Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βάλω απορροφητήρα ενσωματωμένο στην οροφή, με μοτέρ και μπουρι εξαερισμου φ15, που θα στέλνει τον αέρα έξω απ' το σπίτι, όχι ανακύκλωσης που θα τον κρατάει μέσα με φίλτρα άνθρακα κλπ. Θα είναι πάνω απ' τη νησίδα μου με τις εστίες Επισυνάπτω φωτό για να δείξω τι εννοώ . Έχει βάλει κανείς, να μου πει τη γνώμη του? Κάνουν δουλειά, τραβάνε σωστά τις οσμές και τους ατμούς? illusion_gallery_ok_black.jpg.2051fff0c0b080a5920298932947b382.jpg

Επεξ/σία από Nastria
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ, μου φαίνεται όμως πολύ κακή ιδέα. Ανεξάρτητα απόδοσης, πρέπει να ταβανιασεις τουλάχιστον 25-30 εκατοστά, χάνεις πολύ σε ύψος. Γιατι δεν βάζεις ενσωματωμένο στα μάτια τύπου Bora με εξαγωγή αέρα από το πάτωμα σκαμμένο; Σίγουρα πιο αποδοτικό και δεν χάνεις σε ύψος, απλά χάνεις 20 εκατό από ένα ράφι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πάει σε σπίτι που είχε τετοιο πράμα και δεν τράβαγε τπτ...φυγαμε και βρωμαγαμε φαγητίλα μεχρι το βρακι.

Αλλα ειναι εντυπωσιακο οπτικα.

Επεξ/σία από lefkrc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βάλει εγώ στο δικό μου γ@μαει. elica είναι μάρκα πολύ δυνατός. Δες τα σχόλια στο skroutz από το να ακούς κάποιους που δεν τον έχουν.

Επεξ/σία από tilaverboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...