Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε δίκο μου όμοιο περιστατικο, ρώτησα το σούπερ μάρκετ κ μου είπαν ότι έπρεπε να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όντως πήγα στο τοπικό τμήμα τους είπα ώρα και μερα και την επόμενη πήγε αστυνομικός και είδε το βίντεο. Δεν χρειάστηκε ούτε μήνυση ούτε τίποτα. Το κακο της υπόθεσης είναι ότι τζάμπα τους απασχόλησα καθώς από το βίντεο είδαν πως το χτύπημα δεν έγινε κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο σούπερ μάρκετ. Μάλλον άλλου την έφαγα κ το πήρα εκείνη την ώρα χαμπάρι.

• Like 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ χρησιμη η πληροφορια σου.ενδεχομενως να ποικιλει η διαθεση των αρχων για το πως θα δρασουν,εμενα παντως με κατευθυνε το σουπερ μαρκετ τι γινεται γιατι ειχαν γινει πολλα σαν το δικο μου,οποτε ακουσα αυτους δυστυχως.εαν ειχα παει σαν εσενα και γλυτωνα το 100αρικο,θα πληρωνε ο αλλος τα 80 ευρω ζημια που εγινε.

• Like 3
Δημοσ.

Παντως εγω δεν καταφερα τον πατερα μου να παμε στο σουπερ μαρκερ να ζητησουμε να δουν τις καμερες . Αποφευγει 

Αρα μαλλον αυτος εχει κανει την μλκια και δεν θελει να πει . Κακως κι εγω που τον πιστεψα 😒

Μου λεει πηγαινε μονος σου . Αλλά το αμαξι ειναι στο ονομα του. 

• Haha 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

πολυ χρησιμη η πληροφορια σου.ενδεχομενως να ποικιλει η διαθεση των αρχων για το πως θα δρασουν,εμενα παντως με κατευθυνε το σουπερ μαρκετ τι γινεται γιατι ειχαν γινει πολλα σαν το δικο μου,οποτε ακουσα αυτους δυστυχως.εαν ειχα παει σαν εσενα και γλυτωνα το 100αρικο,θα πληρωνε ο αλλος τα 80 ευρω ζημια που εγινε.

νομιζω εγινε επειδη ηθελαν ολοι αλλιως θα ηθελε εισαγγελεα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2MM είπε

Παντως εγω δεν καταφερα τον πατερα μου να παμε στο σουπερ μαρκερ να ζητησουμε να δουν τις καμερες . Αποφευγει 

Αρα μαλλον αυτος εχει κανει την μλκια και δεν θελει να πει . Κακως κι εγω που τον πιστεψα 😒

οποτε εαν πηγαινες μπορει να εβρισκες και τον μπελα σου..αστο να παει..

1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

νομιζω εγινε επειδη ηθελαν ολοι αλλιως θα ηθελε εισαγγελεα

μπορει,ας μας πει ο φιλος εαν θελει.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, 2MM said:

Και εσύ γιατί ντρέπεσαι να πας; Ή φοβάσαι ότι θα ζητήσουν άδεια κυκλοφορίας από το σούπερ μάρκετ;

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Και εσύ γιατί ντρέπεσαι να πας; Ή φοβάσαι ότι θα ζητήσουν άδεια κυκλοφορίας από το σούπερ μάρκετ;

Ποιος σου ειπε οτι ντρεπομαι ?  Δεν θα με ρωτησουν σε ποιο ονομα ειναι το αμαξι? Για ξενο αμαξι δεν θα μου δειξουν τιποτα. Εδω αμφιβαλαμε αν θα δειξουν και στον ιδιοκτήτη 

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike15 είπε

μπορει,ας μας πει ο φιλος εαν θελει.

Δεν ξέρω καθόλου παιδιά, εγώ πήγα στην αρχή στο σούπερ μάρκετ, και μου είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αν δεν πήγαινε η αστυνομία. Όντως πήγα στο τοπικό ΑΤ και μου είπαν ότι θα πάνε να τις δουν. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι όσο ήμουν παρκαρισμενος δεν έγινε κάτι. Ίσως είχαν καλή διάθεση, ίσως έτσι είναι η διαδικασία, δεν ξέρω. Εγώ απλά τους ζήτησα συγγνώμη για την ταλαιπωρία και δεν ασχολήθηκα άλλο.

Δημοσ.
2 hours ago, 2MM said:

Ποιος σου ειπε οτι ντρεπομαι ?  Δεν θα με ρωτησουν σε ποιο ονομα ειναι το αμαξι? Για ξενο αμαξι δεν θα μου δειξουν τιποτα. Εδω αμφιβαλαμε αν θα δειξουν και στον ιδιοκτήτη 

Ε πες ότι είναι στο όνομα σου. Σιγά το πρόβλημα 

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 2MM είπε

οπως φανταζεσαι ,μπορει να βρεθεις και φταιχτης,οποτε καλα κανεις και δεν πας.αν μετα ερθει ο αλλος που εχει την ζημια και εχει δει το βιντεο ο διευθυντης και του επι τι εγινε?

1 ώρα πριν, bill999r είπε

Δεν ξέρω καθόλου παιδιά, εγώ πήγα στην αρχή στο σούπερ μάρκετ, και μου είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αν δεν πήγαινε η αστυνομία. Όντως πήγα στο τοπικό ΑΤ και μου είπαν ότι θα πάνε να τις δουν. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι όσο ήμουν παρκαρισμενος δεν έγινε κάτι. Ίσως είχαν καλή διάθεση, ίσως έτσι είναι η διαδικασία, δεν ξέρω. Εγώ απλά τους ζήτησα συγγνώμη για την ταλαιπωρία και δεν ασχολήθηκα άλλο.

μηπως βαρεθηκαν και δεν πηγαν τελικα?και σου ειπαν ψεμματα για να σε ξεφορτωθουν?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mike15 είπε

οπως φανταζεσαι ,μπορει να βρεθεις και φταιχτης,οποτε καλα κανεις και δεν πας.αν μετα ερθει ο αλλος που εχει την ζημια και εχει δει το βιντεο ο διευθυντης και του επι τι εγινε?

Φταιχτης εγω προσωπικα δε νομιζω , γιατι δεν εκανα τιποτα. Ασφαλεια παντως εχει το αμαξι , οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα, η ασφαλεια θα πληρωσει 

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι εγινε , ουτε μου εχει πει . Αν βγαλω ακρη θα ενημερώσω  

1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Ε πες ότι είναι στο όνομα σου. Σιγά το πρόβλημα 

Κι αν 1% μου ζητησουν να δουν την αδεια ?  Ασε που δεν μ αρεσει να λεω ψεματα 

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 2MM είπε

Φταιχτης εγω προσωπικα δε νομιζω , γιατι δεν εκανα τιποτα. Ασφαλεια παντως εχει το αμαξι , οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα, η ασφαλεια θα πληρωσει 

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι εγινε , ουτε μου εχει πει . Αν βγαλω ακρη θα ενημερώσω  

Κι αν 1% μου ζητησουν να δουν την αδεια ?  Ασε που δεν μ αρεσει να λεω ψεματα 

οχι εσυ,αλλα αν πας εσυ εσενα θα εχουν ως εκπροσωπο του αυτοκινητου.αστον λιγο να χαλαρωσει και ισως μετα σε καποια χαλαρη φαση να του το βγαλεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

seat1-640x426.jpg

Το επομενο παρκαρισμα θα ειναι ετσι..

Η λυση σε ολα αυτα

-παρκαρεις μακρια απο εισοδο / ασανσερ π δεν παρκαρει κανεις...

-παρκαρεις απευθειας σε πιο χαμηλο υπογειο -2 -3

-παραγγελνεις online

------

Εσεις που πηγατε σε α.τ. κ αυτοι οντως πηγαν εκει ..γραψτε μας αν ηταν εκτος πόλης ή γενικα στην επαρχια

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kage είπε

Η λυση σε ολα αυτα

-παραγγελνεις online

ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΑ

• Sad 1
Δημοσ.
4 hours ago, kage said:

seat1-640x426.jpg

Η λυση σε ολα αυτα

-παραγγελνεις online

------

Εσεις που πηγατε σε α.τ. κ αυτοι οντως πηγαν εκει ..γραψτε μας αν ηταν εκτος πόλης ή γενικα στην επαρχια

Ή ακόμα καλύτερα δεν κουνάς το αμάξι από το γκαράζ σου για να μην πάθει τίποτα. Το παίρνεις και το έχεις απλά για να το βλέπεις. Κάτι σαν να έχεις ένα ακόμα μικρό δωμάτιο σπίτι σου από λαμαρίνα. 

Αν είναι να υπηρετώ το αυτοκίνητο καλύτερα να πάω με λεωφορείο... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...