Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα παλιό της Aerocool: 

https://www.tomshardware.com/reviews/treasures-trash,1260-7.html

Το οποίο δεν έχω αλλάξει κυρίως λόγω των αρκετών hdd δίσκων. Στο κουτί αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα εξής:

1. Μητρική Asrock Steel Legend B550 micro atx

2. Ryzen 5600

3. AMD Rx 6600

4. Ένα επίσης παλιό modular τροφοδοτικό 750W Thermaltake toughpower

5. 3 HDD, 2 SSD και 2M2 δίσκοι(ο ένας είναι συνδεδεμένος με κάρτα στην pci express)

Υπάρχει θέμα χώρου αλλά έχει βολευτεί κάπως η κατάσταση. Χρειάζεται όμως να γίνει αλλάγη μιας και τελευταία έχει χαλάσει και ο μπροστινός ανεμιστήρας και κάνει πολύ θόρυβο οπότε έχει αποσυνδεθεί. Υπάρχει επίσης πλάνω ν' αντικατασταθούν οι 2 hdd με ssd αλλά όχι σύντομα οπότε θα πρέπει να μπορούν να βολευτούν κάπως και οι 3.

Επίσης μ' ενδιαφέρει να υπάρχουν αρκετοί ανεμιστήρες(όχι υδροψυξη) και πλαϊνό παράθυρο.

Με βάση τα παραπάνω τι επιλογές υπάρχουν μέχρι 60-70€?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dancer_69 είπε

Αυτή τη στιγμή έχω ένα παλιό της Aerocool: 

https://www.tomshardware.com/reviews/treasures-trash,1260-7.html

Το οποίο δεν έχω αλλάξει κυρίως λόγω των αρκετών hdd δίσκων. Στο κουτί αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα εξής:

1. Μητρική Asrock Steel Legend B550 micro atx

2. Ryzen 5600

3. AMD Rx 6600

4. Ένα επίσης παλιό modular τροφοδοτικό 750W Thermaltake toughpower

5. 3 HDD, 2 SSD και 2M2 δίσκοι(ο ένας είναι συνδεδεμένος με κάρτα στην pci express)

Υπάρχει θέμα χώρου αλλά έχει βολευτεί κάπως η κατάσταση. Χρειάζεται όμως να γίνει αλλάγη μιας και τελευταία έχει χαλάσει και ο μπροστινός ανεμιστήρας και κάνει πολύ θόρυβο οπότε έχει αποσυνδεθεί. Υπάρχει επίσης πλάνω ν' αντικατασταθούν οι 2 hdd με ssd αλλά όχι σύντομα οπότε θα πρέπει να μπορούν να βολευτούν κάπως και οι 3.

Επίσης μ' ενδιαφέρει να υπάρχουν αρκετοί ανεμιστήρες(όχι υδροψυξη) και πλαϊνό παράθυρο.

Με βάση τα παραπάνω τι επιλογές υπάρχουν μέχρι 60-70€?

Lian Li Lancool ii mesh άμα θες HD θέσεις,2 ετιας μοντέλο με εξαιρετικό airflow , στα λεφτά που ψάχνεις μεταχειρισμένο αν το βρεις.

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...