vmadprofessor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα.εχουν εδω και ενα μηνα περιπου που τους περιποιουνται απο την ΑΑΔΕ,εχω δωσει στοιχεια και τους παρακολουθουν,ειναι πολλες οι παρατυπιες τους και σε αλλα θεματα,περαν του ηλεκτρονικου εμποριου.θα εχουμε εξελιξεις συντομα.ειναι πολλες οι καταγγελιες που εχουν γινει και εχουν κινηθει και ουτως η αλλως θα το εψαχναν το θεμα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από vmadprofessor 2
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, vmadprofessor said: Καλημερα.εχουν εδω και ενα μηνα περιπου που τους περιποιουνται απο την ΑΑΔΕ,εχω δωσει στοιχεια και τους παρακολουθουν,ειναι πολλες οι παρατυπιες τους και σε αλλα θεματα,περαν του ηλεκτρονικου εμποριου.θα εχουμε εξελιξεις συντομα.ειναι πολλες οι καταγγελιες που εχουν γινει και εχουν κινηθει και ουτως η αλλως θα το εψαχναν το θεμα. Έχεις κάνει πουθενά αλλού καταγγελίες η μόνο ααδε;
vmadprofessor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οποιοσδηποτε αλλος δεν μπορει να τους κανει τιποτα παρα μονο καποια συσταση,τα ποσα θεωρουνται μικρα ακομα και για να μπει καποιος στην διαδικασια να τους κανει μηνυση για υπεξαιρεση,χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι αν θελεις να δωσεις και αλλα λεφτα μονο και μονο για να τους κυνηγησεις δεν μπορεις να το κανεις,απλα το εχουν σκεφτει καλα το θεμα οι κυριοι της επιχειρησης(λεμε τωρα) και ταλαιπωρουν πολλους απο εμας στηριζομενοι στο οτι δεν θα διαθεσουμε χρημα και χρονο για 200-300 ψωροευρω....ετσι υποθετουν.. Το πιθανοτερο παντως απο οτι εχω καταλαβει απο την δικη μου ερευνα μαλλον πρεπει να πατανε τα ποδια τους σε διαφορετικες βαρκες το καθενα...ενα στην ελλαδα και το αλλο μαλλον Βουλγαρια,γι'αυρτο και το παιζουν ανετοι...οχι για πολυ ακομα....περιμενουμε αποτελεσματα...προσωπικα παντως δεν με απασχολει πλεον το ποσο που μου φαγανε αλλα να μπει ενα τελος στην απατη που εχουν στησει γιατι θα πρεπει να σκεφτουμε οτι υπαρχει καθημερινα κοσμος που πεφτει στην παγιδα τους γι'αυτο και ανελαβαν πλεον αυτοι που θα τακτοποιησουν καταλληλως.. και κατι ακομα...προφανως και οι κυριοι ειναι και καλοι, χειριστες του πληκτρολογιου,αν καταλεβαινετε τι εννοω και σιγουρα στηριζονται και σε αυτην την δεξιοτητα τους για να συμπεριφερονται ετσι..... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από vmadprofessor 1 1
KnightRider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Στις 27/9/2025 στις 11:08 ΠΜ, Dimitris Verlis είπε Καλημέρα σας όλους, Ήρθαν κάτι σάπια Fujitsu lifebook χωρίς μπαταρίες χωρίς SSD 4gb ram χαχαχαχαχα Ανέβασα στο TikTok unboxing https://vm.tiktok.com/ZNds7FbCx/ Πάντως έφτασε 46.000 views πράγμα καλό 😁 και μακάρι να κάνουν και άλλα άτομα tiktok βιντεάκια με αποδείξεις μπας και βγει στις ειδήσεις ώστε επιτέλους να κλείσει αυτό το μαγαζί γιατί είναι τελείως αισχρό αυτό που συμβαίνει !! 2
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, KnightRider said: Πάντως έφτασε 46.000 views πράγμα καλό 😁 και μακάρι να κάνουν και άλλα άτομα tiktok βιντεάκια με αποδείξεις μπας και βγει στις ειδήσεις ώστε επιτέλους να κλείσει αυτό το μαγαζί γιατί είναι τελείως αισχρό αυτό που συμβαίνει !! Δεν κατάλαβες, τώρα που έχω δύο αποδεικτικά βίντεο όπου στο ένα παραλαμβάνω μια παράνομη απόδειξη, και στο άλλο δύο ότι να ναι υπολογιστές. Θα ανεβάζω συνέχεια βίντεο προβάλλοντας ξανά και ξανά όλα τα στοιχεία μέχρι να βαρεσουν κανόνι (αν δεν έχουν ήδη βαρεσει στο ΣΚ και δεν το ξέρουμε ακόμη) Και ας μου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ έχω αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία όπου σε ένα ενδεχόμενο δικαστήριο (που ο μάρτυρας δεν θα παρουσιαστεί ποτέ γιατί θα έχει κλείσει η εταιρεία) θα τους πάω 50 σελίδες με στοιχεία. 5
AmiJIm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Εγώ που έδωσα 120ε για ένα λάπτοπ πληρώνοντας με έμβασμα από Πειραιώς ? Τα κλαίω? Ήταν πριν πέντε χρόνια ίδια δουλειά με μια τραπεζαρία από όπου μετά από 6 μήνες πήρα τα λεφτά μου πίσω από την Visa.Εναε άλλος καημένος , έκλαιγε πολύ χρήμα για τα επιπλα προικιά της κόρης του.Ο γαγαμπρος ζητάγε τα έπιπλα.Χρησιμοποιουσε το ίδιο επίθετο όνομα με παρακείμενη επιχείρηση κατασκευής κουζινών ενώ δεν δίστασαν να βάλουν μια δικηγόρο σε ένα κανάλι Facebook που είχε γίνει η οποία αποσπούσε επιπλέον χρήματα για να εξυπηρετήσει την υπόθεση και βασικά καθησύχαζε τον κόσμο με δικαστήρια ημερομηνίες κτλ.Visa και πάλι Visa .Το έμβασμα το κλαίω ήδη.
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 50 minutes ago, AmiJIm said: Εγώ που έδωσα 120ε για ένα λάπτοπ πληρώνοντας με έμβασμα από Πειραιώς ? Τα κλαίω? Ήταν πριν πέντε χρόνια ίδια δουλειά με μια τραπεζαρία από όπου μετά από 6 μήνες πήρα τα λεφτά μου πίσω από την Visa.Εναε άλλος καημένος , έκλαιγε πολύ χρήμα για τα επιπλα προικιά της κόρης του.Ο γαγαμπρος ζητάγε τα έπιπλα.Χρησιμοποιουσε το ίδιο επίθετο όνομα με παρακείμενη επιχείρηση κατασκευής κουζινών ενώ δεν δίστασαν να βάλουν μια δικηγόρο σε ένα κανάλι Facebook που είχε γίνει η οποία αποσπούσε επιπλέον χρήματα για να εξυπηρετήσει την υπόθεση και βασικά καθησύχαζε τον κόσμο με δικαστήρια ημερομηνίες κτλ.Visa και πάλι Visa .Το έμβασμα το κλαίω ήδη. Μίλα με την Πειραιώς γνωρίζουν ήδη την απάτη, κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής προχθές με όλες τις αποδείξεις που έχεις όπως συνομιλίες κλπ
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 55 λεπτά πριν, AmiJIm είπε Εγώ που έδωσα 120ε για ένα λάπτοπ πληρώνοντας με έμβασμα από Πειραιώς ? Τα κλαίω? Ήταν πριν πέντε χρόνια ίδια δουλειά με μια τραπεζαρία από όπου μετά από 6 μήνες πήρα τα λεφτά μου πίσω από την Visa.Εναε άλλος καημένος , έκλαιγε πολύ χρήμα για τα επιπλα προικιά της κόρης του.Ο γαγαμπρος ζητάγε τα έπιπλα.Χρησιμοποιουσε το ίδιο επίθετο όνομα με παρακείμενη επιχείρηση κατασκευής κουζινών ενώ δεν δίστασαν να βάλουν μια δικηγόρο σε ένα κανάλι Facebook που είχε γίνει η οποία αποσπούσε επιπλέον χρήματα για να εξυπηρετήσει την υπόθεση και βασικά καθησύχαζε τον κόσμο με δικαστήρια ημερομηνίες κτλ.Visa και πάλι Visa .Το έμβασμα το κλαίω ήδη. Με έμβασμα δεν έχει πολλές πιθανότητες.Πληρωμή με κάρτα θα έκανες αμφισβήτηση συναλλαγής και θα τα έπαιρνες πίσω.
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Ukforthemoment said: Με έμβασμα δεν έχει πολλές πιθανότητες.Πληρωμή με κάρτα θα έκανες αμφισβήτηση συναλλαγής και θα τα έπαιρνες πίσω. Έχει λίγες ελπίδες, αν μαζέψει τα email επικοινωνίας του κλπ κλπ ίσως βρει άκρη. Αύριο θα βρεθώ με τον δικηγόρο μου για ένα δικαστήριο που έχω, θα συζητήσω όλη την υπόθεση μαζί του και θέλω να δω το ενδεχόμενο μαζικής εκπροσώπησης. Έχω μαζέψει 25 άτομα μέχρι στιγμής. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους, να δικαιωθουμε όλοι από αυτή την απάτη. 4
a_alkis90 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μπραβο Δημητρη μην κολλας πουθενα! Εγω μιλησα με την πειραως τους τα εστειλα ολα μεσω email και μου ειπαν οτι ηδη γνωριζουν για αυτους και απλα να περιμενω την διαδικασια της αμφισβήτησης για να παρω τα λεφτα μου πισω... Αύριο μολις βρω χρόνο θα κατσω να κανω και την ηλεκτρονική καταγγελία στην ααδε.... Εχω κανει αρκετες χαζομαρες στη ζωη μου με λεφτα και η αλήθεια ειναι οτι μιλαμε για μικρο ποσο (120 ευρω) αλλα μου εχει γυρισει το ματι με δ αυτους... Θα τα φυσανε και δε θα κρυωνουν... (Η πειραιως με συμβουλεψε να μην εχω αλλα παρε δωσε με αυτους πριν ολοκληρωθεί η επιστροφη χρηματων)... Αλλα ας παρω εγω τα λεφτα πίσω και μετα θα βρω χρονο για να "παιξουμε" με δ αυτους... 3
kontos1956 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου .ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΙΣΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Στις 30/9/2025 στις 1:57 ΠΜ, a_alkis90 είπε Μπραβο Δημητρη μην κολλας πουθενα! Εγω μιλησα με την πειραως τους τα εστειλα ολα μεσω email και μου ειπαν οτι ηδη γνωριζουν για αυτους και απλα να περιμενω την διαδικασια της αμφισβήτησης για να παρω τα λεφτα μου πισω... Αύριο μολις βρω χρόνο θα κατσω να κανω και την ηλεκτρονική καταγγελία στην ααδε.... Εχω κανει αρκετες χαζομαρες στη ζωη μου με λεφτα και η αλήθεια ειναι οτι μιλαμε για μικρο ποσο (120 ευρω) αλλα μου εχει γυρισει το ματι με δ αυτους... Θα τα φυσανε και δε θα κρυωνουν... (Η πειραιως με συμβουλεψε να μην εχω αλλα παρε δωσε με αυτους πριν ολοκληρωθεί η επιστροφη χρηματων)... Αλλα ας παρω εγω τα λεφτα πίσω και μετα θα βρω χρονο για να "παιξουμε" με δ αυτους... ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΑΛΛΑ 120ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 120ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. 1
gabrielazar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Και εγω παθών, 125€ έκανα μεταφορά χρημάτων για ένα surface στις 30/8 . Έκανα ακύρωση συναλλαγής (εθνική τράπεζα ) και περιμένω, ελπίζω να μου τα επιστρέψουν , αν και με χρέωσε 25€ η εθνική τράπεζα για την αίτηση ακύρωσης.
Nabuko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kontos1956 είπε .ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΙΣΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΑΛΛΑ 120ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 120ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Στο πληκτρολόγιό σου έχει ένα πλήκτρο που γράφει Caps Lock σαν αυτό στη φωτό. Πάτα το μια φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα