NevermoreDota Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Καλησπέρα, ψάχνω κινητό το πολύ μέχρι 300 ευρώ, για Browning,maps ,photo, social , αγορά μέσω Ελλάδας γιατί ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά αυταααα
osfp1978 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, NevermoreDota είπε Καλησπέρα, ψάχνω κινητό το πολύ μέχρι 300 ευρώ, για Browning,maps ,photo, social , αγορά μέσω Ελλάδας γιατί ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά αυταααα Poco X7 pro Samsung A56
Fotia Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 hours ago, NevermoreDota said: Καλησπέρα, ψάχνω κινητό το πολύ μέχρι 300 ευρώ, για Browning,maps ,photo, social , αγορά μέσω Ελλάδας γιατί ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά αυταααα Για καθαρό και ελαφρύ λογισμικό σε ότι αναζητάς https://www.bestprice.gr/item/2159746717/motorola-moto-g85-8gb-256gb.html
osfp1978 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Fotia είπε Για καθαρό και ελαφρύ λογισμικό σε ότι αναζητάς https://www.bestprice.gr/item/2159746717/motorola-moto-g85-8gb-256gb.html Κατώτερο των δύο που ανεφερα. Και γιατι οχι το 50 fusion; Καλύτερο από το g85 σε όλα.
Fotia Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 46 minutes ago, osfp1978 said: Κατώτερο των δύο που ανεφερα. Και γιατι οχι το 50 fusion; Καλύτερο από το g85 σε όλα. Δεν με αφορά τι θα αγοράσει άλλος ...
osfp1978 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotia είπε Δεν με αφορά τι θα αγοράσει άλλος ... Τοτε γιατί προτεινεις στους ενδιαφερόμενους....; Αποφεύγεις όμως να μου απαντησεις σε αυτά που σε ρώταω... Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να πάρω κινητό.... εχω. Καλό το g85 αλλά υποδεέστερο σε αυτά που έδωσα εγώ..... Αποδεδειγμένο. Συν φυσικά το "καθαρό" edge 50 fusion. Επεξ/σία 3 Ιουλίου από osfp1978
Fotia Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 14 minutes ago, osfp1978 said: Τοτε γιατί προτεινεις στους ενδιαφερόμενους....; Αποφεύγεις όμως να μου απαντησεις σε αυτά που σε ρώταω... Δεν ενδιαφέρομαι εγώ να πάρω κινητό.... εχω. Καλό το g85 αλλά υποδεέστερο σε αυτά που έδωσα εγώ..... Αποδεδειγμένο. Συν φυσικά το "καθαρό" edge 50 fusion. Στο ενδιαφερόμενο να απευθυνθείς ,όπως έκανα και γώ ..
osfp1978 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Fotia είπε Στο ενδιαφερόμενο να απευθυνθείς ,όπως έκανα και γώ .. Εγω ομως ρωταω εσενα.... Στον ενδιαφέρομενο πρότεινα....
Fotia Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, osfp1978 said: Εγω ομως ρωταω εσενα.... Στον ενδιαφέρομενο πρότεινα.... Στον ενδιαφερόμενο αν τον αφορά ... Επεξ/σία 3 Ιουλίου από Fotia
Payne83 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Έχω δει από κοντά το Edge 50 Neo και για τα χαρακτηριστικά του εχει πολύ γρήγορη απόκριση, μου έκανε εντύπωση. Πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, ωραίο μέγεθος και έχει πολύ καλές κριτικές. Δες το εάν θέλετε πιο μικρό σε διαστάσεις κινητό και δεν θέλεις την κυρτή οθόνη του Fusion.
osfp1978 Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Fotia είπε Στον ενδιαφερόμενο αν τον αφορά ... Ή σε όλους ή σε κανένα.ν Επεξ/σία 4 Ιουλίου από osfp1978
PSYHAS Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου Από αυτά που αναφέρθηκαν, σαφώς το καλύτερο είναι το poco x7 pro. Το Samsung υπερτερεί μόνο στην κάμερα και στο support της εταιρίας , ενώ το edge προδίδεται από την αναιμική μπαταρία του. Πριν από κάνα μήνα, είχε βάλει ο Γερμανός το Oppo Reno 12pro στα 250€ https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/oppo-reno12-pro-dual-5g-12gb/512gb-smartphone/?productId=20433219&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878237886807587+356334002426011138+-128022028044991650 που εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Μπορεί τώρα στις εκπτώσεις, να βγουν καλές προσφορές. Και πάλι, το poco νομίζω είναι καλύτερο.
aces Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου https://www.bestprice.gr/item/2160449839/samsung-galaxy-a56-128gb.html
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 22 ώρες πριν, NevermoreDota είπε το πολύ μέχρι 300 ευρώ Είναι απόλυτο όριο τα 300 σε σημείο που δεν ανεβαίνει καθόλου? Η αγορά θα γίνει από σκρουτζ/bestprice μαγαζί κλπ ή από μεγάλο κατάστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα