kostantinos2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, kostantinos2013 είπε Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω. Καλησπέρα, σε καμία μα καμία περίπτωση. Άλλο socket.
kostantinos2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, σε καμία μα καμία περίπτωση. Άλλο socket. Ευχαριστω φιλε μου! 1
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, kostantinos2013 said: Γεια χαρα παιδια. Εχω ενα pc που φοραει τον Intel i7 7500. Εχω βρει τον Intel® Core™ i7-7740X που δινει καποιος σε αγγελια. Θα κανει στο δικο μου? Εχω ψιλομπερδευτει για αυτο ρωταω. Ευχαριστω. Θα πρεπει να αγορασεις αλλη μητρικη και ram. Βαλε σε αγγελια σε μια καλη τιμη,το παλιο σου σετ,(επεξεργαστη,μητρικη,ραμ) και απο το ποσο που θα παρεις,θα μειωσεις το ποσο που θα δωσεις για την αναβαθμιση. Τι χρηση κανεις στον υπολογιστη?Τι προγραμματα?Μπορει να σε βολευει καλυτερα να αγορασεις amd επεξεργαστη.Εχουν πρακτικα εκμηδενισει τους intel σε vfm στην εποχη μας και προς το παρον. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από benign
kostantinos2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, benign είπε Θα πρεπει να αγορασεις αλλη μητρικη και ram. Βαλε σε αγγελια σε μια καλη τιμη,το παλιο σου σετ,(επεξεργαστη,μητρικη,ραμ) και απο το ποσο που θα παρεις,θα μειωσεις το ποσο που θα δωσεις για την αναβαθμιση. Τι χρηση κανεις στον υπολογιστη?Τι προγραμματα?Μπορει να σε βολευει καλυτερα να αγορασεις amd επεξεργαστη.Εχουν πρακτικα εκμηδενισει τους intel σε vfm στην εποχη μας και προς το παρον. Eυχαριστω για την απαντηση,απλα δεν θελω να επενδυσω παραπανω.
TopCLR Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Πόσα θα έδινες για τον Core i7 7740X; Ποιες είναι οι μνήμες που έχεις στο σύστημα με τον Core i5 7500; Επίσης το σύστημα με τον 7500 είναι κάποιο επώνυμο (Dell, HP, Lenovo κλπ.);
kostantinos2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παιδια βρηκα και τον Intel Core I7 8700.Προφανως κανει γαι το δικο μου Βλεπω οτι το socket ειναι το ιδιο. Κανει? Επεξ/σία 2 Ιουλίου από kostantinos2013 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, kostantinos2013 είπε Παιδια βρηκα και τον Intel Core I7 8700.Προφανως κανει γαι το δικο μου Βλεπω οτι το socket ειναι το ιδιο. Κανει? Δες αν θέλει update το bios
kostantinos2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Δες αν θέλει update το bios Κανει για το συστημα μου?να τον αγορασω?
Sheogorath Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 8 λεπτά πριν, kostantinos2013 είπε Κανει για το συστημα μου?να τον αγορασω? Κατσε, βασικά μισό. Ηλίθια Ιντελ, όχι δεν κάνει. Ίδιο σοκετ και δεν αφήνει. 1
kostantinos2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κατσε, βασικά μισό. Ηλίθια Ιντελ, όχι δεν κάνει. Ίδιο σοκετ και δεν αφήνει. οκ ευχαριστω Επεξ/σία 2 Ιουλίου από kostantinos2013
blitzNikos Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Ποιά μητρική έχεις? Πήγαινε στην ιστοσελίδα της, βρες το ακριβές μοντέλο και δες τη λίστα με τους συμβατούς επεξεργαστές (cpu support list) και ποιο bios πρέπει να έχεις περασμένο για τον καθένα.
TopCLR Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 20 ώρες πριν, Sheogorath είπε Κατσε, βασικά μισό. Ηλίθια Ιντελ, όχι δεν κάνει. Ίδιο σοκετ και δεν αφήνει. Καλά που τον πρόλαβες! Είναι το socket 1151 όπου αρχικά η Intel είχε τους 6xxx και 7xxx (σαν τον 7500 που έχει ο φίλος) και μετά έβγαλε συστήματα πάλι σε 1151 (εννοείται με άλλα chipset οι μητρικές) που έβαζε τους 8xxx (σαν τον 8700) και 9xxx. Δεν υπήρχε καμιά συμβατότητα μεταξύ τους! 2
this.is.elia Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 5 hours ago, TopCLR said: Δεν υπήρχε καμιά συμβατότητα μεταξύ τους! (εγκυκλοπαιδικά και μόνο) είχε βρεθεί αρκετά γρήγορα τρόπος ώστε να μπαίνουν οι coffee lake (8th+9th gen) σε θεωρητικά μη συμβατές z170/270 μητρικές 😁 2
TopCLR Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Στην περίπτωση του πιο πάνω φίλου καλό είναι να παραμείνει "εγκυκλοπαιδικά" γιατί δεν νομίζω να έχει την δυνατότητα για πατέντες. Επίσης δεν ανέφερε το υπόλοιπο σύστημα ή έστω ποια μητρική έχει. Αν τυχόν είναι κάποιο επώνυμο σύστημα (ή και μητρική) του τύπου HP, Dell κλπ. τότε (νομίζω) ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα