Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Black Demis said:

τι σχέση έχει αυτό......

Αν δεν έχει σχέση το που είναι τότε τι έχει? 

Αφού λοιπόν έχει τόσες λωρίδες και δεν έχει σχέση το που είναι ας βάλουμε το όριο εκεί 110.

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Black Demis είπε

οταν το 10% ειναι πανπλουτο..... κάτι τέτοιο το μονο που θα κανει ειναι στο να εχεις 10% να κάνει οτι γουστάρει επειδι δεν φοβάται το πρόσημο και το 90% να τρέμει.... ενώ την αφαίρεση διπλώματος την φοβουνται ολοι  (σεδον ολοι)

Ωραια αρα να αφαιρεσουμε τελειως το χρηματικο και να παμε μονο στα διοικητικά, μαζι σου.

Ομως τωρα εχεις και τα 2 αρα καταστρεφεις του φτωχους και προκαλεις μια μικρη και παροδικη δυσκολια στους πλουσιους

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Black Demis said:

αν υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος μηλαμε αν οχι κλαιν μαιν...... αδιάφορο 

Τι εννοείς ακριβώς με το "ηλεκτρονικός έλεγχος" ?

Δημοσ.
Just now, NickTG said:

Αν δεν έχει σχέση το που είναι τότε τι έχει? 

Αφού λοιπόν έχει τόσες λωρίδες και δεν έχει σχέση το που είναι ας βάλουμε το όριο εκεί 110.

50 αρακι οπως σε ολες της χωρες καμερουλες σε καθε φαναρακι και τελος! αν ολοι τηρουν αυτα τα 50 θα ειναι οτι καλυτερο......
και 30 στα στενα και εξω απο τα σχολεια κλπ 
παλι οπως σε καθε πολιτισμενη χωρα 

1 minute ago, Thresh said:

Τι εννοείς ακριβώς με το "ηλεκτρονικός έλεγχος" ?

πχ ελβετια.... κάμερες μπορουν και βλέπουν φάτσες (δεν του το απαγορεύει το σύνταγμα η καποιος νόμος) 

από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις πως πάνε πρόστιμα κλπ

πχ εχω φάει πρόστιμο για 10 χιλομετρα παραπάνω σε αυτοκίνητο του πεθερού μου.... μου ηρθε μια ωραία φάτσα με τα μούτρα μου στο αυτοκίνητο 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Black Demis said:

πχ ελβετια.... κάμερες μπορουν και βλέπουν φάτσες (δεν του το απαγορεύει το σύνταγμα η καποιος νόμος) 

από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις πως πάνε πρόστιμα κλπ

πχ εχω φάει πρόστιμο για 10 χιλομετρα παραπάνω σε αυτοκίνητο του πεθερού μου.... μου ηρθε μια ωραία φάτσα με τα μούτρα μου στο αυτοκίνητο 

Κι αυτό εννοούσα με το "αν δεν υπάρχουν έλεγχοι".

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Thresh said:

Κι αυτό εννοούσα με το "αν δεν υπάρχουν έλεγχοι".

το ξερω....... και ξερω αν δεν αλλαξει συνταγμα δεν θα δουμε σοβαρες αλλαγες στην πραξη 

Δημοσ.

Ενδιαφερον...

Αραγε οι καμερες θα πιανουν και τα μαυρα suv και τις λιμουζινες που παρκαρουν στο συνταγμα, τη φιλελληνων και την αμερικης;

Τα γιγαντια τουριστικα που σταματανε οπου να'ναι;

Τους ταριφες που σταματανε στη μεσαια λωριδα για να φορτωσουν;

Τους μπραβους που στριβουν να μπουν στη βουλη σκοτωνοντας κοσμο;

Εγω υποψιαζομαι οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα χαλανε οι καμερες. Ηλεκτρονικα ειναι, χαλανε, τοσες βλαβες στα ηλεκτρονικα διαβαζουμε καθε μερα στο φορουμ.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lector είπε

Εγω υποψιαζομαι οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα χαλανε οι καμερες. Ηλεκτρονικα ειναι, χαλανε, τοσες βλαβες στα ηλεκτρονικα διαβαζουμε καθε μερα στο φορουμ

ΟΧΙ ΟΧΙ δε θα χαλανε θα χανεται απλως το βιντεο λογω corruption

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, lector said:

Εγω υποψιαζομαι οτι σε κατι τετοιες περιπτωσεις θα χαλανε οι καμερες. Ηλεκτρονικα ειναι, χαλανε, τοσες βλαβες στα ηλεκτρονικα διαβαζουμε καθε μερα στο φορουμ.

Δεν νομίζω ότι θα τις έχουν για τέτοιες περιπτώσεις γενικότερα, όχι τουλάχιστον "αρχικά".

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, Black Demis said:

50 αρακι οπως σε ολες της χωρες καμερουλες σε καθε φαναρακι και τελος! αν ολοι τηρουν αυτα τα 50 θα ειναι οτι καλυτερο......
και 30 στα στενα και εξω απο τα σχολεια κλπ 
παλι οπως σε καθε πολιτισμενη χωρα 

Ή 30αρακι μιας και είναι δρόμος που περνάει από το κέντρο και έχει πολλούς πεζούς τριγύρω. 

Δημοσ.
9 minutes ago, NickTG said:

Ή 30αρακι μιας και είναι δρόμος που περνάει από το κέντρο και έχει πολλούς πεζούς τριγύρω. 

αντε να δωσω παραδειμα μιας ποιο σωστης χωρας και μαλιστα με πολυ ποιο στενους δρομους

το που ειναι 50 και που ειναι 30 καταλαβαινεις λογικα.....

ο λογος που ειναι 50 και ειναι μια λωρίδα από κάθε πλευρά ειναι ...... λόγο ότι.......... θεωρείται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να περάσει πεζός στο αασχετο εκει που δεν τον αρμόζει .... ετσι ειναι σε θεση να βάζουν φυσιολογικά όρια δλδ 50 ενω ειματε στενα

ενω δεύτερη περίπτωση που ειναι  30 ειναι γειτονιά οπου δεν υπάρχει μερος να περάσει πεζός κλπ πρακτικά πεζοί και αυτοκίνητα μαζί κυκλοφορούν  

1.jpg

2.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Black Demis είπε

οταν λες ανοχη μηδενικη? ακομη και ελβετια που ζουσα ειχαν ανοχη 3 χιλομετρα αν θυμαμαι καλα (πρακατικης ταχυτητας)
δλδ 120 οριο καμια 6 χιλομετρα κλεβει το κανταν + 3 χιλομετρα ανοχη  +/- αν σου ξεφυγει 130 δεν θα την φας στην περιοχη τον 60 το ιδιο απλα εκει κλεψιμο απο καντραν ειναι ελαχιστο (ετσι 60=64 65) και στην περιοχη τον 30 σε σκιζουν σαν να μην υπαρχει αυριο (η μονη διαφορα τα 30 σε αυτους ειναι μεσα στα σενα και αναμεσα στα σπιτια σε μας το 30 το εβαλαν οπου τους ηρθε.......

Εννοεί ότι :

Διπλοπαρκάρω για να πάρω καφέ - Πρόστιμο

Σταματάω και κλείνω την λωρίδα για να πάρω τσιγάρα - Πρόστιμο

Παρκάρω μισό αμάξι πεζοδρόμιο, μισό δρόμο - Πρόστιμο

Όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής δηλαδή.

3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Φιλε μου για να βαλεις μαθηματα στα σχολεια θελεις κεφαλαια και αυτο θα οδηγησει σε μειωση των μελλοντικων παραβατων και των εσοδων στα επομενα ετη.

Εν αντιθεσει το να μην κανεις τιποτα και απλως να βαζεις ακριβοτερα προστιμα σου εγγυαται συνεχομενη ροη παραβατων αρα και συνεχομενη ροη εσοδων για πολλα χρονια με μηδενικη επενδυση και μαλιστα κανεις και το σοου / εφε που θελεις... (Βλεπε αλοκοτεστ μεθοδου παρακώλυσης κυκλοφοριας)

Πιστεύω πως μόλις αρχίζουν και έρχονται τα πρώτα πρόστιμα με SMS και ηλεκτρονικά στην εφορία τσούπ, θα γίνουμε ξαφνικά οι καλύτεροι οδηγοί στον κόσμο. Δεν είναι ότι δεν γνωρίζουμε τον ΚΟΚ, είναι ότι ξέρουμε οτι δεν θα έχουμε καμία επίπτωση όταν δεν τον εφαρμόζουμε.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, keleystis είπε

Give us reliable public transport and sufficient public parking spaces!

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Give us reliable public transport and sufficient public parking spaces!

Μαζί σου και συμφωνώ αλλά δεν λύνει το πρόβλημα "σας γράφω όλους για να κάνω την δουλειά μου".

1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Θελω προστιμα αναλογικα με το οικονομικο και βιοτικο επιπεδο της χωρας, μισθοι βουλγαρις και προστιμα ελβετιας δεν πανε μαζι. Ο ορισμος της αρχης της αναλογικοτητας

Δεν το βλέπεις έξω στους δρόμους οτι είναι ζούγκλα ; Ότι κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε όλο και χειρότεροι στην οδική μας συμπεριφορά; Ότι υπάρχουν οδηγοί που πραγματικά δεν τους νοιάζει τι κάνουν στον δρόμο; 

Πρόστιμο και πάλι πρόστιμο μπας και αλλάξουν τα μυαλά μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)

• Like 3
Δημοσ.
12 minutes ago, keleystis said:

Εννοεί ότι :

Όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής δηλαδή.

ουτε καν.... και τα τρια ειναι γερανός σε πολλές χώρες στο μόνο που κανουν στραβά μάτια ειναι στην αποβίβαση/επιβίβαση   (η οποία και αυτή απαγορεύεται αν δεν εχει κατάλληλο σημειο) αλλα αν ειναι στο σημειο που δεν κωβει την κυκλοφορία και κρατάει καμια 30 δευτερόλεπτα δεν σου κανουν τπτ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...