ChrisAttart Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:31 μμ Εκανα την συνδεση με τα 40 ευρω το μηνα για 12 μηνες με δωρο τον εξοπλισμο Starlink Mini Kit + Starlink Mini router . Εκαναν λαθος και δεν εστειλαν το mini router . Ανοιξα ticket αλλα σκεφτηκα μηπως το παιξω αλλιως , αντι να περιμενω 20 μερες παλι να μου στειλουν το mini router απο γερμανια , να τους πω να μου πιστωσουν την αξια του στον λογαριασμο μου για την επομενη μηνιαια συνδρομη και να παρω εγω ενα ωραιο router εκει γυρω στα 50-60 ευρω . Ετσι και αλλιως εχω κατεβασει cat6 απο το πιατο στο σπιτι μεσα (απο την τρυπα του aircondition αχαχα) . Θα προτιμουσατε καποιο απο το mini της starlink εκει μεχρι τα 60 ? χρηση κλασσικα , gaming και browsing , το μονο λιγο πιο απαιτιτικο ειναι οτι στελνω 4Κ HDR streams απο το PLEX σερβερ στο pc στο PLEX client (smart TV και PS5 )
jkoukos Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:57 μμ Ο Router της Starlink είναι απαραίτητος. Χωρίς αυτόν δεν λειτουργεί η σύνδεση βάζοντας τον δικό σου Router στην εξωτερική κεραία. Μπορεί όμως να μπει σε Bypass Mode (Bridge Mode) με σχετική επιλογή στο μενού, οπότε η δικιά σου συσκευή να παίζει ως κύριος Router. Υπάρχει και η περίπτωση να βάλεις τον δικό σου Router πίσω από της Starlink, να παίρνει σύνδεση από αυτό και να έχεις 2πό ΝΑΤ (βασικά 3πλό αφού όλοι είναι σε CGNAT).
ChrisAttart Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Ο Router της Starlink είναι απαραίτητος. Χωρίς αυτόν δεν λειτουργεί η σύνδεση βάζοντας τον δικό σου Router στην εξωτερική κεραία. Μπορεί όμως να μπει σε Bypass Mode (Bridge Mode) με σχετική επιλογή στο μενού, οπότε η δικιά σου συσκευή να παίζει ως κύριος Router. Υπάρχει και η περίπτωση να βάλεις τον δικό σου Router πίσω από της Starlink, να παίρνει σύνδεση από αυτό και να έχεις 2πό ΝΑΤ (βασικά 3πλό αφού όλοι είναι σε CGNAT). Το mini έχει ενσωματωμένο router στο πιάτο πάνω και δίνουν ένα έξτρα router στο πακέτο κανονικά , το δεύτερο είναι αυτό που δεν στείλανε , αλλά επειδή είναι στην ταράτσα και το σπίτι έχει σοβαρή θερμοπροσοψη δεν περνάει το σήμα μέσα , οπότε έχω καλώδιο μέχρι μέσα και προσωρινά χρησιμοποιώ ένα Xiaomi 4A (non gigabit) αλλά είναι σάπιο .
jkoukos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:32 μμ Αα,ΟΚ τότε. Νόμιζα ότι το έξω ήταν απλή κεραία που δίνουν μαζί με το εσωτερικό Router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα