11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 58 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σαν τον παρακάτω ακούγεσαι Εγω είμαι
lector Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tutuyo είπε και επειδη παλι η γκρινια τα ριχνει σε υποδομες κτλ Εχεις 2 απο τους πολυπληθεστερους δημους, Μαρουσι και Χαλανδρι, οπου το κρατος μεσω της Τ.Α κατορθωσε και πεζοδρομησε το κεντρο τους Μονο κατ'ονομα διοτι φυσικα στην πραξη περνανε μηχανακια/αυτοκινητα κανονικα χωρις κανενα προβλημα, ακομη και οταν η αγορα ειναι ανοιχτη και εχει πολυ κοσμο. Αυτο δεν το εχω δει πουθενα αλλου Μεγαλο κατορθωμα, να πεζοδρομησεις εμπορικο δρομο, δημιουργωντας προβλημα σε επιχειρηματιες, πελατες και προμηθευτες. Οι μονοι που πρεπει να χαρηκαν με αυτη την ιστορια ειναι οι εργολαβοι και οι ιδιοκτητες ιδιωτικων παρκινγκ. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.gazzetta.gr/plus/2453384/oyra-gia-alkotest-ta-ximeromata-stin-paraliaki-soros-ta-katashethenta-diplomata-me Το σημείο του μπλόκου στην παραλιακή γέμισε με ταξί δημιουργώντας μια νέα πιάτσα για τους επαγγελματίες οδηγούς. Αμεσως τα κορακια, μη χασουν ευκαιρια...
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) το εχω ξαναγραψει αλλα εχω πεσει σε μπλοκο για αλκοτεστ στην ομονοια φετος, πανω στην ομονοια μην πανε και μακρια τα παιδια... και οποιος ειναι νηφαλιος φευγει. κανει ελεγχο και φευγει. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ. τα παιδια ειχαν ματια μονο για αλκοοτεστ, τιποτε αλλο. και εσεις περιμενετε καμερες να σας σωσουν... ο μπροστινος μου στο μπλοκο με το παπι δεν ειχε καν φωτα. ισως να μην ειχε και ασφαλεια η διπλωμα αλλα κλαιν, δεν ειχε πιει ας παει να σκοτωθει λιγο πιο περα να μην κανουν και τη λαντζα να τον μαζευουν τα παιδια... Επεξ/σία 30 Ιουνίου από basilis_k6 4
Morosana Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, lector είπε Το σημείο του μπλόκου στην παραλιακή γέμισε με ταξί δημιουργώντας μια νέα πιάτσα για τους επαγγελματίες οδηγούς. Αμεσως τα κορακια, μη χασουν ευκαιρια... Προτιμάς μια πιάτσα με ταξί που μαζέψουν τους μεθυσμένους που έχασαν το δίπλωμα και τις πινακίδες ή μία πιάτσα με νεκροφόρες στα εφημερεύοντα να μαζέψουν τους ίδιους μεθυσμένους και άλλα θύματα ; Από αυτούς που έχασαν το δίπλωμα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι για τους περισσότερους ήταν η πρώτη φορά που το χάνουν αλλά απόλυτα σίγουρος ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγούν πιωμένοι.
giorgosaero Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε το εχω ξαναγραψει αλλα εχω πεσει σε μπλοκο για αλκοτεστ στην ομονοια φετος, πανω στην ομονοια μην πανε και μακρια τα παιδια... και οποιος ειναι νηφαλιος φευγει. κανει ελεγχο και φευγει. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ. τα παιδια ειχαν ματια μονο για αλκοοτεστ, τιποτε αλλο. και εσεις περιμενετε καμερες να σας σωσουν... ο μπροστινος μου στο μπλοκο με το παπι δεν ειχε καν φωτα. ισως να μην ειχε και ασφαλεια η διπλωμα αλλα κλαιν, δεν ειχε πιει ας παει να σκοτωθει λιγο πιο περα να μην κανουν και τη λαντζα να τον μαζευουν τα παιδια... Γιατί δεν έκανες παρατήρηση στη τροχαία γιαυτό; 🐔🐔 1
Giorgos241 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 hours ago, Haldol said: Πρακτικά ... ναι. Δε γίνεται να έχουμε κι έναν τροχονόμο κάθε 50 μέτρα (αλλά με το χάλι που επικρατεί, χρειάζεται). Οπότε χρειάζεται κάποιος τρόπος ο απλός πολίτης να μπορεί εύκολα, αλλά και με απτά στοιχεία, να καταγγείλει παραβατικές συμπεριφορές. Η ιδέα είναι ότι η κάμερα γράφει μόνιμα όσο οδηγείς, ενώ αν παρατηρήσεις παράβαση, tagάρεις το timeline με πλήκτρο πάνω στην κάμερα. Σε δεύτερο χρόνο το tagged video περνάει review από τροχονόμο σε κέντρο. Σε πιο εξελιγμένη κατάσταση θα μπορούσε να εμπλακεί και κάποιο AI, ώστε να μη χρειάζεται καν manual tagging. Όλο αυτό που περιγράφεις μου αρέσει, αλλά δεν απέχει και πολύ από το μοντέλο που έχουν στην Κίνα με τους citizen points. Επισης, σκέψου τι υποδομή θέλει αυτό που πίσω για ανάλυση , επεξεργασία και αποστολή αποτελεσμάτων για κάθε καμερουλα. 4 hours ago, phanispal said: Τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Πιάσε καφέ / ποτό έχει ζουμί η κουβέντα 5 hours ago, 11osmikrosmhtsos said: μονοφυλλα και μεγαλυτερα καναμε στα 16 στις πλατειες, πλεον δεν κανουμε τετοια οποτε δε μας πιανει το προστιμο Εννοούσα για ρόλο υγείας αλλα 😅 5 hours ago, vamvakoolas said: αφηνω αυτο εδω, εγινε πριν λιγες ωρες Στον δρόμο αυτό καθώς τρέχουν φαντάζομαι, είναι μονόδρομος να τους σταματήσεις. Τώρα αν είναι σωστό θα πω πως ΔΕΝ είναι ιδίως όταν το αμάξι που έχει μπλοκάρει τον δρόμο είναι Cayenne και όχι περιπολικό με σειρήνα κλπ. 5 hours ago, Black Demis said: μα οδηγανε και χωρίς δίπλωμα και πινακίδες δεν τους σταματάει Υπάρχει ένα μέρος που τους κρατάς για λίγο μήπως ξεμεθυσουν, πληρώσουν πρόστιμο και όλα καλά. 5 hours ago, Black Demis said: για ταχύτητα δεν μπορεις να κάνεις τπτ.... οδηγανε ετσι επειδι ειναι ανάμεσα στον κόσμο και ξεσπανε τα προβλήματα τους ένας πάνω στον άλλον με αυτον τον τρόπο η αλλιώς rage driving και πίστα να ανοίξει...... κανένα απο αυτά τα άτομα δνε θα πατήσει καθώς δεν τους προσφέρει τπτ Εκεί υπάρχει η επιλογή να τους πάρεις τον δίπλωμα. Σε πιάνουν χωρίς δίπλωμα; Παρακαλώ περάστε από φυλακή. Γιατί απλά σου αποσύρανε το δίπλωμα για κάποιο λόγο.
GodzillaCover Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 37 minutes ago, basilis_k6 said: το εχω ξαναγραψει αλλα εχω πεσει σε μπλοκο για αλκοτεστ στην ομονοια φετος, πανω στην ομονοια μην πανε και μακρια τα παιδια... και οποιος ειναι νηφαλιος φευγει. κανει ελεγχο και φευγει. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ. τα παιδια ειχαν ματια μονο για αλκοοτεστ, τιποτε αλλο. και εσεις περιμενετε καμερες να σας σωσουν... ο μπροστινος μου στο μπλοκο με το παπι δεν ειχε καν φωτα. ισως να μην ειχε και ασφαλεια η διπλωμα αλλα κλαιν, δεν ειχε πιει ας παει να σκοτωθει λιγο πιο περα να μην κανουν και τη λαντζα να τον μαζευουν τα παιδια... Ε εντάξει ρε σύ ελέγχουν για αλκοόλ. Καλύτερα να αφήσουν έναν να φύγει χωρίς κράνος, που στην τελική δεν επηρεάζει και κανέναν πέρα από τον εαυτό του, παρά να σπαταλήσουν χρόνο από τους ελέγχους για να τον γράψουν, ενδεχομένως αφήνοντας έναν μεθυσμένο να φύγει ελεύθερος. Με τα φώτα εντάξει συμφωνώ, έπρεπε να κάτσουν να τον γράψουν. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Εννοούσα για ρόλο υγείας αλλα 😅 ωχ μπερδευτηκα 1
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε το εχω ξαναγραψει αλλα εχω πεσει σε μπλοκο για αλκοτεστ στην ομονοια φετος, πανω στην ομονοια μην πανε και μακρια τα παιδια... και οποιος ειναι νηφαλιος φευγει. κανει ελεγχο και φευγει. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ. τα παιδια ειχαν ματια μονο για αλκοοτεστ, τιποτε αλλο. και εσεις περιμενετε καμερες να σας σωσουν... ο μπροστινος μου στο μπλοκο με το παπι δεν ειχε καν φωτα. ισως να μην ειχε και ασφαλεια η διπλωμα αλλα κλαιν, δεν ειχε πιει ας παει να σκοτωθει λιγο πιο περα να μην κανουν και τη λαντζα να τον μαζευουν τα παιδια... Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν κάνουν ό,τι τους κατέβει. Οδηγίες παίρνουν. 1
dsi44 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου ενα δις καμερες χρειαζομαστε,μονο ετσι. καθε μερα λες και παιζω mad max ειναι απο το rage driving. 4
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, giorgosaero είπε Γιατί δεν έκανες παρατήρηση στη τροχαία γιαυτό; 🐔🐔 ουτε εσβησα μοτερ, ουτε καν γεια δεν προλαβα να πω. μολις εβγαλα κρανος μου λεει φυσα, το βλεπει και λεει εφυγες γρηγορα. σε φαση "τελειωνε φιλε αργεις" και πηγε αμεσως στον πισω. 41 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Ε εντάξει ρε σύ ελέγχουν για αλκοόλ. Καλύτερα να αφήσουν έναν να φύγει χωρίς κράνος, που στην τελική δεν επηρεάζει και κανέναν πέρα από τον εαυτό του, παρά να σπαταλήσουν χρόνο από τους ελέγχους για να τον γράψουν, ενδεχομένως αφήνοντας έναν μεθυσμένο να φύγει ελεύθερος. Με τα φώτα εντάξει συμφωνώ, έπρεπε να κάτσουν να τον γράψουν. οχι ειναι τελειως λαθος. ηταν μπλοκο ΜΟΝΟ για μηχανακια. ειτε πιωμενος ειτε ξεκρανωτος δεν εχει μεγαλη διαφορα. αν ηταν αμαξια θα συμφωνουσα για ζωνη ή αλκοολ αλλα μηχανακι χωρις κρανος? 1
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Ο κόσμος έχει πιεστεί από το 2008 και μετά, βάλε και τα lockdown και δένει το γλυκό. Δε θα ηρεμήσει με τις κάμερες και τα πρόστιμα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα. 10 λεπτά πριν, dsi44 είπε ενα δις καμερες χρειαζομαστε,μονο ετσι. καθε μερα λες και παιζω mad max ειναι απο το rage driving. 2
mike15 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 5 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Στην ρωσια επιτρεπεται η βιντεοσκοπηση αστυνομικων, οπως επισης τα προστιμα που βαζουν ειναι αναλογα του οικονομικου επιπεδου της χωρας. Αρα σε αυτο τον τομεα ΠΟΛΥ πιο μπροστα απο την Ελλαδα να αλλα πρωτον εαν εισαι καποιος ουτε σε αγγιζει ο αστυνομικος αλλιως πας αδιαβαστος δευτερον αν κινηθεις νομικα εναντιον του αστυνομικου ..πας αδιαβαστος ωραια χωρα,φιλελευθερη1 1
great Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, vamvakoolas said: αφηνω αυτο εδω, εγινε πριν λιγες ωρες φοβερο το οτι ρωτανε μα τι πραγματα ειναι αυτα και ειναι η μαγκια να ξεφυγεις. Και θα ξαναγραψω καμερες παντου ειπαμε σε καθε τετραγωνο. Επισης αυτο το βλεπουμε ολο και πιο συχνα ειναι λιγο αμερικανο το στυλ που περνας αναμεσα, γινετε μια ουρα και μπαινουν σε μια γραμμη και περνανε ολοι. Το οτι ο ενας το εσκασε και αλλος πηγε να τον πατησει ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Αλλα φυσικα αφου ξερουν οτι θα ειναι εξω μετα ή εχει γελοιοποιηθειτοσο ο θεσμος της Αστυνομιας που αυτο γινεται, σου λενε σταματα και εσυ τους πατάς απλά Επεξ/σία 30 Ιουνίου από great 1
mike15 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, tutuyo είπε οπου υπαρχει σεβασμος στην διαβαση πεζων = προηγμενη χωρα οπου περνανε αερα = τριτος κοσμος εγω βλεπω τελευταια στην ελλαδα οτι σταματανε να περασω,εχουμε προαχθει ,νιωθω προηγμενος 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε Από τις dashcam θαυμάζω την οδήγηση τους. Και το ξύλο που πέφτει. Επίσης εκεί έχω δει να σώζονται άνθρωποι την τελευταία στιγμή στις διαβάσεις από μανιακούς που έτρεχαν σε κατοικημένη περιοχή με 100 χλμ+. μαζι με την καμερα εχιε και λιγο βοτκα μεσα στο ταμπλω..οχι για να πιουν για τον θεο,ειναι για να λιωνουν τον παγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα