Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

"Ωστόσο, αστυνομικός της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), με εμπειρία και γρήγορα αντανακλαστικά, αντέδρασε άμεσα: έπιασε το τιμόνι της μηχανής με το χέρι του τη στιγμή που εκείνη ξεκινούσε, ακινητοποιώντας τον αναβάτη και αποτρέποντας ενδεχόμενο ατύχημα ή παράσυρση συναδέλφου του."

Μονο εγω δεν βλεπω τα "γρηγορα αντανακλαστικα" και την  "αμεση αντιδραση"? Ο bud του εχει γυρισει πλατη, του εκατσε η μπιλια γιατι ο τυπος με την μηχανη δεν την εκανε απο τα αριστερα...

Αρα ειχα απολυτο δικιο οτι η καλυτερη ενεργεια ηταν του μεσαιου που το εσκασε, not a cat not a damage

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ακόμα έναν θρασύδειλο που όταν βλέπει ότι δεν περνάει η μαγκιά και είδε ότι δεν θα έχει διακοπές για φέτος και ίσως και του χρόνου  κάνει σαν το κουταβι για να τη γλιτώσει 

Ο 21χρονος, ο οποίος στην αρχή αρνήθηκε να συμμορφωθεί,

Λίγη ώρα αργότερα, και καθώς η ένταση είχε εκτονωθεί, ο νεαρός αναβάτης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αντίδρασή του. Συγγνώμη, δεν το σκέφτηκα… Φοβήθηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του. 

Αν δεν τον είχαν σταματήσει το πιθανότερο είναι να έλεγε αυτή την ιστορία σαν παράσημο πίνοντας καφέ με τους φίλους του 

Και όπως λένε και στα ορεινά χωριά της Πίνδου If You Can't Do the Time Don't Do the Crime

Ο ΚΟΚ είναι σαν το μενού του εστιατορίου με τα καλαμάρια στη Μύκονο, ακριβό αλλά ξέρεις από πριν τις τιμές. Στο χέρι σου είναι να μπεις ή να μη μπεις 

• Like 6
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ηθικο διδαγμα αν εχεις μηχανη ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Επίσης δε σταματάς αν χτυπήσεις μηχανή.

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Morosana είπε

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ακόμα έναν θρασύδειλο που όταν βλέπει ότι δεν περνάει η μαγκιά και είδε ότι δεν θα έχει διακοπές για φέτος και ίσως και του χρόνου  κάνει σαν το κουταβι για να τη γλιτώσει 

Για να ξεκαθαρισω την θεση μου, δεν θεωρω την συμπεριφορα του μοτοσυκλετιστη, ορθη ουτε ηθικη απο μονη της.

Αλλα δεν θεωρω ορθο ουτε ηθικο τον τροπο με τον οποιο γινεται αυτο το μπλοκο, βασικα γινεται με παρανομο τροπο. 

Συνεπως οδηγουμαι στην εννοια καθε δραση θα εχει και αντιδραση και θεωρω την "επιτυχημενη" αντιδραση του μεσαιου ως την πιο σωστη (για τον ευατο του) δεδομενων των συνθηκων.

ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Σε καθε περιπτωση ολα αυτα ΔΕΝ θα επρεπε να συμβαινουν σε πρωτη φαση

8 λεπτά πριν, Morosana είπε

Αν δεν τον είχαν σταματήσει το πιθανότερο είναι να έλεγε αυτή την ιστορία σαν παράσημο πίνοντας καφέ με τους φίλους του 

Κοιτα αυτο οριζεται απο τον χαρακτηρα του καθε ατομου και ΔΕΝ μπορεις να εισαι βεβαιος αμα οντως θα το εκανε.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Επίσης δε σταματάς αν χτυπήσεις μηχανή.

Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ισότητα.

Να μη σταματάει κανείς.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ηθικο διδαγμα αν εχεις μηχανη ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΣ

Ελπίζω η μαγκια και γενικότερη η περσόνα που δείχνεις να είναι μονο στο πληκτρολόγιο και όχι και στον δρόμο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελπίζω η μαγκια και γενικότερη η περσόνα που δείχνεις να είναι μονο στο πληκτρολόγιο και όχι και στον δρόμο.

Που ειδες την μαγκια? 
Δεν επικροτώ την συμπεριφορα, απλα συντάσσομαι με την φιλοσοφια!
Εγω απο το βιντεο ειδα 3 πραγματα. 
1 Η αστυνομια κλεινει εναν δρομο με το ετσι θελω διακοπτει ολη την κυκλοφορια για να ελεγξει 15 μηχανες.
2 Αυτοι που σταματησαν το πληρωσαν ακριβα
3 Ο μονος που την γλυτωσε ηταν ο μεσαιος (προσωρας)
Αρα απο αυτο το βιντεο εγω βγαζω το συμπερασμα που ανεφερα και εκανες quote
Στον δρομο μπορει να δικατεχομαι απο παραπλησια φιλοσοφια αλλα την βγαζω με τελειως διαφορετικη συμπεριφορα απο αυτη του βιντεο...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Που ειδες την μαγκια? 
1 Η αστυνομια κλεινει εναν δρομο με το ετσι θελω διακοπτει ολη την κυκλοφορια για να ελεγξει 15 μηχανες.
Στον δρομο μπορει να δικατεχομαι απο παραπλησια φιλοσοφια αλλα την βγαζω με τελειως διαφορετικη συμπεριφορα απο αυτη του βιντεο...

Οπότε η λύση είναι να κοπανήσεις με ενα suv αυτόν που την έκανε, να τον ρίξεις κάτω να φάει τα μούτρα του, και μετά να την κάνεις κι εσύ χωρίς να σε δει κανείς.

problem solved.

• Like 2
Δημοσ.
45 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

Κοιτα αυτο οριζεται απο τον χαρακτηρα του καθε ατομου και ΔΕΝ μπορεις να εισαι βεβαιος αμα οντως θα το εκανε.

Ε ναι. 

Γιατί η οδήγηση χωρίς κράνος και δίπλωμα, καθώς στα 21 δεν μπορεί να έχει δίπλωμα για τέτοια μηχανή, δείχνουν χαρακτήρα που δεν θα το έκανε αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Που ειδες την μαγκια? 

Θλίψη και μόνο θλίψη.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οπότε η λύση είναι να κοπανήσεις με ενα suv αυτόν που την έκανε, να τον ρίξεις κάτω να φάει τα μούτρα του, και μετά να την κάνεις κι εσύ χωρίς να σε δει κανείς.

problem solved.

Αν μιλας για εμενα προσωπικα ή το φρονημα μου η απαντηση ειναι οχι.

Δε βρισκω κατι θετικο στην επιθετικη αντιδραση που περιγραφεις.

Το μονο που κανω για να προστατεψω εμενα απο πραγματα που δεν γουσταρω ειναι να εφαρμοζω την τεχνικη Ε.Σ.Α.Α.Α.

7 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ε ναι. 

Γιατί η οδήγηση χωρίς κράνος και δίπλωμα, καθώς στα 21 δεν μπορεί να έχει δίπλωμα για τέτοια μηχανή, δείχνουν χαρακτήρα που δεν θα το έκανε αυτό. 

Δε το ειχα λαβει υποψιν ειναι μια αρκετα ορθη παρατηρηση, τι αλλαζει ομως στις παρατηρησεις που εκανα επι του βιντεο αδυνατω να αντιληφθω.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Για να ξεκαθαρισω την θεση μου, δεν θεωρω την συμπεριφορα του μοτοσυκλετιστη, ορθη ουτε ηθικη απο μονη της.

Αλλα δεν θεωρω ορθο ουτε ηθικο τον τροπο με τον οποιο γινεται αυτο το μπλοκο, βασικα γινεται με παρανομο τροπο. 

Συνεπως οδηγουμαι στην εννοια καθε δραση θα εχει και αντιδραση και θεωρω την "επιτυχημενη" αντιδραση του μεσαιου ως την πιο σωστη (για τον ευατο του) δεδομενων των συνθηκων.

ο σώζων εαυτόν σωθήτω

Σε καθε περιπτωση ολα αυτα ΔΕΝ θα επρεπε να συμβαινουν σε πρωτη φαση

Φαντάζομαι πως δεν σταμάτησε όχι επειδή την είδε Τσε  αντιδρώντας στο μη ορθό και ηθικό μπλοκο,  αλλά επειδή δεν φορούσε κράνος και δεν ήθελε να δει την τσέπη του  350 € ελαφρύτερη. Αν ήταν νόμιμος απλά θα σταματούσε και όλα καλά. 

Δεν το παίζω ηθικός, ούτε Ιαβέρης και Σταθάκης μαζί. Έχω φάει αρκετές κλήσεις όλα από δικές μου μαλακίες (αρκετές από αυτές για χοντρές )  αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκα για κανένα. Ισα ίσα που γλίτωσα και αρκετές επειδή αναγνώρισα τη μαλακιά μου και δεν πήγα να το παίξω έξυπνος. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Morosana είπε

αλλά επειδή δεν φορούσε κράνος και δεν ήθελε να δει την τσέπη του  350 € ελαφρύτερη

Θα ηθελα να μου πεις εν γένει τι κακο εχει αυτο.

Δηλαδη πηγε να γλυτωσει τον ευατο του απο ενα χρηματικο προστιμο του με ενα τροπο που θεωρησε βελτιστο δεδομενων των συνθηκων και απο οτι βλεπουμε στο βιντεο δεν εθεσε σε κινδυνο κανεναν πλην του ευατου του.

Αυτο ειναι που δε καταλαβαινω, μπορει να μην συμμορφωθηκε με τον νομο αλλα η μη συμμορφωση του ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ καμια απολυτως συνεπεια μα ουτε και ρισκο σε κανεναν αλλον παρα μονο στον ιδιο οπου και με την πραξη του το ανελαβε.

Γιατι αυτη η φιλοσοφια πρεπει να ειναι μεμπτη δεν κατανοώ????

Ειναι ακριβως σαν τον τζογο. Ρισκαρεις να χασεις με την προπτικη οτι μπορεις να κερδισεις

• Confused 3
Δημοσ.

Δεν ειμαι ο αναμάρτητος να πεταξω το λιθο μου -ειδικα στην οδηγηση μοτοσυκλέτας- αλλα το παλικαρι στο βιντεο επρεπε να φαει και μερικες απο τους αστυνομικούς. Αφου σε πιασανε κατσε να τη φας. Κεντρικος δρομος πανω σε μεγαλη μηχανη ξεκρανωτος= κατασχεση δυο χρονια και 10 μερες σε κελι χωρις κινητο. Ουτε λεφτα ουτε τπτ μην του παρεις, θα πονεσει πολυ μονο να ξερει οτι το μηχανακι σαπιζει σε ενα γκαραζ. 

Αυτο βεβαια ουδεμια σχεση εχει με τον τρισαθλιο κοκ που γραφτηκε απο ασχετους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...