somt Δημοσ. Σάββατο στις 06:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:58 μμ 1 ώρα πριν, mountains1 είπε επρεπε οπως το 1995 o Bill Gates ειχε καλεσει τους Rolling Stones σε συσχετιση με το νεο-τοτε- κουμπι 'start', για να μαθαινουν οι νέοι 😁 2
alexpap Δημοσ. Σάββατο στις 07:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:12 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, cr77 είπε Με bing 💩 ή με openai 💩 έγινε αυτή η τόσο πετυχημένη μετάφραση; Είναι μεταφρασμένο όχι από ΑΙ αλλά από P.I.(Physical Intelligence) Σημείωση: Κοινώς από μόνος μου. Χαλάλι τα Φροντιστήρια Αγγλικών που πλήρωσε ο Πατέρας μου στα νιάτα μου. κάτι και τα συγγραμματα Αγγλικών της εποχής ήταν εξαιρετικά και οι Καθηγητές μου οι Ελίτ της περιοχής. Εξού και αυτό το Θετικό αποτέλεσμα. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:12 μμ από alexpap
deafman Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 μμ Θα εβλεπα την δικαιολογια οτι αυτη η B(lack)SOD μοιαζει πολυ με update screen και δεν αγχωνει τον κοσμο σε περιπτωσεις οπως η φολα που ειχε γινει με το crowdstrike που μπλεδισανε αεροδρομια ολοκληρα. Δεν λυνει το πρόβλημα απλα μας μειωνει το αγχος οταν θα συμβει.
kevin8 Δημοσ. Σάββατο στις 09:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:08 μμ εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα πώς λύνεται?
ramarg Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Δημοσ. χθες στις 12:45 πμ Μαύρη για να παραπέμπει στον αργό θάνατο των Windows 😂 Το ακρωνύμιο πάντως παραμένει BSOD ! 1
freegr Δημοσ. χθες στις 12:56 πμ Δημοσ. χθες στις 12:56 πμ Άλλαξε η εταιρεία κι έβαλε τα ρούχα της αλλιώς όπως ο Μανωλιός. Όρε τι τοὺς χρειάζεται
uniquegr Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ Δημοσ. χθες στις 01:25 πμ 13 ώρες πριν, corridor265 είπε Άλλη μια αντιγραφή από το μαύρο του kernel panic σε MacOS και Linux. Βέβαια μια αντιγραφή που δεν τη λέμε, γιατί αφήνει άσχημα υπονοούμενα. Με τη διαφορά ότι όταν σκάει kernel panic στο linux, έχεις τρόπους για να μη το ξαναδείς στο επόμενο μπουτάρισμα.
atypicalcoder Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Απορία. το Linux δεν είναι αυτό που από "blue screen" παίζει να μην ανοίξει και ποτέ; θυμάμαι πολύ παλιά προσπαθούσα να εγκαταστήσω κάτι προγραμματα/πακετα μέσω CLI και για κάποιον λόγο δεν άνοιξε ποτέ στο επόμενο reboot. Ίσως και να υπήρχε λύση αλλά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα.
ethereum Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) δεν την έχω δει ποτέ την μπλε οθόνη , ίσως μια φορά πριν καμμιά δεκαριά χρόνια ? Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από ethereum
Chloe2 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Τεχνικά θα μπορούσε να επιλέγουμε εμείς τι χρώμα να έχει η οθόνη σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον θα μπορούσε ανά πρόβλημα η οθόνη να έχει συγκεκριμένο χρώμα. 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 15 ώρες πριν, deafman είπε Θα εβλεπα την δικαιολογια οτι αυτη η B(lack)SOD μοιαζει πολυ με update screen και δεν αγχωνει τον κοσμο σε περιπτωσεις οπως η φολα που ειχε γινει με το crowdstrike που μπλεδισανε αεροδρομια ολοκληρα. Δεν λυνει το πρόβλημα απλα μας μειωνει το αγχος οταν θα συμβει. 1 step at the time /s 11 ώρες πριν, freegr είπε Άλλαξε η εταιρεία κι έβαλε τα ρούχα της αλλιώς όπως ο Μανωλιός. Όρε τι τοὺς χρειάζεται Πάντως μια παροιμία που δεν θυμάμαι καλά πως πάει και αναφέρει αλλαγή των εργαζομένων και όχι αλλαγή φώτων και κουρτινών /s 5 λεπτά πριν, Chloe2 είπε Τεχνικά θα μπορούσε να επιλέγουμε εμείς τι χρώμα να έχει η οθόνη σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον θα μπορούσε ανά πρόβλημα η οθόνη να έχει συγκεκριμένο χρώμα. Όταν έχεις κάποιο τέτοιο πρόβλημα σε νοιάζει τι χρώμα βγαίνει η οθόνη; Τόσα πράγματα έχουν να φτιάξουν και να προγραμματίσουν εκεί στην Microsoft όπως για παράδειγμα το UI των 11 που είναι πιο στατικό και πιο αμετάβλητο από κάθε άλλα windows που πέρασαν. Λογικά γέμισαν πρακτικάριους και δεν έχουν τι να τους κάνουν.
alexpap Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, Chloe2 είπε Τεχνικά θα μπορούσε να επιλέγουμε εμείς τι χρώμα να έχει η οθόνη σε περίπτωση προβλήματος. Επιπλέον θα μπορούσε ανά πρόβλημα η οθόνη να έχει συγκεκριμένο χρώμα. Κοίταξε για να μιλήσουμε λίγο Επιστημονικά μιας και είμαστε επιστημονικό forum-site-σελίδα-Καφενείο. Το μαύρο δεν είναι χρώμα. Το μαύρο είναι η απουσία χρώματος. Μια επιφάνεια είναι μαύρη όχι όταν δεν ακτινοβολεί φως-ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, αλλά όταν δεν ακτινοβολεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα ορατά μήκη κύματος του φωτός από το ανθρώπινο μάτι που γνωρίζουμε ότι είναι από 400-700 nm(νανόμετρα). Η μαύρη επιφάνεια μπορεί να ακτινοβολεί σε άλλες συχνότητες φωτόνια όπως στο υπέρυθρο ή στο υπεριώδες, ακτινοβολία γ ή και ακόμα στα FM να βλέπουμε μαύρη μουσική αλλά χρειαζόμαστε και τον αντίστοιχο decoder-απωδικοποιητή για να τον στείλει στο κεφάλι μας. Σημείωση: Τώρα λοιπόν με τις μαύρες οθόνες θανάτου των windows να μην φοβάστε αν σας έρθει και λίγη Ραδιενέργεια γιατί και αυτή μαύρο χρώμα είναι. Για να δούμε στο υπέρυθρο ή στο υπεριώδες χρειαζόμαστε και άλλον αισθητήρα κάμερας δηλαδή άλλο μάτι από το ανθρώπινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα