andreas1gr Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:04 πμ 9 ώρες πριν, Sufk1 είπε Πού θα θέλατε να ζήσετε όταν βγείτε σύνταξη? Π.χ. νησί, παραθαλάσσιο χωριό, βουνό, επαρχία ή πόλη? Ελλάδα ή εξωτερικό? Κάπου ήσυχα ή πιο ζωντανά? Σημασία εχει το που μπορείς να ζήσεις με την σύνταξη που θα πάρεις... Γιατι εγω μπορεί να θέλω να ζήσω σε βίλα των 20.000.000$ στο Μαλιμπού... αλλά με τα 1000€ σύνταξη ουτε τα διόδια για να φτάσω Θεσσαλονίκη δεν θα βγαίνω να πληρώσω... 1 1
The_Judas Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:11 πμ Οταν θα ειστε 67+ με μυοσκελετικα κλπ προβληματα υγειας θα πατε στο εξωτερικο με -10; που μια επισκεψη σε γενικό ιατρο κοστίζει 300 ευρώ και το γηροκομειο 50.000 το χρονο; 5
1comment Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:21 πμ Αν φτάσουμε σε ηλικία που θα πάρουμε σύνταξη, θα ήθελα σε κάποιο ήρεμο νησί ή έστω μια μικρή πόλη. Σίγουρα χωρίς τις έννοιες της δουλειάς και του σήμερα. Από μια ηλικία και μετά επιβάλλεται να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις τους στόχους & τις φιλοδοξίες σου, να δεις τη ζωή αλλιώς. 3
BritGreek Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:24 πμ (επεξεργασμένο) Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, θα ήθελα να είμαι όπου θα είναι τα παιδιά μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου. Αν είχα όμως τη δυνατότητα, θα επέλεγα ένα και μόνο μέρος, επειδή το λατρεύω και έχει τα πάντα (και νοσοκομείο, αν χρειαστεί, προφανώς). Τη Σύρο. Αν υπήρχε και μια βάρκα στο σκηνικό, για καμιά καθετή, για μένα θα ήταν ο παράδεισος. Δουλεύω 14-16 ώρες την ημέρα εδώ και 25 χρόνια, γιατί πρέπει. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:28 πμ από BritGreek 3
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:39 πμ Θα ηθελα να πω καπου που θα εχω προσβαση σε ναρκωτικα και γυναικες, αλλα οταν θα ειμαι 75, δεν νομιζω οτι θα μπορω να κανω τιποτε απο τα δυο Οποτε θα πω στο χωριο, να πινω καμια μπυρα στο καφενειο, και να πηγαινω σιγα σιγα με το μπαστουνι εκει, και θα γρινιαζω για την εκαστοτε κυβερνηση που εχω τοση μικρη συνταξη 4
1comment Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ 13 λεπτά πριν, BritGreek είπε Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, θα ήθελα να είμαι όπου θα είναι τα παιδιά μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου. Αν είχα όμως τη δυνατότητα, θα επέλεγα ένα και μόνο μέρος, επειδή το λατρεύω και έχει τα πάντα (και νοσοκομείο, αν χρειαστεί, προφανώς). Τη Σύρο. Αν υπήρχε και μια βάρκα στο σκηνικό, για καμιά καθετή, για μένα θα ήταν ο παράδεισος. Δουλεύω 14-16 ώρες την ημέρα εδώ και 25 χρόνια, γιατί πρέπει. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη man. Ε όχι και 16 ώρες τη μέρα! Πότε ξεκουράζεσαι; 1
vforvaggelis Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ 19 λεπτά πριν, 1comment είπε Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη man. Ε όχι και 16 ώρες τη μέρα! Πότε ξεκουράζεσαι; Δωσε μεγαλη σημασια στο "πρεπει" που εγραψε. Δεν νομιζω να γουσταρει που το κανει ο ανθρωπος. Η αναγκη ενιοτε...
Black Demis Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ ξεκαθαρα οχι ελλαδα και καπου χωρις κοσμο
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:05 μμ 10 hours ago, basilis_k6 said: το ειδα σινεμα και ηταν φανταστικο αλλα αξιζει και σε βιντεο. τρελλα αυτο που κανουν imo αλλα πολυ ωραιο. υπαρχουν πολλα ωραια εξω απο την ζωη που εχουμε μαθει αλλα ..... 4 hours ago, mike15 said: το ασχημο ειναι οτι λεμε να ζησουμε οταν βγουμε στην συνταξη,ενω θα επρεπε να ζουμε καθε μερα και να μην περιμενουμε την συνταξη.π.χ ενα εξοχικο σε μια τετοια περιοχη με ωραια φυση κοντα ομως σε μια μικρη πολη για τις βασικες αναγκες.εμεις ας πουμε εχουμε πολλες εδω κοντα.χαλκιδικη,καβαλα.κ.α..φυσικα οταν βγεις στην συνταξη θα μενεις περισοτερο εκει,το βλεπω.γενικα πιστευω οτι χρειαζομαστε επαφη με την φυση για να ηρεμουμε. αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια.απειρα ατομα δεν ζουν την καθημερινοτητα τους. ειτε γιατι δεν υπαρχουν χρηματα ειτε γιατι ολα ειναι στο μυαλο τους και θεωρουν οτι περνανε ωραια που πινουν μια μπυρα καθε μερα.επιλογες του καθενος βεβαια. 1 hour ago, andreas1gr said: Σημασία εχει το που μπορείς να ζήσεις με την σύνταξη που θα πάρεις... Γιατι εγω μπορεί να θέλω να ζήσω σε βίλα των 20.000.000$ στο Μαλιμπού... αλλά με τα 1000€ σύνταξη ουτε τα διόδια για να φτάσω Θεσσαλονίκη δεν θα βγαίνω να πληρώσω... ταιλανδη 1 hour ago, The_Judas said: Οταν θα ειστε 67+ με μυοσκελετικα κλπ προβληματα υγειας θα πατε στο εξωτερικο με -10; που μια επισκεψη σε γενικό ιατρο κοστίζει 300 ευρώ και το γηροκομειο 50.000 το χρονο; μην εισαι κακος .επρεπε να ξεκινησεις με το ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 2
LiquidTroll Δημοσ. Κυριακή στις 01:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:21 μμ Επίσης, κάποιος μπορεί να θεωρήσει και αστείο ότι "θα πάρουμε σύνταξη" αλλα ΟΚ ΗΔΙΚΑ αυλη, είναι το μέρος που θα πάμε όλοι. Φοβέρό μέρος το φαρμακείο της γειτονιας μας 1
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 02:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:00 μμ τι σημασία έχει το μέρος αν η σύνταξη είναι ψίχουλα; Αν έχεις χρήματα και στο Πακισταν να είσαι θα είσαι άρχοντας. Και στο καλύτερο μέρος του κόσμου να είσαι αν δεν έχεις μια δεν αλλάζει κάτι Οπότε το πρώτο που σκέφτομαι είναι να κάνω τα κουμάντα μου να έχω 2 δεκάρες και τα υπόλοιπα έρχονται.
costas_ Δημοσ. Κυριακή στις 02:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:17 μμ Σίγουρα το οικονομικό είναι μια προϋπόθεση για καλή υγεία, ταξίδια και μια ζωή συνταξιούχου, μακριά από την φυλακή του σπιτιού και την αποβλάκωση της τηλεόρασης. Εαν σε λίγα χρόνια που θα βγω και εγώ στην σύνταξη έχω την απαραίτητη οικονομική άνεση (ελπίζω ότι θα την έχω), θα ήθελα να ζήσω όσο ποιό κοντά γίνεται στην θάλασσα και να μπορώ να κάνω τα αγαπημένα μου χομπυ. Σχετικά με τις μπαχάμες, την ταυλάνδη, την χαβάη και τα λοιπά απίστευτα όμορφα και μοναδικά τοπία, επειδή τα έχω ήδη επισκευθεί θα ήθελα μόνο να κάνω ένα πέρασμα ως τουρίστας και τίποτα περισσότερο.
mary Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:32 μμ Ελλάδα, κάπου ήρεμα όμως, έξω από πόλη. Ξέρετε πόσοι Εγγλέζοι τρώνε την σύνταξη τους στην Ελλάδα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις