Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την ίδια ανάγκη πριν λίγο καιρό και αποφάσισα να τη λύσω οριστικά: 

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0B58GFZNR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Δεν σπάει, δεν λυγάει. Το ρυθμίζεις στις άκρες με τους γάντζους και τους σφίγγεις όταν χαλαρώσει.

• Thanks 2
Δημοσ.
36 minutes ago, tasanton said:

Είχα την ίδια ανάγκη πριν λίγο καιρό και αποφάσισα να τη λύσω οριστικά: 

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0B58GFZNR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Δεν σπάει, δεν λυγάει. Το ρυθμίζεις στις άκρες με τους γάντζους και τους σφίγγεις όταν χαλαρώσει.

Πλαστικοποιημένο συρματόσχοινο, υπάρχει σε είδη σιδηρικων και πολυκαταστήματα...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gpapadakis είπε

Πλαστικοποιημένο συρματόσχοινο, υπάρχει σε είδη σιδηρικων και πολυκαταστήματα...

πλαστικοποιημενα εχω παρει δεκαδες, 2 χρονια ζωης και σκιζοντε

Δημοσ.

καλο πλαστικοποιημενο. το εχω γυρω στα 10 χρονια χωρις να εχει χαλασει στο παραμικρο. ειναι σε μπαλκονι που δεν το βλεπει ποτε ο ηλιος λογω θεσης και με τεντα μονιμα κατεβασμενη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν το χτυπάει ο ήλιος πετονιά (ψαρέματος ή θαμνοκοπτικού - 3 mm τουλάχιστον) και δέσιμο με σφιγκτήρα για συρματόσχοινο. Αν μπορείς να βρεις σε μαγαζί με επαγγελματικά είδη αλιείας είναι καλύτερη γιατί θα ξέρεις και την αντοχή της σε κιλά.

Επεξ/σία από stathisp
Δημοσ.
20 ώρες πριν, fidepab982 είπε

πλαστικοποιημενα εχω παρει δεκαδες, 2 χρονια ζωης και σκιζοντε

Χωρίς να έχω ψαχτεί ιδιαίτερα έχω πάρει "κλασσικό" πλαστικοποιημένο σύρμα απλώματος και μέσα στα 20 χρόνια που είμαι στο σπίτι το έχω αλλάξει μία φορά (δηλαδή 2 σύρματα στο σύνολο μέχρι τώρα). Την πρώτη φορά δεν θυμάμαι από που το είχα πάρει αλλά τη 2η ήταν ένα από αυτά που έχει το praktiker. Εννοείται καρατέντωμα κατά την τοποθέτηση (με τρελαίνει να το βλέπω χαλαρό) και καμία προφύλαξη

Ανατολικό μπαλκόνι με κατεβασμένη τέντα (γιατί από πάνω απλώνουν και οι άλλοι όροφοι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Χωρίς να έχω ψαχτεί ιδιαίτερα έχω πάρει "κλασσικό" πλαστικοποιημένο σύρμα απλώματος και μέσα στα 20 χρόνια που είμαι στο σπίτι το έχω αλλάξει μία φορά (δηλαδή 2 σύρματα στο σύνολο μέχρι τώρα). Την πρώτη φορά δεν θυμάμαι από που το είχα πάρει αλλά τη 2η ήταν ένα από αυτά που έχει το praktiker. Εννοείται καρατέντωμα κατά την τοποθέτηση (με τρελαίνει να το βλέπω χαλαρό) και καμία προφύλαξη

Ανατολικό μπαλκόνι με κατεβασμένη τέντα (γιατί από πάνω απλώνουν και οι άλλοι όροφοι)

ακριβως το ιδιο.Στα 21 χρονια εχει αλλαχθει μια φορα.Δυτικο μπαλκονι,με τεντα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
17 ώρες πριν, gpapadakis είπε

λίγο ψιλο σύρμα να το πιάσεις στις άκρες

Τα καλυτερα για το σφιξιμο στις ακρες ειναι τα u-bolts

2025-07-28_105908.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...