Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας υποθέσουμε ότι η Γνώση μετριέται με αριθμούς και ότι όλη η γνώση της Ανθρωπότητας-Επιστήμης φτάνει τον αριθμό 1000.

Εγώ ας υποθέσουμε ότι από τα μαθητικά μου χρόνια κατέκτησα ή έφτασα ως Γνώση τον αριθμό 100. Εκεί διαπίστωσα ότι μπορεί με σκληρή δουλειά να φτάσω και τον αριθμό 1000 να κατακτήσω όλη την ανθρώπινη Γνώση που είναι ο αριθμός 1000.

Στη Πορεία μεγάλωσα Γέρασα διατήρησα τον στόχο μου και με όλες τι δυσκολίες κατέκτησα τον αριθμό 800 σαν Γνώση. Εκεί διαπίστωσα ότι μετά τις καινούριες ανακαλύψεις  και εξελίξεις ο μαγικός αριθμός 1000 έγινε 10000 και η αρχική Γνώση πού ήταν πολύ μεγάλη όταν ξεκίνησα τελικά είναι και πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι φαίνονταν.

Καταρρακώθηκα έπεσα σε κατάθλιψη για τι δεν θα μπορούσα να εκπληρώσω το στόχο να κατακτήσω όλη την ανθρώπινη Γνώση.

Ενώ στο μέλλον είμαι πολύ πιο έξυπνος από το παρελθόν ταυτόχρονα φαίνομαι και πιο χαζός από παλιότερα σε σχέση με το παρόν μιας και η μεγάλη Γνώση έχει διευρυνθεί.

Έτσι ενώ μικρός κατείχα το 10/100=10% της Συνολικής Γνώσης τώρα κατέχω μόνο το 800/10000=8% της συνολικής Γνώσης μικρότερο ποσοστό άρα σχετικά με το παρελθόν είμαι πιο χαζός όσο αναφορά με τον αρχικό στόχο μου την κατάκτηση όλης τη Γνώσης.

Σημείωση :

Γι ‘αυτό κοιτάτε και λίγο τις απόλυτες τιμές όχι μόνο της σχετικές. Η πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι τόσο απλή.

… Μετά από χρόνια.

Σημείωση 2: Και όμως είναι.

Αυτή η απόδειξη σημαίνει ότι ταυτόχρονα είμαι και πιο χαζός και πιο έξυπνος.

Όπως το φωτόνιο είναι και κύμα και σωματίδιο ένα παράδοξο που ισχύει ακόμα και σήμερα αφού δουλεύει.

Επεξ/σία από alexpap
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Μην πας μακριά, μπες fb, βρες μία random AI εικόνα της δακρυσμένης Μαρούλας από το κατσικοχώρι που κλείνει τα 30-40-50 μπροστά από μια δίκιλη τούρτα η οποία «σβήνει κεράκια μόνη της, γιατί δεν της ευχήθηκε κανένας χρόνια πολλά» και παρατήρησε το πάρτυ που γίνεται στα σχόλια από τους 55+.

Ε, αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας. Τι περίμενες, να βγαίναμε τέρατα ευφυΐας εμείς;

Η τούρτα απο peach cream.Kαι τα κεράκια να γραφουν 1138 και να του λένε χρόνια πολλα.Οι γάτες που κάνουν καταδύσεις και αναρωτιούνται οι θείτσες "μα πως;αφου οι γατες μισουν το νερό" ....Δεν υπάρχει μέλλον!!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fotoalexandros είπε

Εμείς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του 2024, είχαμε 62000 γεννήσεις και 126.000 θανάτους. Με μαθηματική ακρίβεια, σε σαράντα με πενήτντα χρόνια, οι Έλληνες θα έχουν εξαφανιστεί αφού ο μέσος όρος ηλικίας θα έχει ξεπεράσει τα 50 έτη και οι εναπομείναντες δεν θα επαρκούν για την ανάταξη του πληθυσμού. Ρουφάτε φραπέ, βλέπετε μπάλα,  "καμακώστε" γκομενάκια και καλά κρασία. Η ιστορία θα μας ξεπεράσει.

Κάνε με add εδώ. Έχεις instagram;  στείλτε μου μήνυμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...