mechpanos Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Εγώ δεν βλέπω να είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι εκνευριστικό και ξενερωτικό όταν μιλάμε για καινούργιο αμάξι, να κουδουνίζει σαν τενεκές από κάτω. Οπότε ΝΑΙ να τους πάει τρένο να κόψουνε το σβέρκο τους να βρουνε το πρόβλημα και να δώσουνε την λύση. Να ζητάει κάθε επικοινωνία να γίνεται γραπτά καθώς και μετά από κάθε παράδοση, γραπτή αναφορά τί φτιάξανε και ότι επιλύθηκε το πρόβλημα αλλιώς να μην παραλαμβάνει. Γραπτή ενημέρωση της Τογιότα Ευρώπης και Ιαπωνίας. Στην Ιαπωνία ειρήσθω εν παρόδω, αν κάποιος κακολογήσει κάποιον, πρέπει αυτός να πάει να πάρει ένα ειδικό χαλάκι, να πάρει ένα ειδικό σπαθί, και να κάνει χαρακίρι. Αν όμως αποδειχθεί ότι η κακολογία ήταν συκοφαντία, τότε πρέπει ο συκοφαντών να πάει να κάνει χαρακίρι ο ίδιος. Το αποτέλεσμα είναι στην κοινωνία τους να κάνουν το παν για να μην κακολογηθούν, και δεν κακολογούν. Είναι στην κουλτούρα τους. Με τους Ιάπωνες λοιπόν θα βγάλεις άκρη! 1
foxstam Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Γνωστός μου με Alfa Romeo, από την πρώτη στιγμή που το πήρε είχε πολλά και διαφορετικά προβλήματα. Του τα αλλάζαν όλα μέχρι να βρουνε το πρόβλημα και να το λύσουν. Και μεγάλες ζημιές και ελατωματικά εξαρτήματα. Δεν έπαιξε ποτέ το σενάριο να πάρουν το αυτοκίνητο πίσω και να του δώσουν άλλο. Πάντα έπαιζε το σενάριο μην ανησυχείς θα το φτιάξουμε... Και άλλαξαν το μισό αυτοκίνητο! Επεξ/σία 4 Ιουλίου από foxstam 1 1
spirostolios Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Apostol. είπε Οντως παντα υπαρχει ενα ανοητος. Ναι γεγονός..μερικοί βάζουν και στο αβαταρ εικόνες όπως troll spray, αντιπροσωπευτικές αυτών... 2
Apostol. Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 4 minutes ago, spirostolios said: Ναι γεγονός..μερικοί βάζουν και στο αβαταρ εικόνες όπως troll spray, αντιπροσωπευτικές αυτών... Χαχα μα πως μου την ειπες ετσι τωρα ρε φιλαρακι, δεν ξερω που να κρυφτω χαχα
rapidrag Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου παρόμοιος επαναλαμβανόμενος θόρυβος σε ολοκαίνουργιο Honda Civic, λύθηκε με αλλαγή ελαστικών από Βridgestone σε Continental μετά από συμβουλή ιδιώτη μάστορα... 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, rapidrag είπε παρόμοιος επαναλαμβανόμενος θόρυβος σε ολοκαίνουργιο Honda Civic, λύθηκε με αλλαγή ελαστικών από Βridgestone σε Continental μετά από συμβουλή ιδιώτη μάστορα... Με ποια εξηγηση?
mechpanos Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Δείτε κι αυτό το βίντεο να γελάσετε. Όχι ότι παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολοκαίνουργιο Toyota, αλλά πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια μαστόρια ένα σωρό ανταλλακτικά και να μην πάρουν χαμπάρι τί παίζει! https://www.facebook.com/share/v/16ruo12AGF/ 1 3
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 6 ώρες πριν, mechpanos είπε Δείτε κι αυτό το βίντεο να γελάσετε. Όχι ότι παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολοκαίνουργιο Toyota, αλλά πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια μαστόρια ένα σωρό ανταλλακτικά και να μην πάρουν χαμπάρι τί παίζει! https://www.facebook.com/share/v/16ruo12AGF/ Το 90% των βίντεο που βλέπεις στο νετ ειναι για τα likes μαι για διαφήμιση αυτών που τα ανεβάζουν 2
2MM Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 8 ώρες πριν, mechpanos είπε Δείτε κι αυτό το βίντεο να γελάσετε. Όχι ότι παίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολοκαίνουργιο Toyota, αλλά πώς μπορεί να αλλάξουν κάποια μαστόρια ένα σωρό ανταλλακτικά και να μην πάρουν χαμπάρι τί παίζει! https://www.facebook.com/share/v/16ruo12AGF/ Πως κοπηκε το ελατηριο ? Και εμεινε και στην θεση του και αλλαξαν αμορτισερ κι αυτο δεν κουνηθηκε. Τον πιστεψαμε 🤯 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 16 ώρες πριν, 2MM είπε Πως κοπηκε το ελατηριο ? Και εμεινε και στην θεση του και αλλαξαν αμορτισερ κι αυτο δεν κουνηθηκε. Τον πιστεψαμε 🤯 Σπάνε.Και αν κράτησαν τον άξονα στην θέση του με γρύλο ώστε να μην κρεμάσει όταν άλλαξαν το αμορτισέρ δεν φαίνεται κάτι. 1
2MM Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σπάνε.Και αν κράτησαν τον άξονα στην θέση του με γρύλο ώστε να μην κρεμάσει όταν άλλαξαν το αμορτισέρ δεν φαίνεται κάτι. Πως σπαει? Δεν το εχω ξανακουσει . Και εμεινε στην θεση του χωρις να κουνηθει καθολου, ωστε να μοιαζει ενα κομματι? Κοπαναγε στο δρομο , αλλά οι σπειρες εμοιαζαν σαν να μην εσπασε ποτέ . Δεν αλλαξε η συμπεριφορα ? Δεν επρεπε να "κατσει" λιγο το αμαξι σε εκεινη την μερια?
cmaniac Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, 2MM είπε Πως σπαει? Δεν το εχω ξανακουσει . Και εμεινε στην θεση του χωρις να κουνηθει καθολου, ωστε να μοιαζει ενα κομματι? Κοπαναγε στο δρομο , αλλά οι σπειρες εμοιαζαν σαν να μην εσπασε ποτέ . Δεν αλλαξε η συμπεριφορα ? Δεν επρεπε να "κατσει" λιγο το αμαξι σε εκεινη την μερια? Σπάνε. Ειδικά σε αυτοκίνητα που έχουν περάσει απο τη μισή μητέρα φύση οπως αυτό. Γι αυτό υπήρχε και υπάρχει η αίσθηση οτι τα αυτοκίνητα με σούστες έχουν κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά στο offroading. Που κι αυτές σπάνε δηλαδή.. Το αμαξι αμα το χαν δεμένο απ τον άξονα μπορεί να μην εδειξε οτι ειχε σπασμένο ελατήριο και επίσης μπορεί να μην ήταν σπασμένο αλλα ραγισμένο μέχρι εκεονη τη στιγμή. Κι αυτό κρακ κρουκ κανει μεχρι το τελευταίο μπαμ. Ο συγκεκριμένος είναι απο τους καλύτερους και πιο γνωστούς φρενάδες στην Αθήνα, ναι λίγο σοσιαλμιντιαλιστης, αλλά το ενα δεν αναιρεί το άλλο. Δεν νομίζω οτι εχει λογο να πουλήσει τέτοια παπατζα. 2
2MM Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, cmaniac είπε Δεν νομίζω οτι εχει λογο να πουλήσει τέτοια παπατζα. Ακομα και η κοκα κολα εχει αναγκη διαφημισης 😇 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 58 λεπτά πριν, 2MM είπε Πως σπαει? Δεν το εχω ξανακουσει . Και εμεινε στην θεση του χωρις να κουνηθει καθολου, ωστε να μοιαζει ενα κομματι? Κοπαναγε στο δρομο , αλλά οι σπειρες εμοιαζαν σαν να μην εσπασε ποτέ . Δεν αλλαξε η συμπεριφορα ? Δεν επρεπε να "κατσει" λιγο το αμαξι σε εκεινη την μερια? Σπάνε όπως όλα τα σίδερα.Εμεινε στην θέση του γιατί έχει φωλιές πάνω και κάτω.Και χτύπαγε στο σπάσιμο.Ο οδηγος δεν το κατάλαβε,συμβαίνει .Το ότι ο μηχανικός δεν το είδε δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.
2MM Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σπάνε όπως όλα τα σίδερα.Εμεινε στην θέση του γιατί έχει φωλιές πάνω και κάτω.Και χτύπαγε στο σπάσιμο.Ο οδηγος δεν το κατάλαβε,συμβαίνει .Το ότι ο μηχανικός δεν το είδε δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ok εσπασε, το δεχομαι (αν και ειναι σχεδιασμενο να εχει πλαστικη παραμορφωση . Ελατηριο ειναι) Αλλά το οτι αλλαξαν αμορτισερ κι αυτο δεν κουνηθηκε στην εκταση ωστε να φανει κομμενο , μου μοιαζει περιεργο. Τεσπα, μην χαλαω αλλο το θεμα του παιδιου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα