Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike15 είπε

μηπως βαρεθηκαν και δεν πηγαν τελικα?και σου ειπαν ψεμματα για να σε ξεφορτωθουν?

Μπορεί φίλε μου, δεν ήμουν μπροστά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπιση από το ΑΤ ήταν πολύ καλή γενικά χωρίς ύφος κτλ. Τώρα αν δεν ασχολήθηκαν τελικά, δεν μπορώ να το ξέρω.

5 ώρες πριν, kage είπε

επαρχια

Ναι εγώ μένω επαρχία.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, 2MM said:

Κι αν 1% μου ζητησουν να δουν την αδεια ?  Ασε που δεν μ αρεσει να λεω ψεματα 

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες  κοσκινίζει.

αν δεν ντρεπόσουν θα είχες ήδη πάει 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν δεις το βίντεο και εφόσον όντως συνέβη, μπορείς να ισχυριστείς ότι το είδες ζωντανά να συμβαίνει αλλά δεν τον πρόλαβες και δεν γνώριζες πως να το διαχειριστείς. Όταν ηρέμησες, επικοινώνησες με τον ασφαλιστή σου και εκείνος σε καθοδήγησε. Εξού και η καθυστερημένη αντίδραση. 

Ποιος είπε ότι τα είδες σε βίντεο; 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ή ακόμα καλύτερα δεν κουνάς το αμάξι από το γκαράζ σου για να μην πάθει τίποτα. Το παίρνεις και το έχεις απλά για να το βλέπεις. Κάτι σαν να έχεις ένα ακόμα μικρό δωμάτιο σπίτι σου από λαμαρίνα. 

Αν είναι να υπηρετώ το αυτοκίνητο καλύτερα να πάω με λεωφορείο... 

ειδες μια πολυ γνωστη ασφαλιστικη εταιρεια που τρεχει αυτην την ιδεα σε διαφημιση στην τιβι τωρα? ..η' μηπως εσυ την δημιουργησες ? 😂

25 λεπτά πριν, csontheline είπε

Αν δεις το βίντεο και εφόσον όντως συνέβη, μπορείς να ισχυριστείς ότι το είδες ζωντανά να συμβαίνει αλλά δεν τον πρόλαβες και δεν γνώριζες πως να το διαχειριστείς. Όταν ηρέμησες, επικοινώνησες με τον ασφαλιστή σου και εκείνος σε καθοδήγησε. Εξού και η καθυστερημένη αντίδραση. 

Ποιος είπε ότι τα είδες σε βίντεο; 

μα σου λεει οτι μπορει τελικα να εφταιγε ο πατερας του ,οποτε εαν παει μπορει να βγει και εκτεθειμενος

Δημοσ.
2 minutes ago, mike15 said:

ειδες μια πολυ γνωστη ασφαλιστικη εταιρεια που τρεχει αυτην την ιδεα σε διαφημιση στην τιβι τωρα? ..η' μηπως εσυ την δημιουργησες ? 😂

Δεν έχω δει τίποτα! Βασικά αυτό το λέω στον μπαμπά μου χρόνια τώρα που είναι σε φάση "δεν πάω εκεί γιατί εκεί όπου και να παρκάρω θα μου το βαρέσουν", "έχει πολύ ήλιο και θα μου χαλάσει το χρώμα", "έχει πάρκιγνκ από κάτω τώρα πάω να φέρω το αυτοκίνητο γιατί είναι 20 μέτρα πιο κει και δεν το βλέπω από το μπαλκόνι". 

Πλήρωσα 10-20-30 χιλιάρικα για να με εξυπηρετεί. Αν το εξυπηρετώ εγώ, είναι σαν να έβαλα φωτιά στα χρήματα μου. Ας τα έδινα σε ταξί, θα μου έμεναν και ρέστα. 

Ποια είναι η ασφαλιστική να τους στείλω συγχαρητήρια και να κάνω 10 ασφάλειες;

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kage είπε

seat1-640x426.jpg

Το επομενο παρκαρισμα θα ειναι ετσι..

Η λυση σε ολα αυτα

-παρκαρεις μακρια απο εισοδο / ασανσερ π δεν παρκαρει κανεις...

-παρκαρεις απευθειας σε πιο χαμηλο υπογειο -2 -3

-παραγγελνεις online

------

Εσεις που πηγατε σε α.τ. κ αυτοι οντως πηγαν εκει ..γραψτε μας αν ηταν εκτος πόλης ή γενικα στην επαρχια

Aυτό το παρκάρισμα στην Αγγλία είναι πρόστιμο πάντως. 

O πιτσιρίκος https://metro.co.uk/2017/07/04/considerate-driver-parks-over-four-spaces-so-he-doesnt-scratch-his-car-6753334/

Και τι ισχύει ακόμα και σε δωρεάν πάρκινγκ https://www.justanswer.co.uk/traffic-law/nlrfp-i-ve-penalty-charge-notice-not-parking-within.html

Yes it is a violation if not parked in the bay correctly , especially if restricting another bay or access in the carpark.

But in no other bay was involved and no blockage then certainly worth appealing

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει πέντε μέρες  κοσκινίζει.

αν δεν ντρεπόσουν θα είχες ήδη πάει 

Τι να ντραπω? Εσυ μαλλον δεν εχεις θεμα με ντροπες, που μου προτεινες να παω να πω ψεματα. Μαλλον το εχεις ευκολο το ψεμα και δεν ντρεπεσαι 

Απλά για την ιστορια, δεν ξερω τι εχει γινει και αν εγινε καν εκει.  Δεν θα ψαχνω στα τυφλα και οπου να ναι, για κατι που δεν εκανα  εγω, δεν μου λεει τι εγινε  και δεν ξερω στην τελικη , μονο υποψιες εχω 

Επεξ/σία από 2MM
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 2MM είπε

Τι να ντραπω? Εσυ μαλλον δεν εχεις θεμα με ντροπες, που μου προτεινες να παω να πω ψεματα. Μαλλον το εχεις ευκολο το ψεμα και δεν ντρεπεσαι 

Απλά για την ιστορια, δεν ξερω τι εχει γινει και αν εγινε καν εκει.  Δεν θα ψαχνω στα τυφλα και οπου να ναι, για κατι που δεν εκανα  εγω, δεν μου λεει τι εγινε  και δεν ξερω στην τελικη , μονο υποψιες εχω 

Μην ασχολείσαι παραπάνω.Αφου δεν θέλει ο ίδιος άσε το .

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μην ασχολείσαι παραπάνω.Αφου δεν θέλει ο ίδιος άσε το .

Μα δεν του παιρνεις λεξη . Δεν ξερω ειλικρινα ποιος χτυπησε ποιον και τι και αν καταλαβε κατι. Δεν μπορω να τσακωνομαι και με τον πατερα μου για μια γρατσουνια. Και να πρεπει να απολογουμαι και στο φορουμ για κατι που δεν φταιω, και μονο εικασιες κανω

• Like 1
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...