imr Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 9 hours ago, MontzOlee said: Ευχαριστώ για την συμβουλή και συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο. δεν είδα την πρόθεση να απαντήσω έτσι απλά όπως πολλές φορές έχω πει, είναι εύκολο να λες ότι είσαι χορευταρας αν δεν είσαι εσύ στον χορό .. Anyways, το αμάξι έκλεισε ραντεβού για ευθυγράμμιση κ όχι σε ΚΤΕΟ απλά αργεί λόγω διακοπών κ περιοδου(την επόμενη βδομάδα του είπαν εκτός κ αν προκύψει κάποια ακύρωση) τώρα το κουνάει οσο το δυνατόν λιγότερο κ ελπίζω απλά να είναι όλα οκ κ να μην δημιουργήσει κανένα πρόβλημα Καλα δεν θα παθει τιποτα αν το κινει κανονικα για μερικες μερες μεχρι να κανει την ευθυγραμιση, ειναι και αρκετα πιθανο να ειναι εντος οριων. Νομιζω παντως οτι ειναι λιγο εως πολυ υπερβολικος ο φιλος σου οπως εχει παει ολη η ιστορια. Την ευθυγραμιση την κανει ετσι και αλλιως για αυτον οτι και να λεει η αντιπροσωπεια, τι εχει να κερδισει με το να τους παει το χαρτι να τους το τριψει στην μουρη? 1
geopro Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, MontzOlee είπε Δεν έχω άποψη γιατί αυτή την περίοδο από τότε που άλλαξε αμορτισέρ έμεινε στο χωριό για διακοπές (Αίγιο) οπότε λογικά θα το πάει Πάτρα (;!) θέλω να πιστεύω που σίγουρα έχει καλά συνεργεία για ευθυγράμμιση .. Ας το πάει ειτε στο ευθυγραμμίσεις Κωτσόπουλος ειτε στο ευθυγραμμίσεις Μπαρδάκης (όπως προαναφέρθηκαν) Ένα μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου κοντά στο “Τόφαλος“ ας το αποφύγει λόγω του ότι μου έλεγε κάτι ανυπόστατα κάποτε. Αυτό το περί ραντεβού που είπες ισχυει ; Αν προκειται περί "έλα αύριο - μεθαύριο" να το καταλάβω , αλλά κάτι πιο μακρινό δεν συνηθίζεται σε αυτά τα μαγαζιά. Επεξ/σία 30 Ιουλίου από geopro 1
MontzOlee Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 9 ώρες πριν, imr είπε Καλα δεν θα παθει τιποτα αν το κινει κανονικα για μερικες μερες μεχρι να κανει την ευθυγραμιση, ειναι και αρκετα πιθανο να ειναι εντος οριων. Νομιζω παντως οτι ειναι λιγο εως πολυ υπερβολικος ο φιλος σου οπως εχει παει ολη η ιστορια. Την ευθυγραμιση την κανει ετσι και αλλιως για αυτον οτι και να λεει η αντιπροσωπεια, τι εχει να κερδισει με το να τους παει το χαρτι να τους το τριψει στην μουρη? Ναι εννοούσα ότι δεν θέλει να κάνει χιλιόμετρα - ταξίδι γιατί αυτός είναι Πάτρα- Αίγιο - Αθήνα και μην νομίζεις μαζεύονται τα χιλιόμετρα .. ίσως είναι υπερβολικός ναι αλλά εγώ τον καταλαβαίνω. & ναι, θα τους το τρίψει στην μούρη συν ότι θα στείλει στην Toyota στο τμήμα καταναλωτη , έτσι για την κοροϊδία τους (αν βγει κάτι στην ευθυγράμμιση) 1 ώρα πριν, geopro είπε Ας το πάει ειτε στο ευθυγραμμίσεις Κωτσόπουλος ειτε στο ευθυγραμμίσεις Μπαρδάκης (όπως προαναφέρθηκαν) Ένα μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου κοντά στο “Τόφαλος“ ας το αποφύγει λόγω του ότι μου έλεγε κάτι ανυπόστατα κάποτε. Αυτό το περί ραντεβού που είπες ισχυει ; Αν προκειται περί "έλα αύριο - μεθαύριο" να το καταλάβω , αλλά κάτι πιο μακρινό δεν συνηθίζεται σε αυτά τα μαγαζιά. Θα πάμε μαζί μάλλον σε ένα από τα προαναφερθέντα αν βρω κι εγώ χρόνο αυτός έκανε google search συνεργεία μάλλον που κάνουν κ ευθυγράμμιση (;!) και ήθελαν ραντεβού. αν πάμε σήμερα πάντως τα ενημερώσω το θέμα πως πήγε η ευθυγράμμιση Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας στην Πάτρα 🙏🏻
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου...μήπως απλά η αντιπροσωπεία εννοούσε ότι "Αλλάξαμε τα αμορτισέρ και η διαδικασία περιλαμβάνει και ευθυγράμμιση, οπότε δεν χρειάζεται γιατί έχει γίνει"?
MontzOlee Δημοσ. 30 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου...μήπως απλά η αντιπροσωπεία εννοούσε ότι "Αλλάξαμε τα αμορτισέρ και η διαδικασία περιλαμβάνει και ευθυγράμμιση, οπότε δεν χρειάζεται γιατί έχει γίνει"? Οχι φίλε Πέτρο , η ερώτηση ήταν ως εξής : -έγινε ευθυγράμμιση μετά την αλλαγή των αμορτισέρ ; - όχι, δεν χρειάζεται (4-5 φορες) στον προϊστάμενο του service αλλά το δικαιολόγησε ότι "αυτά τα καινούργια δεν χρειάζονται γιατί πατάς πάνω σε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία στην τοποθέτηση κ δεν έχει κενά" ή κάπως έτσι, πάντως ευθυγράμμιση με τον παλιό - γνωστό τρόπο δεν έγινε 1
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, MontzOlee είπε Οχι φίλε Πέτρο , η ερώτηση ήταν ως εξής : -έγινε ευθυγράμμιση μετά την αλλαγή των αμορτισέρ ; - όχι, δεν χρειάζεται (4-5 φορες) στον προϊστάμενο του service αλλά το δικαιολόγησε ότι "αυτά τα καινούργια δεν χρειάζονται γιατί πατάς πάνω σε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία στην τοποθέτηση κ δεν έχει κενά" ή κάπως έτσι, πάντως ευθυγράμμιση με τον παλιό - γνωστό τρόπο δεν έγινε Α, καλά. Παραείναι σίγουροι αυτοί για τους παντογράφους του. 1
geopro Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, MontzOlee είπε έγινε ευθυγράμμιση μετά την αλλαγή των αμορτισέρ ; - όχι, δεν χρειάζεται (4-5 φορες) στον προϊστάμενο του service αλλά το δικαιολόγησε ότι "αυτά τα καινούργια δεν χρειάζονται γιατί πατάς πάνω σε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία στην τοποθέτηση κ δεν έχει κενά" ή κάπως έτσι, πάντως ευθυγράμμιση με τον παλιό - γνωστό τρόπο δεν έγινε Οποιαδήποτε εργασία με αλλαγή ανταλλακτικών στο μπροστινό σύστημα συνοδεύεται από έλεγχο ευθυγράμμισης και δεν είναι συζητήσιμο αυτό. Περα από τους προφανείς τεχνικούς λόγους υπάρχει και ο ψυχολογικός παράγοντας ο οποίος είναι σημαντικός. Γιατί να αναρωτιόμαστε ως ψυχαναγκαστικοί ενώ υπάρχει τρόπος να μην αιωρούνται σκιές. Ειδικά σε ένα αυτοκίνητο που έχει πασπατευτεί αρκετά. Ποτέ μου δεν διανοήθηκα να μην κάνω ευθυγράμμιση μετά από αλλαγή σε αμορτισέρ / ψαλίδια/ άκρόμπαρα / silent block/ , ακόμη και μετά από μπαράκια ζαμφόρ πάντα το πήγαινα και πάντα χρειαζόταν. 1
MontzOlee Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου Καλησπέρα, η ευθυγράμμιση έγινε στον κ. Κωτσόπουλο και όντως η εμπειρία ήταν 100% θετική σύμφωνα με τον φίλο. Του είπε λίγο και το ιστορικό κ το "πρόσεξε" το αμάξι του φίλου κ τον εξυπηρέτησε άμεσα. στην ευθυγράμμιση πάντως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, δυστυχώς .. (βλέπε φωτό) Δεξιά είχε μεγάλο πρόβλημα απ ότι του είπε κ πάλι καλά που έκανε ευθυγράμμιση. Χ το έβγαζε το μηχάνημα.. Ντροπη και αίσχος για την αντιπροσωπεία πραγματικά. δεν πέφτουμε από τα σύννεφα βέβαια μετά απ όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει να κάνει τώρα μετά από αυτές τις μετρήσεις.. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε ευθυγράμμιση στο αμάξι. βαριόταν; πραγματικά πίστευε ότι δεν χρειάζεται το αμάξι ; ή έγινε επίτηδες που είναι το χείριστο σενάριο ; 2
geopro Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Καλησπέρα, η ευθυγράμμιση έγινε στον κ. Κωτσόπουλο και όντως η εμπειρία ήταν 100% θετική σύμφωνα με τον φίλο. Του είπε λίγο και το ιστορικό κ το "πρόσεξε" το αμάξι του φίλου κ τον εξυπηρέτησε άμεσα. στην ευθυγράμμιση πάντως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, δυστυχώς .. (βλέπε φωτό) Δεξιά είχε μεγάλο πρόβλημα απ ότι του είπε κ πάλι καλά που έκανε ευθυγράμμιση. Χ το έβγαζε το μηχάνημα.. Ντροπη και αίσχος για την αντιπροσωπεία πραγματικά. δεν πέφτουμε από τα σύννεφα βέβαια μετά απ όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά πραγματικά δεν ξέρει τι θέλει να κάνει τώρα μετά από αυτές τις μετρήσεις.. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε ευθυγράμμιση στο αμάξι. βαριόταν; πραγματικά πίστευε ότι δεν χρειάζεται το αμάξι ; ή έγινε επίτηδες που είναι το χείριστο σενάριο ; Φυσικό και επόμενο ήταν το αυτοκίνητο να χρειαζόταν διαδικασία ευθυγράμμισης. Όσο αφορά την στάση της αντιπροσωπείας πραγματικά εγείρονται ερωτηματικά. Σε πρώτη φάση ας ζητήσει να του καταβάλουν το κόστος της ευθυγράμμισης που έγινε σε εξωτερικό συνεργείο. Σε δεύτερη φάση ας στείλει ένα μειλ διαμαρτυρίας στα κεντρικά Ελλάδος με κοινοποίηση και στην Toyota Ιαπωνίας ( με μετάφραση στα αγγλικά) παραθέτοντας το ιστορικό. Να δηλώσει την απογοήτευση του και να ζητήσει επέκταση εγγύησης προς αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης το οποίο έχει τρωθεί με ευθύνη της αντιπροσωπείας. Να είναι προετοιμασμένος ότι η αντιπροσωπεία ίσως θελήσει να αμυνθεί ισχυριζόμενη ότι το αμάξι βγήκε σωστό από το σέρβις και ότι η προβληματική ευθυγράμμιση μπορεί να προέκυψε από πρόσκρουση σε κράσπεδο ή από οδήγηση σε λακούβες, κλπ. Το μεγάλο ατού για το γνωστό σου είναι ότι βγήκε από το επίσημο σέρβις χωρίς έλεγχο ευθυγράμμισης. Ας μην το αφήσει να περάσει έτσι γιατί μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτή τη ταλαιπωρία. Το μειλ διαμαρτυρίας είναι εύκολο να συνταχθεί. Μην περιοριστείτε στα λόγια που τα παίρνει ο άνεμος.
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αυτός ο άνθρωπος δεν έκανε ευθυγράμμιση στο αμάξι. βαριόταν; πραγματικά πίστευε ότι δεν χρειάζεται το αμάξι ; ή έγινε επίτηδες που είναι το χείριστο σενάριο ; Aν θυμάσαι τι είχες γράψει 👇 Στις 25/7/2025 στις 4:19 ΜΜ, MontzOlee είπε το πηρε πριν απαντησετε παιδες, του ειπε ο προισταμενος τεχνικος μετα απο 5 φορες που ρωτησε αν χρειαζεται , πως οχι δεν χρηζει ευθυγραμμισης στα καινουργια γιατι πατανε πανω σε συγκεκριμενα σημεια κ δεν εχει κενα Ο θορυβος παντως για την ιστορια, με το αμορτισερ σταματησε .. του ειπαν οτι αλλαξαν μονο τα 2 μπροστινα και τιποτα αλλο αλλα χωρις πολλα πολλα, ηταν πολυ επιφυλακτικοι μετα τα email που ειχε στειλει στην ΤΟΥΟΤΑ μαλλον, ειχε πεσει συρμα Όλως περιέργως το πρόβλημα όπως φαίνεται στην φωτό που έβαλες ήταν μπροστά που εκεί μόνο άλλαξαν αμορτισέρ. Κατά τα άλλα δεν έχρηζε ευθυγράμμισης. Εγώ ανάλογα τα κέφια μου μπορεί να πήγαινα μπορεί κι όχι για να τον κάνω ρόμπα. Αλλά μάλλον θα τον έγραφα γενικώς και θα συνέχιζα τη ζωή μου.
geopro Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Όλως περιέργως το πρόβλημα όπως φαίνεται στην φωτό που έβαλες ήταν μπροστά που εκεί μόνο άλλαξαν αμορτισέρ. Κατά τα άλλα δεν έχρηζε ευθυγράμμισης. Εγώ ανάλογα τα κέφια μου μπορεί να πήγαινα μπορεί κι όχι για να τον κάνω ρόμπα. Αλλά μάλλον θα τον έγραφα γενικώς και θα συνέχιζα τη ζωή μου. Κάτι εχω χάσει στην διατύπωσή σου. Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις ; Άσχετα με την αρχική ή την όποια αιτία , εσύ τι θα έκανες μετά από αλλαγή αμορτισέρ ; Δεν θα το πήγαινες / απαιτούσες έλεγχο ευθυγράμμισης ; Ή να το θέσω διαφορετικά , σου έχει τύχει ποτέ να μην χρήζει έλεγχο ευθυγράμμισης ;
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, geopro είπε Εσύ δηλαδή τι πιστεύεις ; Άσχετα με την αρχική ή την όποια αιτία , εσύ τι θα έκανες μετά από αλλαγή αμορτισέρ ; Δεν θα το πήγαινες / απαιτούσες έλεγχο ευθυγράμμισης ; Έχω απαντήσει πως ναι. Αν διάβαζες και την παράθεση ίσως να μην έχανες κάτι στη διατύπωσή μου.
geopro Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Εγώ ανάλογα τα κέφια μου μπορεί να πήγαινα μπορεί κι όχι για να τον κάνω ρόμπα. Αλλά μάλλον θα τον έγραφα γενικώς και θα συνέχιζα τη ζωή μου. Μάλλον θα τον "έγραφες" γενικώς ; Γιατί ; Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα αυτός και τα αφεντικά του που του δίνουν τις εντολές να κοροϊδεύουν την κοινωνία ;
atheatos Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δυστυχως το φαινομενο σαν και το παραπανω ισχυει και σε αλλες αντιπροσωπειες Ιαπωνεζικων αυτοκινητων στην Ελλαδα. Θελω να πιστευω οχι σε ολες, αλλα σε αυτες που εχω δει και ακουσει , ειναι μονο για να σου σφραγιζουν το βιβλιο του service ….Ουτε για αλλαγη λαδιων δεν κανουν .
for4 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Δυστυχώς το θέμα συνεργείο στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία και το να πας στην αντιπροσωπεία να πληρώσεις το αυξημένο κόστος, δυστυχώς ξανά, δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Ανεξαρτήτως μάρκας. Το καλύτερο για μένα είναι να βρεις μέσω συστάσεων ένα καλό μάστορα και να το πας εκεί μόνο. Θα τον τσεκαρεις τις πρώτες φορές και μετά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ από όταν βρήκα τον δικό μου ηρέμησα. Ήμουν έτοιμος να αλλάξω αυτοκίνητο και από τότε έχω κάνει άλλα 200κ χλμ. Τώρα για το θέμα, ίσως είμαι υπερβολικός αλλά εγώ κάνω ευθυγράμμιση και όταν αλλάζω ελαστικά. Δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο το κόστος οπότε για να είμαι σίγουρος το κάνω. Τώρα η αντιπροσωπεία μπορεί να μην κάνει γτ έχουν δουλειά και δεν προλαβαίνουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση που υπήρχε ιστορικό ταλαιπωρίας του πελάτη, έπρεπε να ήταν σούπερ προσεκτικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα