες» σε μεγάλες εταιρείες.θα ήθελα να αναρωτηθείς αν έχουν δείξει το ίδιο μένος και σε άλλες εταιρίες όπως η Sony ή Nintendo όπου δεν σου επιτρέπουν να αγοράσεις κάτι πέραν από την δικιά τους πλατφόρμα(e-store). Η σιωπή τους δεν είναι τυχαία και στη ουσία σημαίνει συναλλαγή πίσω από την πλάτη σου και το τελικό κόστος μεταφέρεται σε εσένα με τιμές παιχνιδιών 70-80€. Επίσης όταν δεν ικανοποιούνται οι ορέξεις τους ή οι εταιρίες δεν ενδίδουν στα ποσά που ζητάνε τότε οδηγούμαστε σε τεχνολογικό αποκλεισμό βλέπε :ενσωμάτωση ai στο iOS , μεγάλες καθυστερήσεις σε υπηρεσίες υγείας (μέτρηση πίεσης ή σακχάρου πχ από έξυπνες συσκευές),υιοθέτηση παλιότερης τεχνολογίας βλέπε type c(θα κολλήσουμε 20 χρόνια με την μα**α που επιβάλλανε )σε προϊόντα Apple κ.α Επεξ/σία 28 Ιουνίου από Alexren
mike299 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 hours ago, Diavolos666 said: Μήπως και ΕΕ να μην είναι μοναχοφάης και να δώσει εξουσία στην Apple και να αποφασίζει κι εκείνη για την ΕΕ (αφού η ΕΕ έχει δικαίωμα να αποφασίζει για την Apple Το συνειδητοποιείς ελπίζω ότι αυτά που λες είναι όχι μόνο άκυρα αλλά και επικίνδυνα Εννοείτε ότι η ΕΕ έχει όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να λέει στην apple και στην κάθε apple πώς θα λειτουργεί και υπό ποιους κανόνες. Θα έλεγα μάλιστα ότι πρέπει να κάνει ακόμα περισσότερα απέναντι στους τεχνολογικους γίγαντες. Και εμπιστεύομαι περισσότερο έναν τεχνοκράτη που έστω και τυπικά έχει υποχρέωση απέναντι στους πολίτες της ΕΕ παρά την apple που η μόνη της υποχρέωση είναι απέναντι στους μετόχους της. Κατηγορείτε την ΕΕ την στιγμή που και οι ΗΠΑ ξεκινάνε ίδιες πολιτικές απέναντι στους τεχνολογικους γίγαντες. Βλέπεις λοιπόν ότι όχι μόνο είναι σωστα αυτά που κάνει αλλά την μιμούνται κιόλας στην χώρα της apple! Επεξ/σία 28 Ιουνίου από mike299
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα