specre Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Έχει βγει από χτες F1 Movie σε Web-dl ποιότητα, δε ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι. Άντε να τη δω επιτέλους, να γλυτώσω απ'τα spoilers του Πουρναράκη στη Monza. 😄 Το πήραμε, το πήραμε. Δεν ξέρω αν θα αντέξω να περιμένω την 4Κ imax έκδοση (φήμες λένε release για αύριο). Ελπίζω να βγει βασικά σε imax. EDIT: Βγήκε 4Κ, αλλά δεν είναι ΙΜΑΧ. Δεν πειράζει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από specre 1
mandos Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου 23 ώρες πριν, specre είπε Το πήραμε, το πήραμε. Δεν ξέρω αν θα αντέξω να περιμένω την 4Κ imax έκδοση (φήμες λένε release για αύριο). Ελπίζω να βγει βασικά σε imax. EDIT: Βγήκε 4Κ, αλλά δεν είναι ΙΜΑΧ. Δεν πειράζει. Σε ποια τιβι βλέπεις και έχει διαφορά το 4κ από το IMAX? Ρωτάω για ένα φίλο που έχει ακόμα HD Led
specre Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, mandos είπε Σε ποια τιβι βλέπεις και έχει διαφορά το 4κ από το IMAX? Ρωτάω για ένα φίλο που έχει ακόμα HD Led Σε αυτή: LG OLED evo C3 4K 55 ιντσών 2023 Βασικά το IMAX δεν έχει καμία σχέση με το 4Κ. 4Κ μπορεί να είναι και IMAX ή "χωρίς" ΙΜΑΧ, όπως IMAX μπορεί να είναι και 720p, 1080p. Απλά με το IMAX δεν έχει πάνω και κάτω τα λεγόμενα borders (έχει διαφορετικό aspect ratio). Η εικόνα "πιάνει" σχεδόν όλη την οθόνη της τηλεόρασης. Παράδειγμα: Συνήθως μια ταινία βγαίνει σε IMAX, όταν κυκλοφορεί σε blu-ray. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από specre 1 1
xacto Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Νομίζω ότι για εμάς που ασχολούμαστε με F1, αυτό που θα μας αρέσει στην ταινία, θα είναι η εικόνα και ο ήχος. Ιστορία σενάριο πλοκή δράση, μάλλον θα μας εκνευρίσουν. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να την δούμε σε κινηματογράφο και μάλιστα σε αίθουσα IMAX ή κάτι τέτοιο. 1
profile Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Μια σκέτη αμερικανιά. Το θέμα που πραγματεύεται χρειάζεται συναίσθημα ( Rush , Ford vs Ferrari ) για να νιώσεις τον παλμό και να ταξιδέψεις με τους πρωταγωνιστές. Σαν ταινία όχι. Άψυχη σαν τους ιδιoκτήτες της F1. Για προώθηση της F1 καλή. Κάτι σαν Drive to Survive χωρίς επεισόδια. 2
cinemusic Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Απο την ταινια F1. Ενταξει σε αρκετα σημεια χαμογέλασα.. Εδω ομως μιλαμε εκαναν copy paste την προσπέραση του Χαμιλτον στον Λεκλερ το 2023 με την διαφορά οτι τωρα ηταν ο Μπραντ στην θεση της Mercedes. Τα screen shot ειναι δικα μου και οχι φτιαγμένα για να δειχνουν ιδια. Ειναι οντως ιδια Επεξ/σία 23 Αυγούστου από cinemusic 4
specre Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, cinemusic είπε Απο την ταινια F1. Ενταξει σε αρκετα σημεια χαμογέλασα.. Εδω ομως μιλαμε εκαναν copy paste την προσπέραση του Χαμιλτον στον Λεκλερ το 2023 με την διαφορά οτι τωρα ηταν ο Μπραντ στην θεση της Mercedes. Τα screen shot ειναι δικα μου και οχι φτιαγμένα για να δειχνουν ιδια. Ειναι οντως ιδια Όντως. Έχεις δίκιο. Πολλές φορές ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν ήταν "αληθινό". Είμαι ο μόνος που δεν με ενθουσίασε; Πολλή "φασαρία" για το τίποτα νομίζω. Ίσως περίμενα περισσότερα μετά από τόση διαφήμιση. Δεν λέω ότι δεν αξίζει σαν ταινία, είναι (για εμένα) απλά οκ. Προτιμώ να δω ξανά το Top Gun: Maverick. Πιο πολύ δράση και ταχύτητα έχει από το F1 The Movie.
cinemusic Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Και εγώ δεν τρελάθηκα. Ήταν αυτό που λες, απλως οκ. Είχε αυτούς τους εξυπνακισμούς που κάνει ο πρώταγωνιστης από αυτές που αρέσουν στο Hollywood ( τις λεγόμενες αμερικανιες) που σε κανονικό αγώνα δεν γίνονται με τίποτα. Σε κάποιες φάσεις με έκαναν να μουρμουρισω λέγοντας " έλα κόψτε κάτι, ούτε η Red Bull δεν τα κάνει αυτά". Το ατού της ταινίας ήταν ότι έβλεπες όλους τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της F1 να συμμετέχουν στην ταινία και να γίνονται ένα με το παραμύθι. Αυτό δεν θυμάμαι σε καμία ταινία που ασχολείται με σπορ να γίνεται τόσο ολοκληρωτικά. Από θέμα διαφήμισης η ταινία παίρνει δέκα Τέτοιο commercial σε ταινία έχω να δω από το Sex and the city που εκεί βέβαια σε αντίθεση με αυτήν ο στόχος ήταν το γυναικείο κοινό. Αν σκεφτούμε τα brands που παρέλασαν για πάνω από δύο ώρες τότε η ταινία θα πρέπει να έβγαλε μόνο από αυτό τρελά χρήματα πριν ακόμα προβληθεί στους κινηματογράφους. 1
ekrepali Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εντυπώσεις απ'τη ταινία... Αμερικανιά που απευθύνεται σε κυρίες που λατρεύουν τον Brad Pitt και σε 10χρονα παιδιά που τους αρέσουν τα συγκρουόμενα. Θυμάμαι τον εαυτό μου το 1997, μη γνωρίζοντας τότε τους κανονισμούς... να σκέφτομαι ότι ο Σουμάχερ έκανε μισή δουλειά κι έπρεπε να κοπανίσει καλύτερα τον Βιλνέβ. Και να μιλούσαμε για "κατά λάθος" ατυχήματα πάει στο διάολο... αλλά 3 safety cars; Ή το άλλο που κάθισε στο box πόση ώρα περιμένοντας να μπει ο Μax στην ευθεία για να μπει μπροστά του στη στροφή 1 και να τον καθυστερήσει επίτηδες. Και να λέγονται αυτά σε ανοιχτό μικρόφωνο κιόλας... εεε χάνεται όλος ο ρεαλισμός. Ο ορισμός του black flag. Ο Χάμιλτον που ήταν στην ομάδα των producers, δε ντράπηκε καθόλου για αυτές τις λεπτομέρειες; Να τους πει 'ρε παιδιά, μη το παραξυλώσουμε... ας κάνουμε κάτι πιο ρεαλιστικό'. Πχ το Abu Dhabi είχε ας πούμε μια μικρή δόση ρεαλισμού. Ομαδική στρατηγική με διαφοράετικά pit stop windows όπως Verstappen - Checo το 2021. Και red flag στο τέλος αντί για safety car, όπως έπρεπε να γίνει και τότε. Kάτι άλλο που δε μου άρεσε ήταν οι παρομοιώσεις ατυχημάτων. Tο ατύχημα του συμπρωταγωνιστή παραπέμπει σε Grosjean, χωρίς όμως να βγαίνει το ίδιο συναίσθημα. Γύρισε μετά από μερικούς αγώνες με το ίδιο χαμογελαστό, ηλίθιο, ανώριμο attitude λες και δεν είχε επιθανάτια εμπειρία. Από τα λίγα που μου άρεσαν στη ταινία ήταν: - Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας... φοβερός ηθοποιός και στο Bron (H Γέφυρα) και στο Killing Eve. - O Steiner, ο οποίος ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει σε κάποια ομάδα της F1 γιατί είναι μορφή. - Ο Alonso που πέρασε πίσω απ'τον Brad Pitt σε μια συνέντευξη και του έδωσε συγχαρητήρια με νεύμα. Σαν να σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ότι κι εκείνος θα οδηγάει στην F1 μέχρι τα 60. 😂 Όσο για τη Μαρία Θωμά που μας έπρηξαν στον Ant1 για τη συμμετοχή της στη ταινία, που πήρε συνέντευξη στον Bratt Pitt... δε τη πήρα καν χαμπάρι χτες το βράδυ. Έπρεπε να ψάξω τώρα τη ταινία λεπτό προς λεπτό για να βρω τη σκηνή (1:01:33)... η ερώτηση γίνεται off scene, ηχογραφημένη σε studio. Kαι μετά τη βλέπουμε σε ρόλο χαμογελαστής γλάστρας ενώ ο ενοχλητικός δημοσιογράφος παίρνει τα ηνία. edit: Τώρα διάβασα για το ατύχημα του Μάρτιν Ντόνελι το 1990. Τώρα βγάζει νόημα... Επεξ/σία 25 Αυγούστου από ekrepali 2
ASFE Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Αν ο Σονι Χεις εκανε το ντεμπουτο του το 1993 (που εδειχνε τοτε σαν ατυχημα του Ντονελι) και ηταν 20 χρονων,30 χρονια μετα και 50αρης απλα δεν γινεται. Ο Ολι μπερμαν πιο νεος, μεσα σε μονοθεσια Φ2 και εναν αγωνα εκανε που αντικαθιστουσε τον Σαινθ και τον πεθανε ο λαιμος-αυχενας. Και μενα δεν μου αρεσε καθολου.
ekrepali Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 1 hour ago, ASFE said: Αν ο Σονι Χεις εκανε το ντεμπουτο του το 1993 (που εδειχνε τοτε σαν ατυχημα του Ντονελι) και ηταν 20 χρονων,30 χρονια μετα και 50αρης απλα δεν γινεται. Ο Ολι μπερμαν πιο νεος, μεσα σε μονοθεσια Φ2 και εναν αγωνα εκανε που αντικαθιστουσε τον Σαινθ και τον πεθανε ο λαιμος-αυχενας. Και μενα δεν μου αρεσε καθολου. Toν 60άρη παίζει στη ταινία... τη κανονική του ηλικία δηλαδή. 4 μήνες διαφορά έχουν με τον Ντόνελι.
ASFE Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Δλδ οταν εκανε ντεμπουτο ηταν και καλα 30? Δεν παιζει. Επισης δεν υπαρχει περιπτωση 60αρης να οδηγει Φ1 σε αγωνιστικους ρυθμους.
specre Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, ASFE είπε Επισης δεν υπαρχει περιπτωση 60αρης να οδηγει Φ1 σε αγωνιστικους ρυθμους. Άλλο ο οποιοσδήποτε 60αρης και άλλο ο Σόνις ο Χέις made in USA. 2
mecanomecano Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ούτε εμένα μου άρεσε. Εντυπωσιακή αλλα ψυχρή ταινία,κακο σενάριο κουραστικό editing γερασμένος Brad Pitt. Ενα θετικό τα cameos απο F1 drivers/teams. Απογοήτευση καθώς το Maverick μου άρεσε πολύ.Δεν πλησιάζει καν τα Ford v Ferrari και Rush. Ακόμα και ταινίες με αρκετές αδυναμίες όπως το Ferrari του Mann η τα παλαιότερα Michel Vaillant και Days of Thunder τα βλέπω πιο ευχάριστα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου από mecanomecano
liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Για να περάσει η ώρα για εμάς τους φίλους του αθλήματος είναι μια χαρά. Από το Rush και το Ford vs Ferrari απέχει έτη φωτός. Δεν τίθεται ούτε καν θέμα σύγκρισης. Τώρα για τον ντόρο που έγινε και την προώθηση που είχε είναι ταινία στην καλύτερη μέτρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα